a jel ste vi slušali grivu?

"šu-mejker" sigurno nije

Pa,ti si mladic.nelle napisao:Celih 34 u decembru
Pa kako kaže kolega ubijamo vreme.Možemo mi pričati o bilo kom vozaču ali eto...tako ispalo.Evo još par dana i najlepša staza u kalendaru "Spa-Francorchamps"vojaalfa napisao:Sto li se ovolko prica o Sumiju
Pazi, ja to više onako fore radi! I dan danas me neko sa ulice saleti sa "ej bato", a kada vide klinca sa mojom suprugom često sledi pitanje "jel' ti to sestra"interceptor napisao:Pa nisi ti baš puno stariji od mene a ja ipak nemislim da mi je mladost prohujalaalfanatic napisao: Ja to malo lamentiram nad prohujalom mladošću i saosećam sa Schumijem![]()
a i računam da još dugo neće...
Pa sad nevidim kakva zver je to Hamilton osim što svojom preteranom agresivnošću je izbacio nekog iz takta...da malo više vozi glavom bio bi prvi sigurno ali j*be ga kočenje,nikako nezna bez blokiranja...Razočarenje je svakako po ovim uslovima Alonso koji je na kiši jako dobar,mada sada na gridu ima dosta njih koji znaju da voze po kiši...nelle napisao:Alonso na 8 mestuHamilton je zver po kiši,Alonso kad je vlažna staza vozi kao moja komšinica Milanka!!!
Znamo svi za agresivnost, ali ovaj put je Maldonado kažnjen pet mesta u plasmanu, tako da ne možemo baš Lewisa kriviti za sve što se desi u F1. Sreća što postoje i agresivni vozači da udahnu malo uzbuđenja u sport, a inače sam protiv politike kažnjavanja za sve i svašta. Nije to balet, treba tu da bude malo (dozirane) vatre.interceptor napisao:Pa sad nevidim kakva zver je to Hamilton osim što svojom preteranom agresivnošću je izbacio nekog iz takta...da malo više vozi glavom bio bi prvi sigurno ali j*be ga kočenje,nikako nezna bez blokiranja...