jeste da je stajala dugo nevozena, jeste da ne moze da upali, ali... widebody 155 Q4 iz poslednje, male serije iz 1995 (cini mi se da ih ima samo 500)... verujem da ce ovo i ovakvo kakvo je, otici za oko 1500-2500e...
lepa, nego nesto ne volim ove slike posle pranja dok je mokra obicno to sakrije neke greske na boji ili ako je ibledela i sl. a i nema desni retrvoizor i znak napred , mada sve jedno bih je rado posedovao
jel su ove felne od 145ice qv
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
napisao je iskreno (nemac je to, zapravo drugar od vlasnika je postavio oglas ) da mu se imobilajzer (?) blokirao, da ima nekoliko ogrebotina, da je matirala farba, pokidan retrovizor, da nije vozena dve godine (poslednji vlasnik je nikad nije ni upalio), da je necete ni upaliti i ako sad probate, ali... ovo je dragulj. ovo ce neko u nemackoj da kupi sredi i da uziva. farba nije otisla u ljubicasto, znaci garaziran je i nije stajao na otvorenom... felne jesu od 145 QV. samo njih bih promenio na ovim kolima, pojurio bih stock Q4, i ovu ne bih budzio ni malo.
relativno je malo presla, motor i jeste slaba tacka na 155Q4, ali ionako bih, da je moja, pretresao sve iz nule. ako nije odvaljena od zivota trula i da joj je Q4 raspadnut i ne radi, ova 155 zasluzuje jednog ljubitelja 155, pravog Alfistu.
Moja bivsa selespeed, koju sam slupao popila je udarac sa desne strane, zacesan branik blatobran i vrata, koliko vidim na slikama to nije sredjeno izlomljene viljucke i kraj spone sa desne strane, jos uvek ima ostecenje sa leve strane na zadnjim vratima i blatobranu, ubacio je plin samo i promenuo gume jos uvek je u njoj moj pioneer cd, ko prati ovu alfu prepoznace je jer je bila u vlasnistvu jednog alfiste pre mene, jos uvek je moj grill na njoj koji sam ja uradio sa tim lajsnama.
Toliko od mene, da neko ko planira da je uzme zna sta je bilo sa njom i naravno cena je vise nego preterana.
Ostale informacije na pm.
"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Jeli Viper-e, a koji je to kos pomeren?!?
Osim viljuski, koje si polomio, i onoga sto si ocesao gumu traktora koji si opalio, bila je kriva glavcina koja je promenjena.
Dokupljene su dve Winer1 gume i ugradjen plin.
Auto je extra odrzavan do 93kkm, dok je bio kod Dekija iz KG, Viper ga vozio sedam dana.
Vozio sam doticni auto i pre i posle Viper-ove avanture, i mogu reci samo da je auto bio EXTRA i pre i posle (posle pomenutih zamena). Od ulaganja je bilo potrebno 150-250 eur u limarsko-farbarske radove. Realna cena ove Alfe, ako je sadasnji vlasnik bar malo pazio na nju je po meni oko 6000.
Za kos sam obrisao komentar, setio sam se da mi je to "moj limar" slagao da bi mi vise uzeo para za popravku, izmenjao sam viljuske, gumu i kraj spone.
"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari