live from bazeni 25.maj :)
- Falcon037
- predsednik kluba
- Garaža: -
ex: Alfa 147 JTD 16V
ex: Alfa GT JTDM
Alfa 156 V6 SP2 Azzurra
Alfa Mito MultiAir Turbo - Lokacija: Beograd
- edin
- Saradnik Uprave
- Garaža: alfa 156 1.9 jtd 2001 tuned end remaped; 2.0 ts RIP
Ki budali samar 

“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
- TheWickerMan
- Administrator
- Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT - Lokacija: Stuttgart-Kraljevo
-
Ka
- Drug Član
Kako ko?Pa "K.Z.LJ.R.A.R.C.S-akilson napisao:I ko je pokupio sesir za mene?

- sErGiO
- Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
[youtube]AaAZVzf5O2o[/youtube]
Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
- Diego
- Drug Član
- Garaža: AR 156 1.8 TS 2002.
Jaooj mangupi... cim me nema odma' neki zijan pravite
Vidim da je bilo lepo

Vidim da je bilo lepo

- edin
- Saradnik Uprave
Samo da prijavim da su iz FAS-a ispali smekeri, ispunili su obecanje, tj za vikend su Toma i Sinisa vozili Gullietu, tj nis imali MiTa, a sledci smo za volanom Vlada i ja suri utisci kad ja vise provozam gullietu, samo sam je malo probao u subotu

“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
- Dragon
- Saradnik Uprave
- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Video sam je juce, dosao je Enrico s njom na Adu Huju. Lepa je i fino ide s obzirom na to da je 1.4 120 ks.
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- edin
- Saradnik Uprave
Fino je kljucna rec 

- Dragon
- Saradnik Uprave
- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Kljucna rec je Edin. 

John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- TheWickerMan
- Administrator
- Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT - Lokacija: Stuttgart-Kraljevo
- Falcon037
- predsednik kluba
- Garaža: -
ex: Alfa 147 JTD 16V
ex: Alfa GT JTDM
Alfa 156 V6 SP2 Azzurra
Alfa Mito MultiAir Turbo - Lokacija: Beograd
-
Ka
- Drug Član
Mislio sam da ce Fas da nas izradi......ali svaka cast,ispali su korektni
Bas me zanima sta spremaju za septembar

Bas me zanima sta spremaju za septembar

- Nigy
- Garaža: .
Iskreno, nisam ni ocekivao da se radi o nekoj ispali. Nije FAS neka banana firma pa da se glupiraju oko nagrade koju su sami odredili. 

- edin
- Saradnik Uprave
Evo, jos jednom da pohvalim i da se zahvalim dobrim ljudima iz FAS-a...
Za vikend giulietta bila kod mene, bar veci deo vikenda, a u nedelju je malo provozao i cetvrti clan stafete, g-din Vlada.
Mogu samo reci da sam vise nego jako prijatno iznenadjen, elem vozen je model sa 1.4 turbo benzinskim motorom, snage 120 ks, i naravo zavidnim obrtnom momentom, u veloce paketu opreme, i felnama 17'', itd...
Elem kao sto sam rekao, prijatno iznenadjenje, inace sam bio jako skeptican prema tim malim 1.4 turbo agregatima, ali me je nasa test giulietta u potpunosti uverila u suprotno, ide prelepo, elastican motor, turbo u potpunosti radi svoje...
I svi ostali elementi su bili na vise nego zadovoljavajuci...
O manama necu komentarisati ovaj put, mislim da ne bi bilo korektno, a i nema ih previse...

Za vikend giulietta bila kod mene, bar veci deo vikenda, a u nedelju je malo provozao i cetvrti clan stafete, g-din Vlada.
Mogu samo reci da sam vise nego jako prijatno iznenadjen, elem vozen je model sa 1.4 turbo benzinskim motorom, snage 120 ks, i naravo zavidnim obrtnom momentom, u veloce paketu opreme, i felnama 17'', itd...
Elem kao sto sam rekao, prijatno iznenadjenje, inace sam bio jako skeptican prema tim malim 1.4 turbo agregatima, ali me je nasa test giulietta u potpunosti uverila u suprotno, ide prelepo, elastican motor, turbo u potpunosti radi svoje...
I svi ostali elementi su bili na vise nego zadovoljavajuci...
O manama necu komentarisati ovaj put, mislim da ne bi bilo korektno, a i nema ih previse...

- Alfanatic
- Garaža: Giulia Tributo Italiano 2.0
280 AT8 Q4 '24 Verde Montreal
......................................
ex Giulia 200 '22 Sprint Vesuvio
ex MiTo 1,4 QV 170 '10 Rosso
ex Giulietta 1.4 170 '17 Misano
ex MiTo 1.4 155 '09 Rosso
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
ex 145 1.4 Boxer '95 Blue
...................................... - Lokacija: Indjija
Koliko vidim nisu vam obezbedili jače modele kakvi nam najviše pristaju, što je šteta. Ali opet korektno i neka slika može da se stekne. Ja se još uvek iznenađujem kako čupa mališa, a kod mene je već godinu ipo
Inače najviše volim da napravim diverziju i supruzi krišom aktiviram dynamic mod dok vozi, njena reakcija kad malo stisne gas me uvek dobro nasmeje

Inače najviše volim da napravim diverziju i supruzi krišom aktiviram dynamic mod dok vozi, njena reakcija kad malo stisne gas me uvek dobro nasmeje

ONLY ALFA | FOREVER AND EVER
- motorhead
- Drug Član
- Garaža: Giulietta 1.6 mjet 105ks
Audi Avant B8 - Lokacija: beograd
Pa da dok neki rade na gradenju poslovnog prostora(gotova nova ord.) neki uživaju...Pojma nisam imao da su aktivni clanovi kluba tako i treba u svakoj čorbi zaprška!!!!! P.s nelle oces da budeš na otvaranju ord.???? 

Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”