FORMULA 1
- vnov
- Garaža: Ex Alfa Romeo 147 1.6TS 120ks+chip
Ex Alfa Romeo Sprint QV 1.7 8v
Ex Škoda Octavia A5 FL 1.4TSI
Ex Fiat Punto Sporting 1.2 16v
Ex Alfa Romeo GT 1.9jtd 16v
Alfa Romeo Giulietta Sprint 1.4 tb 2020
Škoda Kodiaq
Peugeot speedfight 3 - Lokacija: Beograd
- OMP
- Garaža: GP TJet
- dekideki
- Drug Član
- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
- mobtel
- Garaža: 33+156=159
meni je tu najzanimljivija korina
, kako se ona slaže, kako je ona odobrila...možda je pomislila kad nije polomio vrat na motoru da je idealna prilika da to učini u f1 pa da se vrati njenoj prvoj ljubavi frencenu!?
sada bi ferari mogao za sledeću trku da pozove rosija, pa onda seba, pa malo za američko tržište daniku...i tako redom, zaradili bi više nego sa "njim"

sada bi ferari mogao za sledeću trku da pozove rosija, pa onda seba, pa malo za američko tržište daniku...i tako redom, zaradili bi više nego sa "njim"

You bought the wrong car!!!
-
ZE
- Drug Član
mislim da je za njega bolje što je sve ovako ispalo,mada ,kakva je ova godina..ništa me ne bi iznenadilo!! Njegovim povratkom,makar i veoma kratkim,F1 bi najviše profitirao,ne postoji čovek koji bi "napravio" veću gledanost,i profit svima!! Ova sezona,definitivno,brzo će biti zaboravljena po događanjima na stazi..ali sve oko nje će se dugo pamtiti!!!
- Zillgian
- Garaža: ex '07 AR159, 2.4 JTDm Q4
ex '02 AR156, 1.9 JTD - Lokacija: Ndjamena
Kad vec nahvaliste Sumija toliko, sjetih se one Clarksonove recenice, kad ga pita
"When Ross brawn was at Beneton, Beneton won,
Then he went to Ferrari, Ferrari won,
Now he's got his own team, and Brawn are winning.
Now I don't mean to be impolite with this question, but WAS IT THE CAR ?!?!?"
Inace, Sumiju svaka cast, da je car, jeste, ali ga ja nikada nesto nisam gotivio. Mahom zato sto je bio (bezobrazan je mlaka rijec)... djubre na stazi. Koliko je samo vozaca skrshio namjerno... ukljucujuci i direktne konkurente za titulu (Hilla recimo, a bilo ih je jos dosta). Doduse, upravo iz tih razloga zaista mrzim Hamiltona... pogotovo onda kad se skucao u covjeka na izlazu iz boksa pa se kasnije pravio lud.
(Kimi, koga najvise gotivim inace, je baksuz i parti manijak koga boli paja za sve)
Jedan je Senna!
"When Ross brawn was at Beneton, Beneton won,
Then he went to Ferrari, Ferrari won,
Now he's got his own team, and Brawn are winning.
Now I don't mean to be impolite with this question, but WAS IT THE CAR ?!?!?"

Inace, Sumiju svaka cast, da je car, jeste, ali ga ja nikada nesto nisam gotivio. Mahom zato sto je bio (bezobrazan je mlaka rijec)... djubre na stazi. Koliko je samo vozaca skrshio namjerno... ukljucujuci i direktne konkurente za titulu (Hilla recimo, a bilo ih je jos dosta). Doduse, upravo iz tih razloga zaista mrzim Hamiltona... pogotovo onda kad se skucao u covjeka na izlazu iz boksa pa se kasnije pravio lud.
(Kimi, koga najvise gotivim inace, je baksuz i parti manijak koga boli paja za sve)
Jedan je Senna!
- OMP
pa formuli i trkama uopste i treba bezobrazan vozac na stazi, je to uvek podrzavam, normalno u granicama, nemoj da mislis da Sena nije bio bezobrazan, hm, itekako, koliko je on samo gurkanja i kontakata imao u duelima, pa izletanja i izbacivanja protivnika ali dobro to je sve bilo sportski u granicama i zaru borbe, Sumi je izgleda te granice pomerio malo vise pa je bio i vise bezobrazan ali dobro to je samo mali deo onoga po cemu se lose pamti a imao je on mnogo vise poteza koji su ga ucinili "velikim" nego to niko nece da prizna i prihvati, sem ako nije njegov fan 

Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
Kao sto ljudi mrze nemacka kola zbog njihovih bahatih vlasnika i neobjektivne stampe, vise nego zbog samih kola, tako smaraju i ljubitelji Senne. Zamrzecu coveka zbog njih. Kako se povede neka prica o Schumacheru bilo gde, evo dezurne ekipe ljubitelja lika i dela da pocne raspravu koji je bolji i kako je Schumacher smrad, prljav vozac, kako nije imao konkurenciju, kako je vozio samo dominantan bolid...a najgore od svega pojma nemaju sta je bilo pre Senne...kao da se F1 nije vozio pre njega. A sve sto zameraju Schumacheru radio je Senna pa na kvadrat. Sennu pratim od Toleman Harta i Schumachera od Jordana i znam kako su vozili i jedan i drugi, kakvu su konkurenciju imali, kako su se ponasali prema timskim kolegama, kako je izgledala Formula 1 tada (uglavnom sam dremao 1/3 trke smarajuci se u trkama dva McLarena i ponekad nekog Williamsa)...Najsubjektivnija i totalno neuka grupa fanova su Sennini fanovi...cast izuzecima. Ne znam kako se stvore gde god je neka prica...vise ne smem da kazem ni "Sch" od Schumacher, nesto mi je neugodno i osvrcem se oko sebe...sve ocekujem da ce neko iskaciti iz sahta, pasti sa 5. sprata ili nekog drveta i poceti da peni o Senni.
Acqua-Olio-Benzina
- Zillgian
A da je Mclaren Honda bio dominantan krajem 80ih i pocetkom 90ih, jeste. Doduse, postavlja se pitanje da li je ista situacija bila i sa Lotusom kada je Senna vozio za isti.
Licno, najvise sam gotivio Nelsona Piqueta i Jeana Alesija. Sumahera jedino one sezone kada se borio za titulu protiv Alonsa i izgubio.
...a da je djubre, jeste... i da mu se gledalo kroz prste, jeste, itekako, mnogo vise nego drugima.
Re: FORMULA 1
Pa dobro, da se primjetiti da ni ti nisi nesto naklonjen brazilcu. Sad, vjerovatno je to zbog toga sto ti je sve u vezi s njim na vrh glave, ali je i njegova sudbina takva da ce se vjecito polemisati o tome koliko bi bio veliki i legendaran da nije bilo to sto je bilo, bas kao i sa nesretnim Draganom Manceom.starac vujadin napisao:Kao sto ljudi mrze nemacka kola zbog njihovih bahatih vlasnika i neobjektivne stampe, vise nego zbog samih kola, tako smaraju i ljubitelji Senne. Zamrzecu coveka zbog njih. Kako se povede neka prica o Schumacheru bilo gde, evo dezurne ekipe ljubitelja lika i dela da pocne raspravu koji je bolji i kako je Schumacher smrad, prljav vozac, kako nije imao konkurenciju, kako je vozio samo dominantan bolid...a najgore od svega pojma nemaju sta je bilo pre Senne...kao da se F1 nije vozio pre njega. A sve sto zameraju Schumacheru radio je Senna pa na kvadrat. Sennu pratim od Toleman Harta i Schumachera od Jordana i znam kako su vozili i jedan i drugi, kakvu su konkurenciju imali, kako su se ponasali prema timskim kolegama, kako je izgledala Formula 1 tada (uglavnom sam dremao 1/3 trke smarajuci se u trkama dva McLarena i ponekad nekog Williamsa)...Najsubjektivnija i totalno neuka grupa fanova su Sennini fanovi...cast izuzecima. Ne znam kako se stvore gde god je neka prica...vise ne smem da kazem ni "Sch" od Schumacher, nesto mi je neugodno i osvrcem se oko sebe...sve ocekujem da ce neko iskaciti iz sahta, pasti sa 5. sprata ili nekog drveta i poceti da peni o Senni.
A da je Mclaren Honda bio dominantan krajem 80ih i pocetkom 90ih, jeste. Doduse, postavlja se pitanje da li je ista situacija bila i sa Lotusom kada je Senna vozio za isti.
