ALFA ROMEO 75 - The Last Real Legend!
-
Go
- Drug Član
vidim ima nas mnogo sa-75 icama!
Ja sam ovde nov i imam jedno pitanje. Pazario sam prosle godine jednu havarisanu 75-icu bez papira pa zatim jos jednu (havarisanu na kontra strani) sa crnogorskim papirima. Spremam se da napravim jednu dobru od dva krsa ali nemam papire, da li ima ko da prodaje iste? Izgleda da je prebacivanje sa crnogorskih tabli mnogo skupo (za te pare moze da se kupi ceo auto registrovan i ispravan)
Hvala!
vidim ima nas mnogo sa-75 icama!
Ja sam ovde nov i imam jedno pitanje. Pazario sam prosle godine jednu havarisanu 75-icu bez papira pa zatim jos jednu (havarisanu na kontra strani) sa crnogorskim papirima. Spremam se da napravim jednu dobru od dva krsa ali nemam papire, da li ima ko da prodaje iste? Izgleda da je prebacivanje sa crnogorskih tabli mnogo skupo (za te pare moze da se kupi ceo auto registrovan i ispravan)
Hvala!
-
Go
- Drug Član
)
Pozdrav .Sektasu.!!!
Dobro nam dosao u .Sektu-75.
Imas u BG-u lika po nadimku Shumar koji drzi Alfa otpad (Smederevski put) i na njemu dosta 75-ica, pa cenim da kod njega ima i .papira.
Za neke preciznije podatke (ili neke druge) vise od BG ekipe (75ts, 75v6, Nigy, Gruja, Lorenco, Kankkunen...)
Nadam se da se vidimo u NS-u 25.06. na skupu :cool
@Milos
:cool :cool :cool

Pozdrav .Sektasu.!!!
Dobro nam dosao u .Sektu-75.

Imas u BG-u lika po nadimku Shumar koji drzi Alfa otpad (Smederevski put) i na njemu dosta 75-ica, pa cenim da kod njega ima i .papira.

Za neke preciznije podatke (ili neke druge) vise od BG ekipe (75ts, 75v6, Nigy, Gruja, Lorenco, Kankkunen...)
Nadam se da se vidimo u NS-u 25.06. na skupu :cool
@Milos
:cool :cool :cool
-
Go
- Drug Član
Mozes da spustis za jedan zub na viljusci i nemoras nista da menjas ni da budzis.
@Nik76
Doro dosao u sektor 75
Sutra cu da ti javim za papirice...
@Kilaz
Mene izlazi 800e za pocetak plus ce biti nekih troskova garant
@Gruja
Grujo dodji po vozilo. Zavrseno je
@Lorenco
I ti bre dolazi po vozilo.
@Kankunen
Zvacu te kad da dovezes zver
@svi sektasi
Svim sektasima radimo vozila preko reda
Mozes da spustis za jedan zub na viljusci i nemoras nista da menjas ni da budzis.
@Nik76
Doro dosao u sektor 75
Sutra cu da ti javim za papirice...
@Kilaz
Mene izlazi 800e za pocetak plus ce biti nekih troskova garant
@Gruja
Grujo dodji po vozilo. Zavrseno je
@Lorenco
I ti bre dolazi po vozilo.
@Kankunen
Zvacu te kad da dovezes zver
@svi sektasi
Svim sektasima radimo vozila preko reda

- Nigy
- Garaža: .
Zelim da se zahvalim imenjaku (75ts) na nesebicnoj pomoci oko 'bazdarenja' brzinomera na mojoj Alfici. HVALA! :cool
Isto tako mi je drago da je, kao ponosni vlasnik 75 TS vec dve godine, ocenio da smo 'skracivanjem' menjaca postigli cilj.

Moram na kraju dodati da je GPS uredjaj odlicna spravica za imati u kolima.
Isto tako mi je drago da je, kao ponosni vlasnik 75 TS vec dve godine, ocenio da smo 'skracivanjem' menjaca postigli cilj.

Moram na kraju dodati da je GPS uredjaj odlicna spravica za imati u kolima.

