Razumem ja i godine i pubertet, ali gde 4c nadje

Moguće da se zaista ne razumemo.EnricoAdams napisao:Meni se cini da se ovde ne razumemo.
Zavisi od stanja ali tu negde 0.88-0.96 osnovnog paketa 4calfanatic napisao: Nego, pošto bubreg na "tržištu"?
interceptor napisao:Zavisi od stanja ali tu negde 0.88-0.96 osnovnog paketa 4c
nikad te niko nije ogrebao na parkingu? ko prica o garazi?sErGiO napisao:Po mom nekom shvatanju 4c i nije auto za svaki dan i nebi trebalo ni da ga kupuje neko ko nema garažu za njega tako da nema priče o grebanju.
daj, necu da robujem kolima, covecesErGiO napisao:Na kom parkingu? Takav auto se ne ostavlja na parkingu. Isteraš ga iz garaže kad je lepo vreme provozaš 2-3 sata, vratiš se kući, opereš auto i nazad u garažu. Nema tu nigde reči o parkingu.
I dalje smem da kukam, naravno. Zašto bi neko govorio šta treba da pričam i šta da osećamsErGiO napisao:Jasno, ali onda nema kukanja kad te neko zakači na parkingu.
Ja mislim da je to 4C, samo stara slika dok nije bio još predstavljen... Ne vidim gde vidiš da je Spajder? Po čemu si zaključio?nidza napisao:Izgleda da je spajder? Slikao sam malopre, ali je moglo samo fotoaparatom, jer je u teškoj mrakuši parkirao. Ovo je slikan ekran fotoaparata. :-)
Tapatalk 4