alu felne
- Vitjsa
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.6 TS
Ima li nekog sa dobrim PhotoShop skilovima da mi nakači ove felne http://www.polovniautomobili.com/oglas1 ... sa_gumama/ na crnu 147icu? 

- Marko NS
- Garaža: AR Brera 2.0jtdm
ex AR 156 2.0jts - Lokacija: Novi Sad
Ja sam se malo igrao sa photoshop-om... (samo je boja felni malo prejaka) Nažalost zakasnio sam da kupim felne 1 dan 
mislim da ih neću prežaliti u skorije vreme

Living for the open roads.
- Centiped
- Garaža: 147 1.9 jtd 8v
Ponuđene su mi Kosei Double Racer 2 felne, ono što me interesuje koliko im je max opterećenje, pošto me je vulkanizer upozorio da se dosta felni lomi zato što se lake i velike felne stavljaju na teže automobile.
- Sauriann
- Drug Član
- Garaža: Stelvio 2.2 Q4 Lusso
ex Giulietta 2.0 TCT
ex MiTo 1.4 Turbo Benzina 155
ex 156 jtd mjet 16V SW - Lokacija: Novi Beograd
- lalicspecial
- Garaža: alfa 33 1.4ie
alfa 33 1.7ie ostale alfe u rashodu ne racunam
alfa 156 1.8 ts - Lokacija: svilajnac
- Dragon
- Saradnik Uprave
- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Mislis na boju? To je gun metal...ne bi trebalo da je problem.
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- alfa&omega
- Garaža: Fiat Punto 1.9 JTD
Fiat Coupe 20 VT
Alfa 155 TS 2.0 16V Sport
Alfa 166 2.4 JTD Distinctive
Alfa 147 1.9 JTD Distinctive
Alfa 156 2.5 V6 24V Distinctive - Lokacija: Prijepolje
Ako neko ima kod ili sifru gun metal boje za felne mogao bi da podeli ovde sa nama, necemo mu nista... 

- Vitjsa
Tristarke da budemo u tonu na Košutnjaku sledeće nedeljeSauriann napisao:Hm u rebusu sam i na slatkim mukama...koje felne da namontiram za vikend
Sent from my iPhone using Tapatalk

- Dragon
- Saradnik Uprave
- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
http://color.wikia.com/wiki/Gunmetal
Re: alu felne
alfa&omega napisao:Ako neko ima kod ili sifru gun metal boje za felne mogao bi da podeli ovde sa nama, necemo mu nista...
Ovde ima neki kod...
http://color.wikia.com/wiki/Gunmetal
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- sErGiO
- Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
Laki jel ovo kod tebe na gajbi?

Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
- DogoArgentino
- Garaža: Alfa `02 god. 147 1.6 TS 120 ks
-----------------------------
Fabia `08 god. 1.2 HTP 70 ks - Lokacija: BGD - Borca
Jel zna neko koja je cena za peskarenje felni ?
Danas sam zvao Gorana sa karaburme, 10 eur po felni za peskarenje sto mi deluje malo mnogo... + 20 eur po felni ukoliko je potrebno ispravljanje...
Ako racunamo 40 eur peskarenje + 40 (da uzmemo u obzir recimo da 2 treba da se isprave) + farbanje dolazimo do cifre od oko 150 eur koju traze danko ili roki...
Danas sam zvao Gorana sa karaburme, 10 eur po felni za peskarenje sto mi deluje malo mnogo... + 20 eur po felni ukoliko je potrebno ispravljanje...

