tako je Neso, prestao je da se takmici ali ga svake godine teramo da se vrati na staze pa bar malo track day da provoza da ga mine zelja
vidim da je bilo jos aktuelnih i bivsih takmicara, Gagi, Toša, Ćima
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Malo reci o samo track day-u,
Ovaj put je trajao 3 sata, i bilo je puno više učesnika nego na proslim track day-ovima. Zato smo i bili podeljeni u tri grupe, vozila su bila manje ili više izjednacena po grupama, iako je naprimer ne mali broj ucesnika iz najslabije grupe, pravio bolja vremena i od ucesnika u grupi gde su bila najjaca vozila.
Vozilo se po stintovima od 20min, sto znaci da smo svi bili na stazi po tri puta, i mogu samo da kazem da mi se taj format voznje mnogo dopao, izadjes na stazu, malo zagrevanje, pun gas par krugova, hladjenje i napolje...
Druge kolega su pisali vise o atmosveri, tako da ne bih sad sirio o tome.
P.S. Hladan vazduh je znacajno pomogao da se motor manje greje i da se manje vremena provodi u hladjenju motora
“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
Moje obe prednje gume su vec skinute i cekaju adekvatnu bastu za saksiju,
Prezivele su tri NAVAK-a, jedne Zaluzane, jedan grobnik, i Huju prosle godine, a ni pre nisu bile bas najsvezije, tako da idu u zaluzenu penziju, i kao sto rekoh, trazim adekvatno dvoriste za saksiju, negde gde cu ih povremeno vidjati, ipak me previse lepih uspomena veze za njih
“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”