Tiho ako ne prodas ovo za jedno mesec-dva ces na limundu visestruko zaraditi znam ranije kad su se pojavljivali jugici i kecevi iz ove serije na mundu da su dostizali vrlo lepe cifre
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Btw,malopre svraćao na kiosk Future.
Za ovo nisu ni čuli al zato imaju DeAgostini Bogatstva Zemlje.Uz svaki primerak časopisa daju po kamenčić u blisteru .
malo mi cudno da samo u Kg ima a evo Tiha je primer kao i onaj lik sa oldtajmera(mislim da je iz BG) da ima i u drugim gradovima, mozda KG vuce najveci tiraz a za ostale gradove manje šalju
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Ko da pišem kineski
Znači Kragujevac i okolina(Batočina,....) isključivo. Sve što bude izlazilo ići će samo tamo, a kako je stiglo do Arandjelovca, pojma nemam.
Evo jedan predlog da ne bi maltretirali Tihomirčeta svake druge srede.
Kada odlepite časopis od kartona, postoji br. telefona za informacije i naručivanje starih brojeva. Treba svi da ih zovemo i da tražimo distribuciju u celoj Srbiji. Takodje uz časopis se dobija upitnik gde traže od čitalaca mišljenje o ediciji i sl. Treba ga popuniti i takodje im spomenuti da prošire distribuciju. Ovo je jedna od najboljih stvari koja se desila u poslednje vreme što se izdavaštva kod nas tiče i treba ih jahati i zivkati da bi svi mi mogli redovno da kupujemo časopis u svojim gradovima.
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
Izašao novi broj -Kultni automobili-
sada je lajka specijalka u ponudi , stim što je sad cena 699.00din
ako neko hoće nije mi teško da pazarim i pošaljem
PS. još uvek ima kečeva na stanju ako ima zainteresovanih
Garaža: Ex Alfa Romeo 147 1.6TS 120ks+chip Ex Alfa Romeo Sprint QV 1.7 8v Ex Škoda Octavia A5 FL 1.4TSI Ex Fiat Punto Sporting 1.2 16v Ex Alfa Romeo GT 1.9jtd 16v Alfa Romeo Giulietta Sprint 1.4 tb 2020 Škoda Kodiaq Peugeot speedfight 3