Ako racunamo 40 eur peskarenje + 40 (da uzmemo u obzir recimo da 2 treba da se isprave) + farbanje dolazimo do cifre od oko 150 eur koju traze danko ili roki...
- vnov
- Garaža: Ex Alfa Romeo 147 1.6TS 120ks+chip
Ex Alfa Romeo Sprint QV 1.7 8v
Ex Škoda Octavia A5 FL 1.4TSI
Ex Fiat Punto Sporting 1.2 16v
Ex Alfa Romeo GT 1.9jtd 16v
Alfa Romeo Giulietta Sprint 1.4 tb 2020
Škoda Kodiaq
Peugeot speedfight 3 - Lokacija: Beograd
Ja sam kod njega pre neki dan nosio felne 15 sa ženinih kola, cena komplet sredjivanja sa nekom bojom srebrnom ima gomila perlica 17e kom. to mu je najskuplja varijanta.
- DogoArgentino
Plastifikacija ili farbanje ? Koliko znam, on radi samo plastifikaciju...
Daj koju sliku da vidim kakve su to perlice...
Daj koju sliku da vidim kakve su to perlice...
- vnov
Škoda Kodiaq
Da plastifikacija slike kad dodjem kući, ako te mrzi da čekaš bunari po damjanovoj temi i njegove su felne tako uradjene .
- DogoArgentino
Pa damjanove sam video uzivo, znam onda sta je u pitanju...
Ako je za 15ice naplatio 17 eur onda za 17ice nije ispod 22-23 eur...
60 eur sa njegovim materijalom mi trazi covek (prajmer, metalik siva sa krupnim granulama, lak) ako mu donesem ispeskarene posto on ne radi peskarenje... Covek je auto farbar i vazi za najboljeg u okrugu Sida, radio mi je fabiu pre neki dan i ofarbana je stvarno bez greske...
Ali citam po netu da ljudi peskare felne za 5 eur po komadu (samo nigde ne pise kod koga) pa to pokusavam da nadjem...
Ovo sto mi je rekao goran 10 eur kom peskarenje i 20-25 eur kom ukoliko je potrebno ispravljanje mi malo mnogo deluje...
Recimo da sve 4 treba da se malo isprave i sa peskarenjem kod njega bi izaslo 140 eur samo to... + farbanje...

Ako je za 15ice naplatio 17 eur onda za 17ice nije ispod 22-23 eur...
60 eur sa njegovim materijalom mi trazi covek (prajmer, metalik siva sa krupnim granulama, lak) ako mu donesem ispeskarene posto on ne radi peskarenje... Covek je auto farbar i vazi za najboljeg u okrugu Sida, radio mi je fabiu pre neki dan i ofarbana je stvarno bez greske...
Ali citam po netu da ljudi peskare felne za 5 eur po komadu (samo nigde ne pise kod koga) pa to pokusavam da nadjem...
Ovo sto mi je rekao goran 10 eur kom peskarenje i 20-25 eur kom ukoliko je potrebno ispravljanje mi malo mnogo deluje...
Recimo da sve 4 treba da se malo isprave i sa peskarenjem kod njega bi izaslo 140 eur samo to... + farbanje...
- vnov
Škoda Kodiaq
Jesi siguran da ti je rekao za ispravljanje 1 felne 20-25e to mi malo preskupo, ja sam kod mene u kraju platio skidanje 4 gume sa felni i ispravljanje jedne(ostale su bile dobre) 1500rsd.
- Marko NS
Evo jednih zanimljivih u prodaji... Ako se ne varam upitanju su fabričke za 159 TI 19'' ali je cena
http://www.polovniautomobili.com/oglas1 ... ve_19quot/"

