Samostalna reparacija varijatora faze?

Trkačice modernog doba u civilnom odelu...
Korisnikov avatar
Dora
honorable
honorable
Garaža: FIAT :(
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 10:00 pm

Re: Samostalna reparacija varijatora faze?

Čet Feb 07, 2013 7:42 am

zeljko12 napisao:Ja,odnosno majstor ce moj da zamijeni. Pa cu onda vidjeti da li auto bolje prima gas u manjim obrtajima ili ne. I eto onda cu znati,iako sam tupson,a dora?
Tupson je onaj koji neće da mu se objasni, sve zna sam, zaključuje kako njemu odgovara, ismeva onog što zna, pita a zna odgovor i ostalo slično, ako se prepoznaš, onda jesi. Ako ne, onda samo ne znaš što je sasvim normalno, ne znam ni ja da sračunam kamate na kredit, zato pitam nekog ko zna ali ga onda ne proveravm. Naravno da prethodno proverim njegovo znanje ili preporuku.

To je svrha reči tupson. Ko razume shvatiće.

@Vojalafa

Manje više svi ostali te mahinacije imaju u smislu povećanaj snage motora, alfa to ima u smislu poboljšanja usrane tehnologije, u prevodu jeftino i nekvalitetno rešenje.
Kad tojota uključi varijator to se dogodi na 6200 obrtaja i šutne te u ledja jer dodaje 50 konja, BMW isto i ostali. Kod Alfe to radi varijator usisa.

Zato je dobra kombinacija TS sa varijatorom faze i usisa.

Što se tiče utiska...

Pun je net svadja ili rasprava kako KN filter donosi od 10 do 130 konja, Problem je što niko ne izmeri da vidi koliko se stvarno gubi konja...

Sad bi me neki tupson pitao a što ja teram KN filter ali ću ja kao i svi ostali pametni od sad pa nadalje a i ubuduće ignorisati sve teme sem druželjubivih.
Korisnikov avatar
Santino
potenziato
potenziato
Garaža: 155 scary fast
Pridružio se: Ned Maj 31, 2009 11:47 am

Čet Feb 07, 2013 7:57 am

:podrzava
Slika
Korisnikov avatar
sErGiO
Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
Pridružio se: Pon Nov 24, 2008 3:11 pm

Čet Feb 07, 2013 9:12 am

Ok sve je rečeno što je trebalo da bude rečeno, a i što nije trebalo tako da mislim da je tema zrela za jedan katanac.
Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!

Povratak na “Alfa 145 | 146 | 155 | 164”