Zakaci tokilson napisao:Nisam skroman, nego prepricavam ono sto se prica...![]()
Sve ih imam u origigi formatu.

Zakaci tokilson napisao:Nisam skroman, nego prepricavam ono sto se prica...![]()
Sve ih imam u origigi formatu.
"Genijalno"
mislim da bi gume kardana jako trpile kod naglih saltanja i pustanja kvacila dok se ne usklade brzine vrtnje motora i kardana. ovako je kardan kao dio motora i prati tromost radilice.kilson napisao:"Genijalno"![]()
Meni jedino ne ide u glavu samo jedna stvar; zasto su koji persun, stavili kvacilo pozadi?!?!?!? Em nema mesta za veci precnik, emse morao dodati jos jedan zamajac, em se kardan vrti non stop...
Nije za shasiju, nego je chvrsta veza: motor-kardan-menjach. A sve to stoji na gumama. Po meni mnogo srecnije reshenje.JaMaL napisao:da ali kod korvete, ferarrija i porsche-a se menjac i diff ne pomeraju valjda kao na 75-ici tako da moze da bude kardan u tunelu bez guma... tj. cvrsto su zasrafljeni za sasiju...?
Imas sam odgovor na ovo pitanje, jel si nekad hteo da olaksavas lamelu da bi olaksao posao sinhronima..., kad je kvacilo napred, onda sinhroni moraju da ukoce i ceo kardan...kilson napisao:
Meni jedino ne ide u glavu samo jedna stvar; zasto su koji persun, stavili kvacilo pozadi?!?!?!? Em nema mesta za veci precnik, emse morao dodati jos jedan zamajac, em se kardan vrti non stop...
Kockam kocke...superfly tnt napisao:ajde tokyo nabavi neku sektasicu , imas rok do 29.5.2010. pa da se zaletimo do madjara i da pravimo nered. kazu da ce nam dat burnout teren.
uglavnom sekta iz zagreba bi isla na susret, ali bi napravili djir kroz 3 glavna grada. mozda vama iz srbije to i ne pase ali bilo bi dobro da barem dio puta budete snama. ako nis da se vidimo na susretu.
Milorad napisao:@ Ljube
Vozio sam Fiata Ducata, beli kombi. Jel ti je spustena alfa? Koje su ono felne, mislim na velicinu?