Pa davaj, davaj, shta chekashstarac vujadin napisao:Imam ovaj broj![]()
http://www.docstoc.com/docs/50476993/FIGHTING-THE" onclick="window.open(this.href);return false;

Pa davaj, davaj, shta chekashstarac vujadin napisao:Imam ovaj broj![]()
http://www.docstoc.com/docs/50476993/FIGHTING-THE" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne znam da li je ovde neko pomenuo uopste totalno izjednacene automobile? Ako tebi zvuci jednako nacipovani 2.4 jtdm sa bilo kojim V6 onda je definitivno vreme da vidis kako ti motori melju poluosovine i gde su sa snagom.Dora napisao:Sad neko treba da me ubedi da 200 atmo i turbo konja nije isto, jedni su deblji i plavlji ili šta?
Ako neko hoće da se duva da ima 1.5 turbo naravno sa 200 konja a onaj atmo sa 200 konja ali iz 3.0 šta me briga...
Jegnje cu ja da pojedem ali na tvoj racun, dovezi taj auto u nedelju u devet na knauf da da posle odma vodis da jedemo, posto si vickastFalcon037 napisao:Pominjalo se i neko jagnje na prošloj strani ali ga izgleda vuk izeo :cray:
Haha ja sebe nisam pominjao za trkanje, a i nemam auto za trke.nenadapple napisao:Jegnje cu ja da pojedem ali na tvoj racun, dovezi taj auto u nedelju u devet na knauf da da posle odma vodis da jedemo, posto si vickastFalcon037 napisao:Pominjalo se i neko jagnje na prošloj strani ali ga izgleda vuk izeo :cray:
Sent from my iPhone 4s using Tapatalk
Svidja mi se tvoj predlogFalcon037 napisao:Haha ja sebe nisam pominjao za trkanje, a i nemam auto za trke.nenadapple napisao:Jegnje cu ja da pojedem ali na tvoj racun, dovezi taj auto u nedelju u devet na knauf da da posle odma vodis da jedemo, posto si vickastFalcon037 napisao:Pominjalo se i neko jagnje na prošloj strani ali ga izgleda vuk izeo :cray:
Sent from my iPhone 4s using Tapatalk
A za jagnje nije problem da platim, dođi na skup vikendom pa idemo negde svi da zamezimo i pričamo
Neko je rekao da je turbo vs atmo 1.6 što generalno i jeste tačno mada danas manje ne go ranije. Ja sam sam o naglasio da je 200 konja 200 konja pa makar i iz praćke napravljeni.Ne znam da li je ovde neko pomenuo uopste totalno izjednacene automobile? Ako tebi zvuci jednako nacipovani 2.4 jtdm sa bilo kojim V6 onda je definitivno vreme da vidis kako ti motori melju poluosovine i gde su sa snagom.
Jesi ovo misli na 402 m2 ako jesi onda si se prevario imaju oni i vise m2 na lageruTheWickerMan napisao:Knauf je u MunZe-u, ilegalnih 402 m...
sent from Kenda digitron using Tapatalk 2
Kod mene u spajzu samo to preostalo od ovakvih pisanja kojih je bilo u poslednje vremevojaalfa napisao:Bane: gde nađe cedevitu sa semenkama?
Gumetina napisao:... u svakodnevnoj upotrebi moderan turbo dizel je daleko isplativije i brze vozilo nego li bilo sta drugo na ulici sto vozimo mi, smrtnici...
Code: Obeleži sve
Bili jednom cvrčak i mrav. Leto opeklo,a mrav sav u poslu. Žanje, seje, plevi baštu… Nailazi cvrčak, pa pita mrava:
- Je li mrave, sta to radis?
- Ah, evo radim. Treba da prehranim porodicu. Spremam se za zimu i tako to. A šta ti radiš?
- Pa, evo … spremam se na more u Budvu da se malo zezam. ‘Ajd’ pa se vidimo.
Došla zima, hladna i duga. Cvrčak šeta sa nekom ribom i skijama. Sreće mrava:
- Je li mrave, sta to radiš?
- Evo sklanjam sneg, spremam zimnicu, radim po kućama… Deca gladna, žena trudna…. A šta ti radiš?
- Idem malo na Kopaonik na skijanje. U provod!
Sledeće godine, ponovo opeklo leto. Cvrčak u Toyoti sa tri ribe pored sebe, mobilnim telefonom najnovije generacije, rey-bankama… Daska za jedrenje na krovu. Opet sreće mrava:
- Je li mrave, kako je?
- Pa kako-tako. Kosim travu, prskam voćke, popravljam kuću, kopam bunar…. A gde si ti poš’o?
- Ja, evo, kren’o malo u Italiju na more. Malo u šoping. Nista posebno.
Došla zima, hladna i snežna. Cvrčak u najnovijem BMW-u, 6 lepotica u kolima, puši Marlboro 100s, snowboard u gepeku. Pita mrava:
- Kako ide, mrave?
- Oštra ova zima! Moram puno da radim da platim grejanje i ostale račune. Decu treba obući i nahraniti…Stoku toviti, vodu donositi sa izvora, jer nam se cevi zamrzle. Ti, kako si?
- Nije loše. Upravo sam krenuo u Kran montanu, pa ću posle do Francuske na Alpe na skijanje.
Leto sledeće godine. Cvrčak u Mercedesu, 10 riba oko njega, zlatni lanac oko vrata, minđuša u nosu, puši neku travu, mp3 plejer sa zvučnicima 4×200W, satelitska antena na krovu… Opet nailazi na mrava.
- Kako si, mrave?
- Eto, došlo leto, pa valja popravljati cevi za vodovod, žitarice pobrati i posejati, decu malo kod teče na palninu poslati… Ima posla. Kako ide tebi?
- Upravo sam krenuo na jednu turu po Evropi… Rim, Beč, Pariz, London… Posle cu da skočim malo do Monaka, cisto radi kockanja… Gura se nekako.
- ‘Ajde, ‘leba ti, učini mi nešto. Kad budeš prolazio Parizom, nađi onog La Fontena i ubi Boga u njemu!!