Alfisti and Alfa Romeo clubs, welcome! Please feel free to introduce your club and inform us about your events!
Ostali skupovi kod nas i u inostranstvu.
Jorda poznaje stazu odlicno tako da nema potrebe komentarisati njegovo vreme, dok ja, kao i ostali verujem imamo jos nepoznanica.
Moj karting je bio definitivno slabiji u odnosu na onaj koji sam vozio prosli put.
Druzenje je bilo odlicno, i voznja jako zabavna, jer je hladno, nema gripa a gume jako blizu
Nadam se jos jednom kolu pre zimske hibernacije
'' Izabran sam zbog suptilnog magnetizma moje licnosti ''
Auuu, lepo trkanje sinoc, moracu da primenim neke yordine savete da vozim manje agresivno, i da manje pasem...
Inace, bas lepo druzenje i nadam se jos jednom pre snegova
“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
Sledece kolo ARCS Karting Lige, i ujedno poslednje ove sezone, postoji okviran plan da se odrzi do kraja radne nedelje. Jer od nedelje postoje verovatnoce za lose vreme. Ko hoce i rad je za jedan adrenaline rush, i antistress nek se zapljune ispod. Za sada...
1.Edin
2.Boxa
3.Alonso14
'' Izabran sam zbog suptilnog magnetizma moje licnosti ''
Garaža: ex ar147mjtd '05 ex ar147mjtd TI '07 ex ar159 mjtd '09 ex ar GT Q2 271hp '04 ex R.I.P. AR 155 v6 Q2 frankenstein exAr giulieta 1750 QV ar 33 1.7ie/16v ar 75 rosso di beleza Subi impreza sti 300hp
Jel su bolji kartinzi nego pre 2god? Dolazim i ja
Zarekao sam se da necu dolaziti vise na komerc jer nema nikakve cari u stazi,cak me i boli kicma posle voznje..al zbog drugarenja cu doci...ako se nesto ne ispreci
Garaža: ex ar147mjtd '05 ex ar147mjtd TI '07 ex ar159 mjtd '09 ex ar GT Q2 271hp '04 ex R.I.P. AR 155 v6 Q2 frankenstein exAr giulieta 1750 QV ar 33 1.7ie/16v ar 75 rosso di beleza Subi impreza sti 300hp