Rekoh to pre vec.

Kako ne može? Šta fali mom izboru?Dottore napisao:Dottore kako se seca,gume su neki Herkules nesto tako ? Za kvalitet felne ne znam,ali znam da ne moze za te pare full guma i full felna
Slažem se... Ne mož' sve odjednomDottore napisao: Tvom izboru fali samo jedan izduv onako prefinjen na nizim,a na visim obrtajima![]()
sale_75 napisao: Kakvi su to konusni srafovi koji se stavljaju npr. kada je na kolima 5x98, a felne 5x100?
Ovo mi je Klaudijo pisao nedavno, znači ako baš bude trebalo sam onaj ugao na zadnjem braniku se sredi i to je to- mada sa 17icama ne bi trebalo biti nikakvih problema...Imao sam ja felge 8x18 ET25 sa gumama 225/40 : sprijeda sve OK, nazad sam morao porezati rubove blatobrana
Iste felge je stavtio kasnije Željko na svoju 156, sve OK bez rezanja rubova, nikakvog struganja
Ima Branko 8x18 ET35 + distance 8mm, gume 215/40, malo smo modificirali rubove iza
svi su (ili bili) auti snizeni barem 35 mm
za usporedbu, ti ako staviš felge 7,5 ET41 + distance 20mm isto ti je kao da staviš 8x18 ET27
sa gumama 215/45 trebalo bi biti sve OK - sprijeda sigurno, iza u najgorem slučaju poviti ili porezati rubove blatobrana
a i sa 225/45 nebi smio imati problema
-164- napisao:ja imao na 156 8x17" Superleggere sa 225/45/17 gumom i iza je strugala guma u onaj tepih ispod blatobrana samo kad je auto bio opterećen ili kod naleta na neku veću neravninu...
naprijed je sve ok