Rezultat nema škripe!
Posle jedno mesec dana opet ista stvrar. Lepak popustio pa ispala pluta

Izvini, jel tebi Seka Aleksić neka familija?Roki napisao:..
Nebih trebalo da se cuje , ja sam to radio na tempri .
Cvrčak u suncobranu. To mi je poznato sa Tipo-a. ISto se dešavalo na 155. Stavio staklarsku plutu pored ogledala u suncobranu i više ne cvrči.DushanSD napisao:Kod mene ima par cvrcaka, i to ne u tabli nego gore, gde su suncobrani oni. Kad je temperatura u plusu (kao sada, +8 stepeni) nema ni jedan jedini cvrcak. Kad je minus, pojavi se po neki. Ali nista strasno.
Inace ta lajsna ispod sofersajbne, skroz gde su izduvnici za ventilaciju ja nisam video kome nije pukla na 155-ici, na 3-4 mesta po sirini.
gile napisao:Izvini, jel tebi Seka Aleksić neka familija?Roki napisao:..
Nebih trebalo da se cuje , ja sam to radio na tempri .
pa to je normalno, meni se po ovim minusima svasta cuje po autu jer naravno sve te pastike i ostali tvrdji materijali postanu kruti, kad opici leto nema nista da skirpne sve se rastopiDushanSD napisao:Ali interesantno je da se to uglavnom desava na temperaturama ispod nule, kad je bas hladno. Kad je toplo, retko kad se cuje...
E da glavno pitanje,može li se taj deo plastike gde su šrafovi i izduvi ventilacije,skinuti kada se odviju šrafovi ili je to deo kompletne table i zajedno sa njom se skida?Stefan Zailac napisao:Ja sam skidao poklopce gde su vijci i nagurao malo plute. Zatim kapnuo malo super lepka na mestima gde ispucala tabla (3 mesta).
Rezultat nema škripe!
Posle jedno mesec dana opet ista stvrar. Lepak popustio pa ispala pluta
Da nisi zapamtio koliko kubika daju dizne pri proveriOMP napisao:izgleda da sam ciscenjem dizni resio onaj problem sa autom, juce sam ih nosio na ciscenje i proverene su u menzurama