Sajam automobila 2013 aka Fiat 500L
- speedfreak968
- Garaža: :
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
ex '02. AR 156 2.5 V6 24v
ex '04. AR 156 SW ti - Lokacija: Bgd
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
Re: Sajam automobila 2013 aka Fiat 500L
Ja sam u istoj (156 ST) vec nekoliko puta do sada sedeo, pipkao, stipkao i molio za jedan krug (bezuspesno, naravno
)...

- HEMI 426
- Garaža: Ford Focus 2.0 Ghia
- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
Taj auto sam moli za jedan krug, ali džabe. Šetaju ga po sajmovima ko mečku, umesto da je na stazi.
Acqua-Olio-Benzina
- speedfreak968
- Garaža: :
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
ex '02. AR 156 2.5 V6 24v
ex '04. AR 156 SW ti - Lokacija: Bgd
Nece ta Alfa vise trke videti... Barem ne ovde, a sva je prilika ni negde preko... Tuga 

- nidza
- Garaža: ex 159
Doduše tema je 500l i moram da ga branim. Veoma je primetan u saobraćaju, ostavlja utisak i ne stapa se sa gomilom. Slična priča je i sa 500tkom, super ga je videti u saobraćaju. Iz tog razloga poređenja sa Dačijama i sličnim su mi suvisla.
Tapatalk HD
Re: Re: Sajam automobila 2013 aka Fiat 500L
Ja odlepim iz 159 kada pored mene fijukne druga 159. Auto koji se mora imati. Ko ne može sad, treba da ga ima za par godina, makar na kratko.Dragon napisao:mislim da bih sam sebi odgrizao muda da vozim 500L i da na auto-putu pored mene fijukne 159...
Doduše tema je 500l i moram da ga branim. Veoma je primetan u saobraćaju, ostavlja utisak i ne stapa se sa gomilom. Slična priča je i sa 500tkom, super ga je videti u saobraćaju. Iz tog razloga poređenja sa Dačijama i sličnim su mi suvisla.
Tapatalk HD
- Dragon
- Saradnik Uprave
- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
HEMI 426 napisao:Drugar koji radi u Fordu:

John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- TheWickerMan
- Administrator
- Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT - Lokacija: Stuttgart-Kraljevo
Svi su nosili te majice 
sent from Kenda digitron using Tapatalk 2

sent from Kenda digitron using Tapatalk 2
- HEMI 426
Prvo su svi hteli da se pokupe i napuste sajam, sto je do sad necuveno, cak i u nasim iscasenim okvirima.
Mojih 20 para kaze da je 500L trzisni promasaj cak i za tu cenu...
Mojih 20 para kaze da je 500L trzisni promasaj cak i za tu cenu...
- starac vujadin
- HEMI 426
- nidza
- Garaža: ex 159
Ja baš mislim suprotno. Deluje mi da se dobija poprilično za okej cenu. Plus se izdvaja iz mora klonova, baš kao i naše Alfe, na neki svoj način. Nije lep, štaviše, ali jeste šarmantan.
Tapatalk HD
Tapatalk HD
- starac vujadin
Hemi
Ova cena je samo na našem tržištu. Cena je svuda ista kao na početku.
Ova cena je samo na našem tržištu. Cena je svuda ista kao na početku.
Acqua-Olio-Benzina
- HEMI 426
Znam da je cena samo za nas ali mislim da 500L globalno nece biti ni blizu bestseller kakav je bio standardni 500. Opet, videcemo sta kazu brojke. Ne znam da li je poceo da se prodaje u Americi?
- starac vujadin
Pa, naravno da neće parirati 500 i to im nije ni bilo namera da njega dostignu. To je "niche" model koji treba da ide 100-150000 primeraka godišnje. Za ovu prvu godinu ne brinem, ali vidim da će ga osvežavati sa treking varijantama. Srećom, nema neku konkureciju sem Countrymana koji je mnogo skuplji i C3 Picasso koji je ružan do zla boga i ne prodaje se u Americi,a neki "koreanci" mu nisu pravi konkurenti po imidžu.
Acqua-Olio-Benzina
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Odakle taj podatak od 100-150 hiljada?
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- HEMI 426
Ford B-Max mu je najveci konkurent u Evropi i Americi, jer se i tamo prodaje. Slicnih su dimenzija (B-Max je napravljen na bazi Fieste) i motorizacije ali je Ford nesto napredniji tehnicki i dolazi sa zadnjim kliznim vratima. Kod nas je B-Max 13.600e.
- starac vujadin
Fiatov plan je oko 120000 godišnje.
Ford B max puca na malo "običniju" publiku. Ovaj auto je više "poš" i zato mu je cena viša.
Ford B max puca na malo "običniju" publiku. Ovaj auto je više "poš" i zato mu je cena viša.
Acqua-Olio-Benzina
- HEMI 426
starac vujadin napisao:Fiatov plan je oko 120000 godišnje.
.
Masala...

- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Plan ili san? Zelje i mogucnosti su razlicite stvari 
Ako mene pitas - I don't care

Ako mene pitas - I don't care

Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- starac vujadin
Zastava sigurno može toliko da napravi, a da li će - videćemo. 180000 je maksimum kojim se nadaju.
Acqua-Olio-Benzina
- Sale NB
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 mjet tct
Fiat Qubo 1.3 mjet
ex. Alfa 147 1.9 JTD 16v - Lokacija: Novi Banovci
Fiat 500L je porodični autić sa izvesnim šmekom. Nudi dosta prostora, interesantan dizajn, modernu tehniku i imidž koji neki neprepoznatljivi B-max nema. Naravno, ovde kod nas se forsira najjeftinija moguća varijanta, čim se ode međ' normalan svet, prvu violinu svira onaj mali 0,9 turbo, uz brdo opreme, naravno. Za 10.900 je veoma dobra ponuda, pogotovo što sam uveren da će bolje držati cenu od naših Alfi.
Ne znam što napadoste tu Giuliettu na sajmu, auto izgleda sasvim pristojno, lepe felnice u titanijum boji, oprema pristojna, prelepa crvena sedišta i osnovni dizel- sve za malo ispod 19.000 evra. Za iste pare ima i novi Golf sa istih 105ks i 3 vrste sive unutra! Da li da spominjem Audi A3, na kojem je jedina interesantna stvar bila boja-crvena! Pod haubom opet taj TDI sa 105ks, unutra totalni klot, a cena ponosna-23000 evra!!!
Jedino mi nije jasno koja je razlika između ovog motora od 105ks i onog u Mitu od 120ks. Ako je samo fabrički remap u pitanju- onda je tek smešno- teži i veći auto ima slabiji motor. To kod Alfe ne bi trebalo da se desi.
Ne znam što napadoste tu Giuliettu na sajmu, auto izgleda sasvim pristojno, lepe felnice u titanijum boji, oprema pristojna, prelepa crvena sedišta i osnovni dizel- sve za malo ispod 19.000 evra. Za iste pare ima i novi Golf sa istih 105ks i 3 vrste sive unutra! Da li da spominjem Audi A3, na kojem je jedina interesantna stvar bila boja-crvena! Pod haubom opet taj TDI sa 105ks, unutra totalni klot, a cena ponosna-23000 evra!!!
Jedino mi nije jasno koja je razlika između ovog motora od 105ks i onog u Mitu od 120ks. Ako je samo fabrički remap u pitanju- onda je tek smešno- teži i veći auto ima slabiji motor. To kod Alfe ne bi trebalo da se desi.
- HEMI 426
Na koju modernu tehniku mislis kod 500L?
Auto ima kruto zadnje vesanje i platformu staru jedno 8-9 godina.
Ok, ima te male turbo motore ali njih imaju i svi ostali.
Auto ima kruto zadnje vesanje i platformu staru jedno 8-9 godina.
Ok, ima te male turbo motore ali njih imaju i svi ostali.
- Zillgian
- Garaža: ex '07 AR159, 2.4 JTDm Q4
ex '02 AR156, 1.9 JTD - Lokacija: Ndjamena
Krava, krava, krava, krava, krava!!! Ijao sto bih je iznapusavao pred svima, kravetina jedna neoplodjena! Je li bre, sto nema neki smajli sa kravom!?Dragon napisao:- Izvinte, jel mogu da udjem u Mito?
- Ne moze sad.
- A kad da dodjem, posle sajma?
- Za pola sata, kada dodje koleginica...
Dolaze druga dva tipa i ona im otvara Mito...
- Kljuc je, znaci, ipak kod tebe...
- Pa, eto...
-![]()

- Tomic
- Garaža: Audi TT
Smajli sa neoplodjenom kravom
Ponekad volim da sedim u ćošku svoje sobe i da se pretvaram da sam šargarepa.
- HEMI 426
Nemojte biti prestrogi, te devojke nemaju pojma sa zivotom, ne zna ko si ti i da li ces sesti samo da bi njakao dugmice i preplasene su kad vide gomilu zombija kako sa ispruzenim rukama, praznim ocima i masnim rukama idu ka standu i kolima.
Moja sestra je radila na par sajmova na VW standu (Bg i NS) i posle svakog sajma se razbolela od psiho-fizicke malaksalosti. Krvav je to posao. Osim toga, na vecini svetskih sajmova nema ulazaka u kola, samo novinari i to tokom novinarskog dana, posle ne.
Sedenje u autu na sajmu ne znaci bas puno. Ako ti se sedi, sacekaj mesec dana da auto dodje u salon, pa onda sedi koliko hoces a mozes i da gnjavis prodavca sa glupostima...
Moja sestra je radila na par sajmova na VW standu (Bg i NS) i posle svakog sajma se razbolela od psiho-fizicke malaksalosti. Krvav je to posao. Osim toga, na vecini svetskih sajmova nema ulazaka u kola, samo novinari i to tokom novinarskog dana, posle ne.
Sedenje u autu na sajmu ne znaci bas puno. Ako ti se sedi, sacekaj mesec dana da auto dodje u salon, pa onda sedi koliko hoces a mozes i da gnjavis prodavca sa glupostima...