-
Go
- Drug Član
Takodje zelim da se zahvali Nigyju (po srpski) sto mi je dozvolio da izporobam njegovu 75ticu, e ljudi ono puni za TS-a vrhunski, znaci odusevio sam se, jedini problem sto morate da obratite paznju na obrtaje, znaci mnogo brzo rastu.... extra.
E bre Siro sto se nisi hvlaio da je ovo ovako dobro da ranije razmisljam o tome..
Znaci pravilo br1 za tunung TS.
-Staviti Menjac od 1.6 !!!! a ostaviti sper
E bre Siro sto se nisi hvlaio da je ovo ovako dobro da ranije razmisljam o tome..

Znaci pravilo br1 za tunung TS.
-Staviti Menjac od 1.6 !!!! a ostaviti sper

-
Go
- Drug Član
Evo malo linkova za ljubitelje dobre muzike...
http://www.alfatech.ch/videos/alfa/alfatech_75v6_1.AVI
800k
http://www.alfatech.ch/videos/alfa/alfatech_75v6.AVI
600k
http://www.alfatech.ch/videos/alfa/alfatech_75_2.0.AVI
1MB
http://www.alfatech.ch/videos/alfa/alfatech_75v6_1.AVI
800k
http://www.alfatech.ch/videos/alfa/alfatech_75v6.AVI
600k
http://www.alfatech.ch/videos/alfa/alfatech_75_2.0.AVI
1MB
-
Go
- Drug Član
Koristim ovu priliku da i ja nesto napisem, posto vidim da se mene ovde pominje.
Kankkunen: ko ce to moci da dodje u NS? ko se i dalje voza okolo bez desnog fara?
Sad sam pokupio makinu i sta reci, lepo ide, kao i pre :-)
Svima preporucujem redovno odrzavanje, i povremeno pranje kola.
Kad budem pazario malu vrecu delova za zamenu, promenicu i lezajeve donje viljuske. Stavljam polietilen, a Aleksa ce da stavi kuglicne lezajeve, pa cemo da vidimo sta ce se pokazati bolje.
Uzgred budi receno, jel' neko menjao gume koje se nalaze u watt-linku?
Zapravo me zanima gde ima da se kupe.
Hteo bih da iskoristim priliku da pozdravim nove clanove koji dolaze sa svih strana (sto sa beogradskog asfalta :-) sto iz istre). Rado bih svratio do istre, jel' opusteno tamo da se nacrtam sa bg tablama?
P.S. Jel' bi nekome koristilo da ima shift-light? Pravim nesto za sebe, pa me zanima da li ima jos zainteresovanih. Cena ce biti simbolicna. Za sektase :-)
Kankkunen: ko ce to moci da dodje u NS? ko se i dalje voza okolo bez desnog fara?
Sad sam pokupio makinu i sta reci, lepo ide, kao i pre :-)
Svima preporucujem redovno odrzavanje, i povremeno pranje kola.
Kad budem pazario malu vrecu delova za zamenu, promenicu i lezajeve donje viljuske. Stavljam polietilen, a Aleksa ce da stavi kuglicne lezajeve, pa cemo da vidimo sta ce se pokazati bolje.
Uzgred budi receno, jel' neko menjao gume koje se nalaze u watt-linku?
Zapravo me zanima gde ima da se kupe.
Hteo bih da iskoristim priliku da pozdravim nove clanove koji dolaze sa svih strana (sto sa beogradskog asfalta :-) sto iz istre). Rado bih svratio do istre, jel' opusteno tamo da se nacrtam sa bg tablama?
P.S. Jel' bi nekome koristilo da ima shift-light? Pravim nesto za sebe, pa me zanima da li ima jos zainteresovanih. Cena ce biti simbolicna. Za sektase :-)
-
Go
- Drug Član
@nigy moras da me provozas na skupu... mnogo volim te kratke brzine i nenormalno brzo penjanje u visoke obrtaje...
e znaci ovo mi se mnogo svidja... pravi trkacki osecaj...75ts napisao:jedini problem sto morate da obratite paznju na obrtaje, znaci mnogo brzo rastu.... extra.
@nigy moras da me provozas na skupu... mnogo volim te kratke brzine i nenormalno brzo penjanje u visoke obrtaje...