Licno, najvise sam gotivio Nelsona Piqueta i Jeana Alesija. Sumahera jedino one sezone kada se borio za titulu protiv Alonsa i izgubio.
...a da je djubre, jeste... i da mu se gledalo kroz prste, jeste, itekako, mnogo vise nego drugima.
- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
Senna je legenda i veliki vozac, ali ni jednoj kategoriji nije bio najbolji osim u pol pozicijama i ne moze biti najbolji vozac svih vremena koliko god se upinjali da ga proglasavaju za to. Svoje majstrostvo je pokazao `93 kada je vozio inferioran bolid i navijao sam za njega iz sve snage. To sto je poginuo napravilo je od njega oreol, ali bi bio legenda i da nije poginuo.. ALi, fanovi Senne se ponasaju kao da je on jedini znacajan vozac koji je poginuo i da nista pre toga nije bilo toliko tragicno i uzviseno. Ginuli su i ranije veliki vozaci i svetski sampioni, a narocito neverovatno talentovani vozaci.
A sta je radio Senna drugim vozacima, svojim timskim kolegama - dugacak je spisak. Ono sto je lose u svemu tome sto nikad zbog svega toga nije pokazivao nimalo zaljenja. Verovatno je to i jedini nacin da sledeci put sednes i da budes i dalje brz i pobednik.
Schumacher je bio slican, ali se razlikuje od Senne u nekoliko stvari - bio je perfidniji i primenjivao neka lukavstva koja se nisu odmah primecivala, bolje je saradjivao sa timom u razvoju bolida, bio je bolji takticar, docekao je pozne vozacke godine kada je poslednjih sezona bio mnogo korektniji prema drugim vozacima, bio je sampion u ne-dominatnom bolidu Bennetona, a Senna je to uspeo samo u ultra dominantnom McLarenu. Mozda bi i Senna bio takav pred penzijom, ali to ne znamo. Ostao je u secanju kao brutalno brz, beskompromisan i surov vozac. A fanovi bi hteli od njega da naprave Patrijarha Pavla i Mecu Dobricu.
A sta je radio Senna drugim vozacima, svojim timskim kolegama - dugacak je spisak. Ono sto je lose u svemu tome sto nikad zbog svega toga nije pokazivao nimalo zaljenja. Verovatno je to i jedini nacin da sledeci put sednes i da budes i dalje brz i pobednik.
Schumacher je bio slican, ali se razlikuje od Senne u nekoliko stvari - bio je perfidniji i primenjivao neka lukavstva koja se nisu odmah primecivala, bolje je saradjivao sa timom u razvoju bolida, bio je bolji takticar, docekao je pozne vozacke godine kada je poslednjih sezona bio mnogo korektniji prema drugim vozacima, bio je sampion u ne-dominatnom bolidu Bennetona, a Senna je to uspeo samo u ultra dominantnom McLarenu. Mozda bi i Senna bio takav pred penzijom, ali to ne znamo. Ostao je u secanju kao brutalno brz, beskompromisan i surov vozac. A fanovi bi hteli od njega da naprave Patrijarha Pavla i Mecu Dobricu.
Acqua-Olio-Benzina
- OMP
potpuno se slazem sa starcem 
- alfamen
- Garaža: ALFA 166 TS
ALFA 166 2.4 JTD
LANCIA LIBRA 1.9 - Lokacija: Novi Beograd
- Zillgian
Ima ih vise i manje objektivnih, kao i svih ostalih.
Valjda zato i jesu fanovistarac vujadin napisao:To sto je poginuo napravilo je od njega oreol, ali bi bio legenda i da nije poginuo.. ALi, fanovi Senne se ponasaju kao da je on jedini znacajan vozac koji je poginuo i da nista pre toga nije bilo toliko tragicno i uzviseno.
Ostao je u secanju kao brutalno brz, beskompromisan i surov vozac. A fanovi bi hteli od njega da naprave Patrijarha Pavla i Mecu Dobricu.

