Sve o svemu
- Falcon037
- predsednik kluba
- Garaža: -
ex: Alfa 147 JTD 16V
ex: Alfa GT JTDM
Alfa 156 V6 SP2 Azzurra
Alfa Mito MultiAir Turbo - Lokacija: Beograd
- alfa&omega
- Garaža: Fiat Punto 1.9 JTD
Fiat Coupe 20 VT
Alfa 155 TS 2.0 16V Sport
Alfa 166 2.4 JTD Distinctive
Alfa 147 1.9 JTD Distinctive
Alfa 156 2.5 V6 24V Distinctive - Lokacija: Prijepolje
Vecina auta im je bar duplo skuplja od realne trzisne vrednosti, tako da je ovo jos jedan u nizu cirkus u organizaciji drzave. Najveca zelja bi mi bila da upoznam lika koji je formirao pocetne cene
- Shanirani
- Garaža: 156 2.0 TS
Nema to veze. Sad ide drugi krug licitacije gde su cene 40% manje.. To je uvek tako..
Nisu svi ludi da daju ogromne pare za nesto sto moze bilo gde drugde da se nadje upola cene.
Nisu svi ludi da daju ogromne pare za nesto sto moze bilo gde drugde da se nadje upola cene.
- OMP
- Garaža: GP TJet
isplati se kupiti taj auto i platiti i vise nego na trzistu ako znas ko ga je vozio ili ako si ga ti vozio, u firmama prednost kupovine tj otkupnine ima onaj ko je vozio tj dužio taj auto (juce bas intervjuisase lika koji je otkupio octaviu koju je vozio u firmi) znam neke ljude koj su pokupovali skode i opele koje su vozili u henkelu (3-4 godine stare), jbg znaju kako su ih vozili, cuvali i odrzavali a opet ih kupili za iste pare kao sto kostaju i na trzistu pa i da su dali malo vise opet im je to sigurnija kupovina tako da je to je glavna prednost tih automobila. a ovako mi kao gradjani da odemo da kupimo tako opet kupujemo macku u dzaku kao i bilo gde na placu.
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- Shanirani
A i d4ugwcije se odrzavaju drzavna vozila. Nikome pare ne idu iz dzepa tako da du uglavnom u odkicnom stanju.
. Inace, moze li neko da mi pojasni ili ako ima negde turtorijal kako da skinem celjusti sq moje 156.sta treba da se otkaci odsrafi kako da ulje kociono ne iscuri.. Itd
. Inace, moze li neko da mi pojasni ili ako ima negde turtorijal kako da skinem celjusti sq moje 156.sta treba da se otkaci odsrafi kako da ulje kociono ne iscuri.. Itd
- BobanR
- Garaža: Brera 2.4
- Shanirani
Hvala kolega!!!
Jel je obavezna zamena ulja kad se skidaju plocice? ili moze nekako da se zatvore creva za to?
Jel je obavezna zamena ulja kad se skidaju plocice? ili moze nekako da se zatvore creva za to?
- edin
- Saradnik Uprave
- Garaža: alfa 156 1.9 jtd 2001 tuned end remaped; 2.0 ts RIP
Zatvore se creva, a posle se uradi ozracivanje
“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
- alfa&omega
- Garaža: Fiat Punto 1.9 JTD
Fiat Coupe 20 VT
Alfa 155 TS 2.0 16V Sport
Alfa 166 2.4 JTD Distinctive
Alfa 147 1.9 JTD Distinctive
Alfa 156 2.5 V6 24V Distinctive - Lokacija: Prijepolje
To redovno i dobro odrzavanje ima i onu drugu, mracniju stranu kojusvi sluzbeni automobili imaju, a mali je broj tih koji su ih duzili i koji ce ih kupiti
- interceptor
- Garaža: Crosswagon Q4, Smart City coupe
Jel ti menjaš cilindre (čeljusti) ili samo pločice? Ako menjaš pločice nema potrebe da ispuštaš ulje a samim tim nema ni ozračivanje ulja.Shanirani napisao:Hvala kolega!!!
- Shanirani
Hocu da skinem celjusti da ih lepo ocistim i ofarbam.
Pa posto nikad nisam imao dodirnih tacaka sa skidanjem tog dela pitao sam ovde da vidim dal mogu sam.
Pa posto nikad nisam imao dodirnih tacaka sa skidanjem tog dela pitao sam ovde da vidim dal mogu sam.
- interceptor
Najpraktičniji način je da čeljusti ostaviš da vise na cevi i tako ofarbaš a nosač čeljusti skineš i tako farbaš. Nije komplikovano skidanje ali kada budeš skidao nosač čeljusti obavezno navuci rukavice. Ti šrafovi su tako stegnuti da treba se svojski potruditi a ključ oće da sklizne i onda slede neprijatne rane na rukama.
Sent from my Lenovo A3500-FL
- Shanirani
Moracu nekog da zovem da mi pomogne oko toga. Sam ovako kroz teoriju nista ne kontam 

- interceptor
Verujem da kada skineš točak i malo bolje se zagledaš sve ćeš skontati,nije neka nauka. Kada skineš čeljusti prvi put na jednostavniji ili komplikovaniji način i budeš ih držao u ruci skontaćeš sistem kako je najjednostavnije.
- Shanirani
- elas
- Garaža: Alfa 156 sw 1.9 jtd fulvia
Nije komplikovano,snacices se kad vidis izbliza sve.Samo zadnje klipove lagano vracaj nazad okretanjem klipa i stiskanjem,prednje samo pritiskom nazad i vracaju se.

- Shanirani
A gde mogu da kupim kvalitetne gumice balans stangle? Moje izgleda otisle posle 6 meseci.
Ako zna neko u Bg-u blizu rakovice da bi kolega Milos poslao njih i jos neke stvari.
Ako zna neko u Bg-u blizu rakovice da bi kolega Milos poslao njih i jos neke stvari.
- elas
- Shanirani
- elas
- Shanirani
Videcu vec sta cu. Mozda porucim PowerFlex.. :/
inace naleteh na ovo..
[youtube]aIF4yaU_zkA[/youtube]
Gledajte od 1:00 minuta
inace naleteh na ovo..
[youtube]aIF4yaU_zkA[/youtube]
Gledajte od 1:00 minuta
- Milosch
- Garaža: AR 156 1.8ts
Aaaaa,odgledao.Šta reći,AR zakon.Prednja vuča,jbg,nije baš za neke trke,ali zato je sve ostalo za pohvalu. 

- Shanirani
- bums85
- Garaža: C220 Coupe
ex Alfa 156TI JTD16v '04.
ex Alfa 159 2.2 JTS - Lokacija: Las Vegas
Zato oni prodaju vozni park... Nego ne znam kako ce im sad pasti prelazak iz A6 u mazdu 3 i prius, to je sad ponizavanje za njih

- Shanirani