Sve o svemu
- Shanirani
- Garaža: 156 2.0 TS
- OMP
- Garaža: GP TJet
auto bol na tašu, bila jedna "utakmica" i u kruševcu na tadasnjem terenu kod hale sportova
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- Shanirani
[video][/video]
Znam da se mnogima ovo ne svidja.. Ali ja sam zesce uzbudjen zbog ovog. Prvo zato sto su izabrali Maserati, a drugo zato sto ce ovo da gurne brend u bucnost vise nego ostale.
Mada bih vise voleo da su ovo ubacili na vec postojeci izgled centralnog displeja i da ostanu fizicki dugmici za klimu..
Znam da se mnogima ovo ne svidja.. Ali ja sam zesce uzbudjen zbog ovog. Prvo zato sto su izabrali Maserati, a drugo zato sto ce ovo da gurne brend u bucnost vise nego ostale.
Mada bih vise voleo da su ovo ubacili na vec postojeci izgled centralnog displeja i da ostanu fizicki dugmici za klimu..
- Milosch
- Garaža: AR 156 1.8ts
- Shanirani
- Dragon
- Saradnik Uprave

- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Eintracht ostao u Bundesligi i to zahvalujući našem Mijatu Gaćinoviću.
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- Flavio
- Uprava ARCS

- Garaža: ex 155 1.8 TS,
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
Idea M-Jet 70 - Lokacija: Srbistan
- CoyoteKG
- Garaža: 147 1.9 JTD 116hp
Ubi me elektricitet... boli bre 
Kad izadjem auta i kad treba da zatvorim auta, zazmurim i stegnem zube kad treba da pipnem vrata...
Nekad se desi da me omaši, ali uglavnom me pecne. i ne mogu da povežem zašto i kad.
Kako da uzemljim auto
Kad izadjem auta i kad treba da zatvorim auta, zazmurim i stegnem zube kad treba da pipnem vrata...
Nekad se desi da me omaši, ali uglavnom me pecne. i ne mogu da povežem zašto i kad.
Kako da uzemljim auto
- TheWickerMan
- Administrator

- Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT - Lokacija: Stuttgart-Kraljevo
- Mar_Kes85
- Drug Član

- Garaža: live GTV 2.0 16v
in progress 155 3.2 GTA - Lokacija: Beograd
Uhhhh sad me podseti na to peckanje, isti problem imao na fiat bravu, trajalo jedno 10-15 dana i posle prestalo samo od sebe. Nije prijatno uopste, prosto da ne pozelis da zatvoris vrata. Ja sam zatvarao kako sam stigao samo ne golom rukom.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Shanirani
- OMP
- Garaža: GP TJet
- AlfaMuzjak
- Garaža: Alfa 147 JTD
...
Možda nekome bude zanimljivo... Zašto mačke ne vole vožnju autom -> link.
Re: Sve o svemu
Ili zbog Nike Kovača
Kao da je bitno...
...
Možda nekome bude zanimljivo... Zašto mačke ne vole vožnju autom -> link.
- Coo
- Garaža: ex 147 '07 JTDm 8v
Yeti TDI 4x4 - Lokacija: BGD
- TheWickerMan
- Administrator

- Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT - Lokacija: Stuttgart-Kraljevo
- CoyoteKG
Ćao ljudi,
imam neki originalni neraspakovani set kvačila. Kupio sam ga u ovlašćenom servisu, odnosno dobio sam ga kao neku zamenu jer sam pre par godina menjao ceo set, i prvih par dana mi je kvacilo bilo meko, posle toga se opet stvrdnulo, i auto poceo ponovo da se trese kad krecem prvom brzinom.
Problem je što na njemu piše Valeo, i na ovom sto mi je sad na autu je Valeo... I zato bih ga izbegao da mi se ne ponovi ista situacija...
Kako mi je objasnio taj iz servisa prilikom poručivanja seta kvačila za moj auto postoje jeftinija i skuplja varijanta, a ovo što mi ovaj put dao je skuplja, valjda je ono prvi put bilo nesto fabricki reparirano, ili tako neka prica...
E sad... Ja ne bih ugrađivao Valeo u auto, nego bih doplatio za Luk ili Sachs.
Da li postoji neka firma u Srbiji koja bi radila zamenu uz doplatu ili tako nesto...
imam neki originalni neraspakovani set kvačila. Kupio sam ga u ovlašćenom servisu, odnosno dobio sam ga kao neku zamenu jer sam pre par godina menjao ceo set, i prvih par dana mi je kvacilo bilo meko, posle toga se opet stvrdnulo, i auto poceo ponovo da se trese kad krecem prvom brzinom.
Problem je što na njemu piše Valeo, i na ovom sto mi je sad na autu je Valeo... I zato bih ga izbegao da mi se ne ponovi ista situacija...
Kako mi je objasnio taj iz servisa prilikom poručivanja seta kvačila za moj auto postoje jeftinija i skuplja varijanta, a ovo što mi ovaj put dao je skuplja, valjda je ono prvi put bilo nesto fabricki reparirano, ili tako neka prica...
E sad... Ja ne bih ugrađivao Valeo u auto, nego bih doplatio za Luk ili Sachs.
Da li postoji neka firma u Srbiji koja bi radila zamenu uz doplatu ili tako nesto...
- PapaSle
- Garaža: "Il Biscione" 147 JTDm
Samo da pohvalim majstora Radovana i njegovu plemenitu akciju. Sutra ili prekosutra ( kad stignem od posla) uplacujem lovu. Ne treba znak ili ako je dobar i ostane slobodnih moze jedan.
viewtopic.php?f=9&t=61475
viewtopic.php?f=9&t=61475
- CoyoteKG
- Falcon037
- predsednik kluba

- Garaža: -
ex: Alfa 147 JTD 16V
ex: Alfa GT JTDM
Alfa 156 V6 SP2 Azzurra
Alfa Mito MultiAir Turbo - Lokacija: Beograd
Samo da ti kažem da kada budeš kupio Luk ili Sachs u njihovom pakovanju ćeš naći Valeo set kvačila jer ga samo oni i proizvode za Alfe (barem za naše tržište).
- Falcon037
- predsednik kluba

- Garaža: -
ex: Alfa 147 JTD 16V
ex: Alfa GT JTDM
Alfa 156 V6 SP2 Azzurra
Alfa Mito MultiAir Turbo - Lokacija: Beograd
- CoyoteKG
Dakle mozda je ipak bolje da stavim taj original, nego da jurim po radnjama da zamenim za neki Sasch koji moze biti treca klasa valea... ili neki fals
Re: Sve o svemu
Da, takav imam, ista kutija, vidim da pise valeo, bas cu sutra da slikam. Samo sto je jos u celofanu, nisam otvarao.
Dakle mozda je ipak bolje da stavim taj original, nego da jurim po radnjama da zamenim za neki Sasch koji moze biti treca klasa valea... ili neki fals
- machella
- Garaža: 156 3.0 V6
159 SW 2.4 Q-Tronic - Lokacija: Požarevac
Sasch je kvalitetniji od svih Valea, Valeo je prva ugradnja zbog njigove medjusobne trgovine jbg