Ima ih vise i manje objektivnih, kao i svih ostalih.
- SCHUMACHER
- Garaža: Ex ALFA ROMEO 155 2.0 8V T.SPARK
Ex ALFA ROMEO 145 1.4 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 155 2.0 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 156 1.9 JTD
ALFA ROMEO 166 2.4 JTD
ALFA ROMEO 166 3.0 V6 24V - Lokacija: PODGORICA
E REDZO,REDZO,lako ti je zezat nas naivne Schumijevce
Pa kad me jutros nije srce okinulo,nece nikad...Tek posle vidim da je ovo napisao "aktorum"...REDZEP napisao:Sumaher ipak vozi,makar ovo trku,javio danas,zbog fanova koji ga podrzavaju.
Nece nas razocarati....SHUMIIIIIII MAJSTOREEEEEE

E REDZO,REDZO,lako ti je zezat nas naivne Schumijevce

Poslednja izmena od SCHUMACHER u Čet Avg 13, 2009 12:10 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
- SCHUMACHER
ALFA ROMEO 156 1.9 JTD
ALFA ROMEO 166 2.4 JTD
???SCHUMACHER napisao:Mozda sam malo neupucen,ali ne sjecam se da je skorije bilo rijeci o trojici vozaca iz jednog tima na gridu...Ranije da,ali skorije ne...Kakve su sanse da se to usvoji,s obzirom da to nije bas u skladu sa smanjivanjem troskova u F1...
"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
- OMP
Masa se ipak ove sezona vraca na stazu i to vec u Monci, nije 100% sigurno ali oporavak tece neocekivano dobro i brzo pa ce daljim pregledima ustanoviti moze li da vozi ali nadaju se da ce moci
reno iapk nastupa u Valensiji ali su zaradili kaznu od 50.000$ zbog onog incidenta satockom na prosloj trci, Pieka jr. definitivno menja Roman Grozan

reno iapk nastupa u Valensiji ali su zaradili kaznu od 50.000$ zbog onog incidenta satockom na prosloj trci, Pieka jr. definitivno menja Roman Grozan
- SCHUMACHER
ALFA ROMEO 156 1.9 JTD
ALFA ROMEO 166 2.4 JTD
Gledao sam nedavno intervju s njim,ne znam da li ce moci da vozi u Monzi,ali mu je lijeva strana lica unakazena...Plasticna mu ne gine...
"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
- OMP
ma nije strasno, jos ima oteklinu ali mislim da ce to splasnuti a i oziljak ce se vremenom manje videti

- alessandro
- Garaža: 1998 Lancia Delta HPE 1.6 16V
Citao sam negdje njegov intervju. Rekao je da ce ici na "plasticnu" da mu uklone oziljak.
Everything should be made as simple as possible but not simpler.
- Viper
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 JTS
Audi Q5 2.0 TDI Quattro
Kawasaki ER-6n
Yamaha Tmax 500 - Lokacija: Kac
Bas ga je dobro zveknulo. 

"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Enzo Ferrari
- alessandro
- Garaža: 1998 Lancia Delta HPE 1.6 16V
- kovalski
- Garaža: ex 156 1.9 JTD 16V giugiaro
remap;
ex 166 2.0 TS
ex 156 SW 2.0 SP3
ex159 SW
ex GTV CUP limitata No_076 2.0 TS
Vectra C CDTI 16V
Yamaha FZ6R - Lokacija: Žabalj
Free practice 2:
1. Fernando Alonso 1.39.404
2. Jenson Button +0.774
3. Rubens Barrichello +0.805
4. Nico Rosberg +0.981
5. Kazuki Nakajima +1.089
6. Adrian Suti +1.192
7. Robert Kubica +1.239
8. Giancarlo Fisichella +1.277
9. Sebastian Vettel +1.319
10. Heikki Kovalainen +1.334
11. Kimi Raikkonen +1.335
12. Jarno Trulli +1.366
13. Romain Grosjean +1.383
14. Mark Webber +1.552
15.Timo Glock +1.581
16. Sébastien Buemi +1.725
17. Nick Heidfeld +1.946
18. Luca Badoer +2.613
19. Jaime Alguersuari +2.685
20. Lewis Hamilton +3.810
i Alonso