http://www.polovniautomobili.com/oglas1 ... ve_19quot/"
- gox1
- Garaža: Alfa Romeo 159 jtdm, Chevrolet Lacetti 1.4, Fiat Punto 1.2
Uh Marko ovo je vrh... Ove TI felne kostaju realno negde oko 900 evra nove, gume su sigurno nove ovakve 300 evra po komadu otprilike tako da ova cena nije prevelika, rekao bih da je realna, cak i povoljna, ali isto tako tesko ce ih prodati... Mnogo je 1600 evra kod nas :-/
Htedoh da pitam momke koji se bolje razumeju, kakva je situacija sa replikama? Nadjem dosta dobrih replika koje se mogu uzeti za recimo 500, 600 evra 4 kom, evo jedan primer u nastavku...
http://www.s4ruote.it/vendita/product.php?id_product=23" onclick="window.open(this.href);return false;
Htedoh da pitam momke koji se bolje razumeju, kakva je situacija sa replikama? Nadjem dosta dobrih replika koje se mogu uzeti za recimo 500, 600 evra 4 kom, evo jedan primer u nastavku...
http://www.s4ruote.it/vendita/product.php?id_product=23" onclick="window.open(this.href);return false;
- DogoArgentino
Po meni preterane i za peskarenje i za ispravljanje...
Cena za plastifikaciju sa lakiranjem poliuretanskim lakom je 18, 20 i 22 eur po felni u zavisnosti od boje... 20-25 eur po komadu na tu cenu ukoliko je potrebno ispravljanje...
Zvao sam ga danas da proverim, potvrdio mi je gore navedene cene...vnov napisao:Jesi siguran da ti je rekao za ispravljanje 1 felne 20-25e to mi malo preskupo, ja sam kod mene u kraju platio skidanje 4 gume sa felni i ispravljanje jedne(ostale su bile dobre) 1500rsd.
Po meni preterane i za peskarenje i za ispravljanje...
Cena za plastifikaciju sa lakiranjem poliuretanskim lakom je 18, 20 i 22 eur po felni u zavisnosti od boje... 20-25 eur po komadu na tu cenu ukoliko je potrebno ispravljanje...
- gox1
Mada kad pogledas, 19-tice u TI varijanti nove kostaju oko 800, 900 evra, a verujem da su neke 17, 18 znatno povoljnije, pa na kraju original i nije skup kad se sve uzme u obzir...
Da, pretpostavio sam da moze da se desi nesto slicno... Medjutim uz mnoge od njih idu sertifikati koji se odnose bas na te stvari. Onda ici na aftermarket varijantu ili na polovnu alfa romeo... Ovo kazem zato sto sam gledao AR originalne felne na Ebay-u i cene otkidaju.Dottore napisao:Izbegao bi replike ako je moguce,a i proverio bi opterecenje ili kako se vec zove,da ne vozis felnu 20 km a ona krene da puca lagano pa posle ovako nesto http://coupekiwi.files.wordpress.com/20 ... edz003.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
Mada kad pogledas, 19-tice u TI varijanti nove kostaju oko 800, 900 evra, a verujem da su neke 17, 18 znatno povoljnije, pa na kraju original i nije skup kad se sve uzme u obzir...
- gox1
Ehehehe, ja bas te Nelletu slao da pogleda, ali bukvalno isti oglas, 4 komada su 500 evra, ja sam prevodio ove opise dole na engleski i mislim da je replika u pitanju...
Bas zbog ovog oglasa sam pitao za replike, posto mi se felne mnogo svidjaju...
EDIT:
Brate, sad pogledah opet kaze 100% original Alfa Romeo, ima i replike ali su dosta lakse od ovih... Izuzetno dobra ponuda po meni, felna je vrh kako dobro izgleda po mom ukusu...
Bas zbog ovog oglasa sam pitao za replike, posto mi se felne mnogo svidjaju...
EDIT:
Brate, sad pogledah opet kaze 100% original Alfa Romeo, ima i replike ali su dosta lakse od ovih... Izuzetno dobra ponuda po meni, felna je vrh kako dobro izgleda po mom ukusu...
- Marko NS
Iskreno ja ne bi išao na varijantu replika- čisto iz sigurnosti... Gledao sam i na alfaowner i na HR forumu- ni tamo nema niko nikakav konkretan odgovor... Neko je imao dobra a neko loša iskustva. Btw ja sam gledao na ebay.it ponudu felni i mogu reći da stvarno ima zanimljivih varijanti- npr "turbina" sa Giuliette sa 5x98 rupama za 147/156/GT... a cena im je smešna (500-700e za set) + daju tih 1god garancije.
- gox1
http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... 156_promo/
Dobra varijanta za kolege koje voze 156, 147... Prelepa felna, a nova, plus gume...
Dobra varijanta za kolege koje voze 156, 147... Prelepa felna, a nova, plus gume...
- Vitjsa
Ne znam zašto taj oglas još uvek stoji. Elem... Dottore će potvrditi, ali mislim da su gume neki blagi užas koji daju. Druga stvar... Ostale su im dve na stanju, jer su dve otišle za nekoga ko je imao udes pa mu je tako trebalo.gox1 napisao:http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... 156_promo/" onclick="window.open(this.href);return false;