Ada Huja 2013 - Utisci sa skupa
- sibin
- Garaža: 5,4L
- Flavio
- Uprava ARCS
- Garaža: ex 155 1.8 TS,
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
Idea M-Jet 70 - Lokacija: Srbistan
- Flavio
- Uprava ARCS
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
- Flavio
- Uprava ARCS
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
- Flavio
- Uprava ARCS
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
-
Ka
- Drug Član
Boxeri su čudo.............problematični jesu,što bi rekao jedan moj prijatelj(dezintegrišu se i u vakumu
)ali idu kao nevreme,sa 105 ks postići onakvo vreme.......kapa dole!Sprint na stazi izgleda fenomenalno
Naravno ne umanjujem rezultate ostalih drugara.....svaka čast!Šta ću kad volem..........boxer
P.S Jamal mi dodje jedno 2 godine života,spale su mi farmerke kad se okrenuo ispred mene

P.S Jamal mi dodje jedno 2 godine života,spale su mi farmerke kad se okrenuo ispred mene

- elas
- Garaža: Alfa 156 sw 1.9 jtd fulvia
- srdjan_pop
- Garaža: Alfa Romeo 146 1.6 TS
Utisci - fenomenalni, necu reci bolji nego prethodne godine.
Eto, to nisam rekao
.
Zbog kise uprkos koje su svi dosli, po svoj prilici spremni na sve i naoruzani dobrom energijom pa se to veoma lepo odrazilo na raspolozenje na skupu, onako...big family
.
Skup je otvoren i pre nego sto je planirano budjenjem motora nekih koje je dosta svribila papucica gasa
.
Zao mi je samo sto se kasnije nije vise njih odazvalo kad je bilo vreme za to, to je prethodnih godina bilo dosta masivnije i zvucalo mocnije. Izgleda da nam je nesto u vezi sa tim tajming zatajio, sto je inace potpuno u stilu vlasnika AR
.
Za mene su neki ljudi prerasli iz virtuelnih u stvarne. Iz niza karaktera na ekranu u one sa imenom, likom i delom, sto je i najvaznije od svega.
Voznja po mokroj stazi je dozivljaj za sebe, odlicna zabava zabave radi. Otkacinjanje "guze" ljubimaca bez rucne, kontrola svega toga kontiranjem volana i doziranjem gasa je ja mislim dosta obradovalo sve nas sa FWD. I sve to na bezbedan nacin na ovozemaljskim brzinama. Licno, dosta sam uzivao u tome i bio bih spreman da potrosim par boca TNG na slican nacin rado pa nek stoperica broji koliko hoce
.
Usput vozaci AR su pokazali da su petrolheadi jer uprkos svemu nije nastao karambol sto se dalo ocekivati zbog viska vode. Mozda je stvar u tome i sto se u Alfiama lepo osecaju granice i lako se kontrolisu, ne znam sta li je....
Moja voznja na:
... =2&theater
a zanimljiviji trenutci koji se vide na okolo 50 sekundi
.
Usput danima pre Huje imao sam gremilna koji je uvek na polasku iz mesta imao da izjavi "tak". Izgleda da se isti odselio od mene kad je vec imao izbor i odabrao neku Alfu od ostalih 150+ na skupu. Novom stanodavcu zelim brz oporavak
.
Sve cestitke i pohvale za sve
Eto, to nisam rekao

Zbog kise uprkos koje su svi dosli, po svoj prilici spremni na sve i naoruzani dobrom energijom pa se to veoma lepo odrazilo na raspolozenje na skupu, onako...big family

Skup je otvoren i pre nego sto je planirano budjenjem motora nekih koje je dosta svribila papucica gasa

Zao mi je samo sto se kasnije nije vise njih odazvalo kad je bilo vreme za to, to je prethodnih godina bilo dosta masivnije i zvucalo mocnije. Izgleda da nam je nesto u vezi sa tim tajming zatajio, sto je inace potpuno u stilu vlasnika AR

Za mene su neki ljudi prerasli iz virtuelnih u stvarne. Iz niza karaktera na ekranu u one sa imenom, likom i delom, sto je i najvaznije od svega.
Voznja po mokroj stazi je dozivljaj za sebe, odlicna zabava zabave radi. Otkacinjanje "guze" ljubimaca bez rucne, kontrola svega toga kontiranjem volana i doziranjem gasa je ja mislim dosta obradovalo sve nas sa FWD. I sve to na bezbedan nacin na ovozemaljskim brzinama. Licno, dosta sam uzivao u tome i bio bih spreman da potrosim par boca TNG na slican nacin rado pa nek stoperica broji koliko hoce

Usput vozaci AR su pokazali da su petrolheadi jer uprkos svemu nije nastao karambol sto se dalo ocekivati zbog viska vode. Mozda je stvar u tome i sto se u Alfiama lepo osecaju granice i lako se kontrolisu, ne znam sta li je....
Moja voznja na:
... =2&theater
a zanimljiviji trenutci koji se vide na okolo 50 sekundi

Usput danima pre Huje imao sam gremilna koji je uvek na polasku iz mesta imao da izjavi "tak". Izgleda da se isti odselio od mene kad je vec imao izbor i odabrao neku Alfu od ostalih 150+ na skupu. Novom stanodavcu zelim brz oporavak

Sve cestitke i pohvale za sve

- alfamen
- Garaža: ALFA 166 TS
ALFA 166 2.4 JTD
LANCIA LIBRA 1.9 - Lokacija: Novi Beograd
- Zillgian
- Garaža: ex '07 AR159, 2.4 JTDm Q4
ex '02 AR156, 1.9 JTD - Lokacija: Ndjamena
Iskreno mi je zao sto nisam bio. Poslao sam Alficu na detaljno sredjivanje, jer sam htio da dodjemo u punom sjaju, ali se isto zbog praznika oduzilo 
Drago mi je da vam je bilo lijepo i da ste se superiska proveli
Mnogo hvala fotografima i naravno, sve pohvale za organizatore, vjerujem da je i ovaj put sve bilo TOP
Onda barem do sljedeceg puta.

