ALFA ROMEO 75 - The Last Real Legend!
-
Go
- Drug Član
Ako uspes da skupis $98.00(+shipping) mogao bi da narucis Carbs-Synchrometer sa http://www.international-auto.com pa sam da ih stelujes kada god to zatreba
Ako uspes da skupis $98.00(+shipping) mogao bi da narucis Carbs-Synchrometer sa http://www.international-auto.com pa sam da ih stelujes kada god to zatreba

- Nigy
- Garaža: .
Mada, sigurno mnogo bolje 'puni' 3.0 V6 sa TS menjacem, sto se takodje ovde vozi.
2 Sira
Koliko sam shvatio, ti si u 1.6 karoseriju ubacio motor od TS, pa nisi ni probao kako ide sa odgovarajucim menjacem.
2 ciccio75
Takvim razmisljanjem izostavljas dragulj - 1.8 Turbo
Ako je ne prodam do skupa - naravno. :coolMilos napisao:@nigy moras da me provozas na skupu... mnogo volim te kratke brzine i nenormalno brzo penjanje u visoke obrtaje...
Mada, sigurno mnogo bolje 'puni' 3.0 V6 sa TS menjacem, sto se takodje ovde vozi.

2 Sira
Koliko sam shvatio, ti si u 1.6 karoseriju ubacio motor od TS, pa nisi ni probao kako ide sa odgovarajucim menjacem.

2 ciccio75
Takvim razmisljanjem izostavljas dragulj - 1.8 Turbo

-
ki
- Drug Član
Da ne pricham, shta bi bilo kada bismo analizirali predratne Alfe, kada je gosn. Ferrari uchio shta je to racing mashina...
Pravi alfin motor sada je Twin Phaser + Uniair koji ce uskoro doci na scenu...
Jbga sad, to je istorija isto kao i boxer sa turbo punjachem, koji je meni .pravi alfin motor.. Jbga, zhelje i napredak ne idu uvek zajedno...ciccio75 napisao:nije da ne valja nego ja govorim da pravi alfin motor je dve glave dupla bregasta sa 2 dupla webera, kuzis
a jos i twin spark kad je sve duplo nije na odmet,

Da ne pricham, shta bi bilo kada bismo analizirali predratne Alfe, kada je gosn. Ferrari uchio shta je to racing mashina...

Pravi alfin motor sada je Twin Phaser + Uniair koji ce uskoro doci na scenu...

-
Go
- Drug Član
E sad stvarno, aj selidba te price o 33-ojkama odavde
.Feel the Boxer Power. ima 6 puta manje strana, 6 puta manje postova i 6 puta manje gledanja... (zbir je sekta, naravno
)
Poslednji post su imali pre 3 nedelje
Ne komuniciraju ni medjusobno kako valja a kamoli nesto ozbiljnije
[size=18:b927c0f285]TEMA O 75-ICAMA JE NAJAKTIVNIJI DEO ALFA FORUMA[/size]
Mislim da to govori samo za sebe.
Amin :cool

.Feel the Boxer Power. ima 6 puta manje strana, 6 puta manje postova i 6 puta manje gledanja... (zbir je sekta, naravno

Poslednji post su imali pre 3 nedelje

Ne komuniciraju ni medjusobno kako valja a kamoli nesto ozbiljnije

[size=18:b927c0f285]TEMA O 75-ICAMA JE NAJAKTIVNIJI DEO ALFA FORUMA[/size]
Mislim da to govori samo za sebe.
Amin :cool
- Gruja
- Garaža: Alfa Romeo 75 TS
Samo sto smo sredili 'sektasicu' odem ja da utocim malo na #@!!*^&
&*$%@ jugopetrol....
Ne lezi vraze, to vece isla ali sutradan katastrofa! Trza, ne vuce, na leru trese, u drugoj na nizim obrtajima kao da vozim preko oranja Marka Kraljevica koliko ceo auto vibrira, na semaforu dodam gas a ona zvuci kao na tri cilindra...
Posto se sve to desava periodicno (cas tako cas normalno) shvatim da su mi @%$^# idioti sipali vodu....
Na jugopetrol NIKAD VISE!!! .Zbogom Kikindo...
Ne znam ni sta i bi da odem tamo...

