Društvo,bliži se polako 25ti pa bi trebalo opet da se organizujemo ko će šta doneti,kao i da se svi prijave koji bi došli
Najbolje bi bilo da jedna osoba bude zadužena za roštilj(hleb),a druga za piće pošto nas nema mnogo pa ćemo se u nedelju raskusurati.
Evo spiska svega ostalog šta bi još trebalo pored toga: 1.PP aparat(za svaki slučaj)-Mikele 2.cigle-Mikele
3.ćumur(mislim da ce jedan dzak biti dovoljan) 4.Rešetka za roštilj(Corse 147 ili Vojaalfa)
5.Papirni tanjiri,salvete-
6.Plastične čaše-
7.Majonez,tartar sos,ajvar,ko šta voli.
8.Paradajz,luk,krastavci(za Baneta i Boleta rotkvice )
9.Šerpa za roštilj-dublja 10.Par plastičnih posuda za salate-Mikele 11.Hleb-Mikele 12. Začini......so,biber-Mikele 13.Kafa domaća(2 termosa)-Mikele 14.Roštilj-Mikele
15.Piće(sokovi,kisela,pivo,rakija)
16.....i ono najvažnije:Dobro raspoloženje
Svako ko može da donese bilo šta od preostalih stvari,neka se dopiše
Najbolje bi bilo da jedna osoba bude zadužena za roštilj(hleb),a druga za piće pošto nas nema mnogo pa ćemo se u nedelju raskusurati.
Evo spiska svega ostalog šta bi još trebalo pored toga: 1.PP aparat(za svaki slučaj)-Mikele 2.cigle-Mikele
3.ćumur(mislim da ce jedan dzak biti dovoljan) 4.Rešetka za roštilj(Corse 147 ili Vojaalfa) 5.Papirni tanjiri,salvete-Caca 6.Plastične čaše-Caca
7.Majonez,tartar sos,ajvar,ko šta voli. 8.Paradajz,luk,krastavci(za Baneta i Boleta rotkvice )-Caca 9.Šerpa za roštilj-dublja-Caca 10.Par plastičnih posuda za salate-Mikele 11.Hleb-Mikele 12. Začini......so,biber-Mikele 13.Kafa domaća(2 termosa)-Mikele 14.Roštilj-Mikele
15.Piće(sokovi,kisela,pivo,rakija)
16.....i ono najvažnije:Dobro raspoloženje
Počeli bi oko pola 10 ujutru sa raspaljivanjem roštilja Motorhead i ja pa ko još želi nek dodje
Nemoj da preterate sa ćevapima samo da nema ko da ih pojede posle
Ako ne možeš da napraviš sam,barem pokvari drugome
Društvance a da mi odustanemo od roštilja?
Prognoza kaže sneg i temperatura oko 2 stepena. Biće hladno, mokro i blato...
Možda je pametnije da se okupimo negde, bilo gde, malo se družimo i to je to...