Ima 2 612 na NS tablicama ( crni i crveni ), verovatno si video crni a nije cuo da je sjeban jer ga vozi klinac koji voli da divlja na Miseluku...vojaalfa napisao:Danas bio malo do Fruske gore i kad sam se vracao na Vencu videh 155-icu isto kao moju s tim sto je ta 2.0 i na NS table a na auto putu kasnije na slepu videh teget ferrari, nisam siguran za oznaku ali znam da je cetvorosed i da ima V12 u nosu. S ebana mu soferka i krov i malo prednja leva strana.
jbt, ja jedva da mogu sebi da priustim GTV 3.0, a za registraciju cu se vec nekako snalaziti, a u NS neki klinac divlja sa 612HEMI 426 napisao:Ima 2 612 na NS tablicama ( crni i crveni ), verovatno si video crni a nije cuo da je sjeban jer ga vozi klinac koji voli da divlja na Miseluku...vojaalfa napisao:Danas bio malo do Fruske gore i kad sam se vracao na Vencu videh 155-icu isto kao moju s tim sto je ta 2.0 i na NS table a na auto putu kasnije na slepu videh teget ferrari, nisam siguran za oznaku ali znam da je cetvorosed i da ima V12 u nosu. S ebana mu soferka i krov i malo prednja leva strana.
Lik koji je vozi zivi ili je umesan u izgradnju objekata koji se rade iza bivse nepostojece kineske ambasadeTheWickerMan napisao:^^^ panamera mansory...
O ovom Ferrariju sam pricao, po meni savrsen!srdjan_pop napisao:Lik koji je vozi zivi ili je umesan u izgradnju objekata koji se rade iza bivse nepostojece kineske ambasadeTheWickerMan napisao:^^^ panamera mansory.... Tamo sam nesto bio zbog posla mesecima i cesto se pojavljivao. Kao i jedan predivni Maserati GrandTurismo. Inace garaza te zgrade je blago posto sam nesto morao da prodjem kroz iste ima par Ferrari-ja, Quattroporte itd... Evo jednog kojeg sam uspeo da slikam:
.
Pored auta je betonski stub, na betonskom stubu utikac a kod njega na zemlji punjac za akumulator sa Ferrari znakom. Kulturno nema sta, mislili su u fabrici sta je potrebno za auto koji se tako retko vozi
.
Da li se radi o stambenom ili poslovnom objektu?srdjan_pop napisao: Lik koji je vozi zivi ili je umesan u izgradnju objekata koji se rade iza bivse nepostojece kineske ambasade. Tamo sam nesto bio zbog posla mesecima i cesto se pojavljivao. Kao i jedan predivni Maserati GrandTurismo. Inace garaza te zgrade je blago posto sam nesto morao da prodjem kroz iste ima par Ferrari-ja, Quattroporte itd... Evo jednog kojeg sam uspeo da slikam:
Eeee, bas ti "exkluzivni" stambeni objekti sa ta dva lidera u njimadejan555 napisao:Da li se radi o stambenom ili poslovnom objektu?
Ako je stambeni - u pitanju su exkluzivni stanovi pa je i vozni
park takav ... mada bi ja menjao auto za još bolju lokaciju ali nebitno sad...
Tu žive i 2 poznata politička lidera u stanovim kupljenim na kredit
Savrsen bas. Jedino ove dve strafte su mi malo u americkom stilu, ali oprostio biBogdan156 napisao:O ovom Ferrariju sam pricao, po meni savrsen!
Daalfaskorpion napisao:Ja mislim da se na poslednjoj slici vidi koliko je benzin kod nas kvalitetan
Za vlasnika ovog Ferrarija radi moj poznanik. Covek je stranac, pored Californie vozi i Panameru i belog GL-a sa crnom haubom i krovom.