Samo sto smo sredili 'sektasicu' odem ja da utocim malo na #@!!*^&

Ne lezi vraze, to vece isla ali sutradan katastrofa! Trza, ne vuce, na leru trese, u drugoj na nizim obrtajima kao da vozim preko oranja Marka Kraljevica koliko ceo auto vibrira, na semaforu dodam gas a ona zvuci kao na tri cilindra...
Posto se sve to desava periodicno (cas tako cas normalno) shvatim da su mi @%$^# idioti sipali vodu....
Na jugopetrol NIKAD VISE!!! .Zbogom Kikindo...

Ne znam ni sta i bi da odem tamo...
-
Go
- Drug Član
Ma postujem ja i stav .KOJA SU TO KOLA BOLJA OD MOSKVICA?.
Ali mooolim vas... NE NA OVOM MESTU 
ONLY 75 PLEASE :cool
@Gruja
E moj prijatelju... Za moj auto je fabrika namerila super-98, a njega vise nema na NIS-ovim pumpama
I dok ga je bilo, provereno znam da je bio 96-oktana
Mozes misliti koliko ima onda 95-ica... 90-91 oktan maximalno
Plus, ako ih sponzorise voda-voda iz vodovoda, onda se desi to sto se desilo tebi
Pa ti vidi sto nam kola ne idu kako treba
Ma postujem ja i stav .KOJA SU TO KOLA BOLJA OD MOSKVICA?.

ONLY 75 PLEASE :cool
@Gruja
E moj prijatelju... Za moj auto je fabrika namerila super-98, a njega vise nema na NIS-ovim pumpama

I dok ga je bilo, provereno znam da je bio 96-oktana

Mozes misliti koliko ima onda 95-ica... 90-91 oktan maximalno

Plus, ako ih sponzorise voda-voda iz vodovoda, onda se desi to sto se desilo tebi

Pa ti vidi sto nam kola ne idu kako treba

-
Go
- Drug Član
Ja jam jednom isto tako sipao vodu umesto benzina na Jugopertolu.. 
Alkohol sam sipao cak 20% ali ne posle nego odma, i dosta je pomoglo, ali opet ne moze svu vodu da pokupi... voda se skupi na dno rez. a preko nje benzin tako da ne moze ni da ispari. Alkohol pomaze tako sto vezuje vodu za benzin pa onda moze da sagori (ispari) u motoru. Na kraju sam ipak morao da skinem rezervoar i istresem sve napolje.

Alkohol sam sipao cak 20% ali ne posle nego odma, i dosta je pomoglo, ali opet ne moze svu vodu da pokupi... voda se skupi na dno rez. a preko nje benzin tako da ne moze ni da ispari. Alkohol pomaze tako sto vezuje vodu za benzin pa onda moze da sagori (ispari) u motoru. Na kraju sam ipak morao da skinem rezervoar i istresem sve napolje.
-
Go
- Drug Član
Imao sam tri 33 1.3 karb. 1.7 ie 88 1.7 ie 92 i dve 75 2.0 karb i (3.0 v6)
33 komercijala, dobro ide dobro pegla krvine malo je mekan i dosta prost
Performanse kakve god da su neartikulisane su na prednjoj vuci!
75 3.0 na zadnjoj vuci + sper i eto sta dalje pricati uostalom videli ste na
SKUPU!
33 komercijala, dobro ide dobro pegla krvine malo je mekan i dosta prost
Performanse kakve god da su neartikulisane su na prednjoj vuci!
75 3.0 na zadnjoj vuci + sper i eto sta dalje pricati uostalom videli ste na
SKUPU!