sve radis preko centralnog daljinskog. znaci koliko funkcija ti centralno ima toliko ces zabave imat.
u ovom slucaju daljinsko ima samo otvaranje gepeka i podizanje prozora pri zakljucavanju.
sto se tice ovog modula za prozore, njega se stavlja izmedju gumba i motora da struja preko njega ide. funkcije su mu da pri dodiru gumba spusti ili digne prozor do kraja. ako drzis gumb ponasa se kao i kod 75, klasika.
pa da mi ukradu auto zbog alarma,ma jok,ovo radi vec pune dve godine i nista mu ne fali,jedino me zadnja desna vrata zezaju sto nece svaki put da otkljuca,kad sam ubacivao podizace prozora,morao sam da prosirim lim da ne stiska staklo i verovatno poluga od zakljucavanja se oslanja o lim i koci
ma svi se zaje&avaju po kafanama a retki su oni koji nesto rade
zahladilo,kisa a u kafani toplo,muzika,konobarice iiiijjjaaooooo,vec se vidim kako muzikanti sviraju jutarnju pod astalsku pesmu a iznose neke pojedince na paletnom viljuskaru
Nigy,nisi digao ruke od njega Svaka cast!!! koliko ti je muke doneo...ccc.. jeli to standardni dihtung ili si narucio neki sto nece da izleti tako lako p.s- jedva cekam da je sklopis pa da padne neka voznja... ubica 3.0 i 2.5 v6
To prskanje dihtunga obicno nema veze sa dihtungom na standardnim motorima i znak je obicno nekog drugog problema... uglavnom zbog starosti i istezanja/krivljenja/odrvrtanja, glave/bloka/srafova...
moze da bude i los dihtung... ali mnogo redje... ali jbg... sobzirom da su nam kola stara XX godina... onda i nije cudo...
Licno, mislim da su brezoni tu najveci problem.
Malo se istegnu i pustaju da dihtung po malo izlece...
Ovo je jedino sto sam nasao ne samo u SRB nego i u okruzenju da je bilo na stanju - F glaser.
A samo je sklopljena pa opet dignute ruke - pevnuo je razvodnik paljenja, a i kuciste turbine pisa ulje na sve strane. Suvise hidro udara je popilo...
Kad smo vec kod dihtunga i ja skoro imao peh ali sam imao srece onoliko. Naime poceo je bio da vlazi antfriz u vidu par kapljica izmedju glave i bloka i to samo prvih min, dva dok je hladan motor skroz. Sva sreca da sam odmah video jer sam taj dan nesto premeravao kablove svecica pa rekoh da upalim da vidim jel sam lepo vratio sve i kad sam video . Nije pomeshala vodu i ulje na svu srecu. Odmah nakon toga je skinuta glava i sve je ispod bilo u savrsenom redu kao i sama glava. Preko M Power-a sam narucio original Victor Reinz i cekali smo 5 dana da stigne od preko. Glava proverena i pustena na strug samo da je lizne radi preventive, nije ni bila kriva. Sve namontirano i sve sljaka odlicno kao pre. Na motoru je bio Goetze koji je placen skoro koliko i original Victor Reinz tako da... Bezhte ljudi od Goetze dihtunga, kad je original odlican je ali izgleda kod nas tesko nesto moze da se nadje da je original .
Moze li neko da mi kaze koja marka dihtunga je isla za fabricku ugradnju na nasim Alfama?