1. Fernando Alonso 1.39.404
2. Jenson Button +0.774
3. Rubens Barrichello +0.805
4. Nico Rosberg +0.981
5. Kazuki Nakajima +1.089
6. Adrian Suti +1.192
7. Robert Kubica +1.239
8. Giancarlo Fisichella +1.277
9. Sebastian Vettel +1.319
10. Heikki Kovalainen +1.334
11. Kimi Raikkonen +1.335
12. Jarno Trulli +1.366
13. Romain Grosjean +1.383
14. Mark Webber +1.552
15.Timo Glock +1.581
16. Sébastien Buemi +1.725
17. Nick Heidfeld +1.946
18. Luca Badoer +2.613
19. Jaime Alguersuari +2.685
20. Lewis Hamilton +3.810
i Alonso

- Blade
- Drug Član
- Garaža: Alfa romeo GT q2
Alfa Romeo 156 TI (Chadjava)
Alfa Romeo 156 V6 SP2 '02
Alfa Romeo 33 Veloce `88
Alfa Romeo 33 Permanent 4
Alfa Romeo 33 1.7 16v
Alfa Romeo 166 3.2
Ex: Alfa Romeo 33 S2 QV `89 part car
Ex: Alfa Romeo 156 2.5 V6 SP3 '01
Ex: Alfa Romeo 33 S3 part car
Ex: Alfa Romeo 33 S2 1.7 QV part car
Ex: 33 S1 1.3 - Lokacija: Zemun
Valjda ce se upoznati sa bolidom i sa stazom pa mu nece biti vreme 18. Luca Badoer
Inace poklapa se trka sa kraljevom
mozda odem da gledam sestrica kako tera Yugica ako iscimam za slobodno jer sam skroz zaboravio
@OMP el ides na trke

Inace poklapa se trka sa kraljevom

@OMP el ides na trke

Jednom alfa uvek alfa !!!
Prva. druga serija 33 1.7 Veloce
Druga. treca serija 33 Permanent 4
Treca. Macchina bella 156 1.9 16v
Četvrta. 156 V6 Sp2 ili TI work in progress
Peta. 166 FL 3.2
Šesta. GT Q2
Sedma. treca serija 33 1.7 16v
Peta. 166 FL 3.2
Šesta. GT Q2
- OMP
Blade, naravno da idem i sutra i prekosutra, evo bas sad krecem kod ortaka u garage da vidim dokle su stigli sa set up-om auta

bronovci opet dobri

Blade, naravno da idem i sutra i prekosutra, evo bas sad krecem kod ortaka u garage da vidim dokle su stigli sa set up-om auta

bronovci opet dobri

- Blade
- Drug Član
- Garaža: Alfa romeo GT q2
Alfa Romeo 156 TI (Chadjava)
Alfa Romeo 156 V6 SP2 '02
Alfa Romeo 33 Veloce `88
Alfa Romeo 33 Permanent 4
Alfa Romeo 33 1.7 16v
Alfa Romeo 166 3.2
Ex: Alfa Romeo 33 S2 QV `89 part car
Ex: Alfa Romeo 156 2.5 V6 SP3 '01
Ex: Alfa Romeo 33 S3 part car
Ex: Alfa Romeo 33 S2 1.7 QV part car
Ex: 33 S1 1.3 - Lokacija: Zemun
Nisam ni sumnjao
Ma vreme je da se u ferrari dovede sveza krv neki mladji zeljan dokazivanja a ne ove varijante na sigurno pa zadnji definitivno

Ma vreme je da se u ferrari dovede sveza krv neki mladji zeljan dokazivanja a ne ove varijante na sigurno pa zadnji definitivno

Jednom alfa uvek alfa !!!
Peta. 166 FL 3.2
Šesta. GT Q2