Did you mean: Alfa Romeo Giulia (952)?
QV potrošnja 8.5 kombinovane.

Ghibli v6 troši duplo toliko. Zaboravili keca ispred.
Sébastien Loeb napisao:...Ore taj snijeg kao kombajn sjeno...
Drugi kontinent, drugačiji način i organizacija života, drugi sistem vrednosti, druga kultura, druge navike, drugačija očekivanja, drugi običaji...byMaX napisao: Ali, "car nation" najmanje zna o automobilima...
Nisu nerealne uopste. Moj necipovan 159 2.4jtdm je provereno, cak i s mojim debelim dupetom, isao 0.2 sekunde bolje od specifikacije. To sam cuo takodje na jos mesta.Semi napisao:Ja bas i ne verujem u ove brojke o ubzanjima, po mom misljenju nerealne, ali ajde...
A koliko si ti imao 159ki pa da znaš tako nešto, a?starac vujadin napisao:Nije u pitanju tct, nego dobro poznati zf 8-brzinski automatski menjač
Nisam mislio da je isti kao u djulijeti, vec samo da ima duplo kvacilostarac vujadin napisao:Nije u pitanju tct, nego dobro poznati zf 8-brzinski automatski menjač
Neznam da li je neko drugi iz auto kuce potvrdio za dolazak giulie.mene je pitalo par ljudi na kosutnjaku da li ce biti giulia na sajmu ja sam rekao da se jos nista sigurno nezna ali ako bude na sajmu da bi mozda mogli da je dobijemo i za huju.Shanirani napisao:Auto kuca Kole je potvrdila. Moze Vkada da se oglasi ovde ako hoce.