Drago mi je da vam je bilo lijepo i da ste se superiska proveli

Mnogo hvala fotografima i naravno, sve pohvale za organizatore, vjerujem da je i ovaj put sve bilo TOP

Onda barem do sljedeceg puta.

- Sale-Qchewo
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8V 115ks
- elas
- Garaža: Alfa 156 sw 1.9 jtd fulvia
Da postavim moju skromnu voznju
[youtube]IhvOwAXFosY[/youtube]
[youtube]IhvOwAXFosY[/youtube]

- motorhead
- Drug Član
- Garaža: Giulietta 1.6 mjet 105ks
Audi Avant B8 - Lokacija: beograd
Dobro je dobro!!!! Dokazano je da sile prirode ne mogu da pobede!!!!
Re: Ada Huja 2013 - Utisci sa skupa

-
ki
- Drug Član
Na brzinu rezultati, posto saljem sa telefona - nadam se da su vidljivi svima..
https://docs.google.com/file/d/0B93yYdb ... sp=sharing
https://docs.google.com/file/d/0B93yYdb ... sp=sharing
- Falcon037
- predsednik kluba
- Garaža: -
ex: Alfa 147 JTD 16V
ex: Alfa GT JTDM
Alfa 156 V6 SP2 Azzurra
Alfa Mito MultiAir Turbo - Lokacija: Beograd
- edin
- Saradnik Uprave
- Garaža: alfa 156 1.9 jtd 2001 tuned end remaped; 2.0 ts RIP
Uf, drustvo, bilo je zaista ludo juce, jos jednom pozdrava svima koji su bili na skupu, i cestike svima koji su vozili stazu, bilo je jako izazovno, i vremena postaju sve izjednacnija iz godine u godinu, jasno se vide grupacije vremena, ucesnika koji su vozili po mokroj stazi, i kako se kasnij staza prosusivala 

“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
- dusanGT
- Garaža: GT JTDm Q2
Bravo učesnici, bravo organizatori!
Pogledao sam slike i pročitao komentare - sve izgleda jako dobro i svi izgledaju zadovoljni i raspoloženi!
Pogledao sam slike i pročitao komentare - sve izgleda jako dobro i svi izgledaju zadovoljni i raspoloženi!
Alfa je stil... ostalo je status...
- Sale-Qchewo
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8V 115ks
- Branko147
- Garaža: 147
Sve je bilo odlicno,pun sam utisaka! prvi put sam bio i od sad mi je u planu da idem na svaki! zna li neko gde je i kad sledeci skup
Ovog puta sam jedini bio iz Pozege na skupu ali svakako cu pokusati da nagovorim jos neke alfiste iz Pozege da idemo zajedno na sledece skupove!

- Nigy
- Garaža: .
Hvala svima koji su po onakvom vremenu (koje je vise odgovaralo za skup hidro glisera
) dosli da ucestvuju. Jos vise za one koji su dosli iz daleka, a posebno onima koji su i ovaj skup ucinili internacionalnim!
Veliki pozdrav za klubove koji su dosli da uvelicaju ovo druzenje.
Trudili smo se da ceo skup protekne u dobroj atmosferi i da vam ostane u secanju kao jedna lepa uspomena.
Naravno da je bilo i propusta, jer ko radi taj i grosi, neke stvari smo bili prinudjeni da otkazemo zbog vremenskih prilika, ali nam 9 sati mokrih nogu, glava i sl. nije tesko palo kada po komentarima vidimo da vam se svidelo.
Posebno se zahvaljujemo hostesama koje su svojim šarmom doprinele lepim emocijama koje gajimo prema Alfama.
Forza Alfa!
PS. Nas mrave koji smo uspeli sve ovo da iznesemo necu hvaliti da ne postanemo cvrčci!
Re: Ada Huja 2013 - Utisci sa skupa

Hvala svima koji su po onakvom vremenu (koje je vise odgovaralo za skup hidro glisera

Veliki pozdrav za klubove koji su dosli da uvelicaju ovo druzenje.

Trudili smo se da ceo skup protekne u dobroj atmosferi i da vam ostane u secanju kao jedna lepa uspomena.
Naravno da je bilo i propusta, jer ko radi taj i grosi, neke stvari smo bili prinudjeni da otkazemo zbog vremenskih prilika, ali nam 9 sati mokrih nogu, glava i sl. nije tesko palo kada po komentarima vidimo da vam se svidelo.
Posebno se zahvaljujemo hostesama koje su svojim šarmom doprinele lepim emocijama koje gajimo prema Alfama.

PS. Nas mrave koji smo uspeli sve ovo da iznesemo necu hvaliti da ne postanemo cvrčci!

- TheWickerMan
- Administrator
- Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT - Lokacija: Stuttgart-Kraljevo
- SandroNS
- Garaža: Alfa Romeo 147 jtd overclocked
Bilo je ovo jedno dobro zezanje, vlažnije karakteristike su preovladale i to je samo dosolilo nadasve odličan zez na stazi. Mi koji smo startovali medju prvima smo vremenski gledano bili hendikepirani ali ako se gleda "iiiihaaaaaaaa!" faktor bilo nam je, cenim jednako dobro a to je na kraju najbitnije, dobar provod za sve na stazi i oko nje.
"Nikada ne uči svinju da svira klavir. Samo gubiš vreme a i nerviraš svinju." Paulo Koeljo
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”