PayPal
- Dragon
- Saradnik Uprave
- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Jednom sam narucio majicu iz USA, kostala je 20 dolara. Uzeli su mi 900 dinara za carinu.
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- Tomic
- Garaža: Audi TT
Znaci, kostala je 30 dolara 

Ponekad volim da sedim u ćošku svoje sobe i da se pretvaram da sam šargarepa.
- Dora
- honorable
- Garaža: FIAT :(
Re: PayPal
Dragon napisao:Jednom sam narucio majicu iz USA, kostala je 20 dolara. Uzeli su mi 900 dinara za carinu.
Hulje jedne, ja im ne bi dao

- maskerox
- Garaža: 159SW 2.0 JTDm 170KS Sportivo Rosso
Od ponoći Srbija stavljena na listu zemalja, za sada samo plaćanja...
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
- Dragon
- Saradnik Uprave
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
Pa sta nam drugo treba osim placanja?
Lepo, imao sam PayPal dve godine dok nisu provalili da ne zivim u Hrvatskoj...

Lepo, imao sam PayPal dve godine dok nisu provalili da ne zivim u Hrvatskoj...

John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- alfaskorpion
- Garaža: AUDI A4 B8
- Martin
- Garaža: Fiat Marea 1.9 JTD.....limuzina... ;-)
- Dragon
- Saradnik Uprave
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
U najkracem - olaksava i pojednostavljuje placanje i transfer novca preko neta. Registrujes se, uneses svoje podatke, podatke platne kartice i kasnije placas klikom. Vise nema potrebe da unosis broj kartice pojedinacno i gubis vreme. Svi podaci o placanju i prenosu novca arhiviraju se u okviru tvog naloga na sajtu, a racuni ti stizu na mail.
- G0XY
- Garaža: Mito QV
- alfamen
- Garaža: ALFA 166 TS
ALFA 166 2.4 JTD
LANCIA LIBRA 1.9 - Lokacija: Novi Beograd
-
Ka
- Drug Član
Jel moze neko od kolega bambusu kao sto sam ja da ukratko objasni kako se i kojom karticom registrovati......placam pivo za ovo ili jagnje!
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Registrujes VISA, MASTERCARD i onda kada je verifikujes mozes da placas preko paypal-a npr stvari sa ebay-a pod uslovom da salju za Srbiju...
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
-
Ka
- Drug Član
Da li može recimo sa Deltinom internet karticom jer ja imam samo onu smesnu Dinacard a sa njom ne mozes ni krompir da kupis!
- TheWickerMan
- Administrator
- Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT - Lokacija: Stuttgart-Kraljevo
Može ta brate, a može i ta za krompir
Pitanje za stručnjake : ako na svoje ime registrujem se preko kreditne, tipa Master ili Amerkian ekspres, da li kasnije mogu da promenim karticu ili moram da pravim nov nalog?
sent from Kenda digitron using Tapatalk 2

Pitanje za stručnjake : ako na svoje ime registrujem se preko kreditne, tipa Master ili Amerkian ekspres, da li kasnije mogu da promenim karticu ili moram da pravim nov nalog?
- erdeljan
- BANOVAN
Mozes da dodajes kartice i da ih brises. Meni istekle dve pa sam morao da ubacujem "nove". Ne znam jel moze DinCard, nisma se zabavljao time toliko...
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- Nigy
- Garaža: .
Ako je moguce, treba za tu priliku otvoriti zaseban racun (uz koji ide i zasebna kartica
).
U slucaju da neko provali podatke, nece moci nista da skine, jer se uplati pre transakcije, pa na racunu nema sta da se ukrade.
Jos kada bi nezaposleni mogli da otvore takav racun...
U svakom slucaju, mislim da treba sacekati malo i videti kako to sve funkcionise u praksi.

U slucaju da neko provali podatke, nece moci nista da skine, jer se uplati pre transakcije, pa na racunu nema sta da se ukrade.

Jos kada bi nezaposleni mogli da otvore takav racun...
U svakom slucaju, mislim da treba sacekati malo i videti kako to sve funkcionise u praksi.
- Bug
- Garaža: AR 156 q4 1.9mJTD
- Nigy
- Garaža: .
- erdeljan
- BANOVAN
Viza je debitna a Master kreditna (u glavnom)
- TheWickerMan
- Administrator
sad registrujem nalog na Masteru na kojem imam keša a kasnije prebacim nalog na Visa Internet ili kakogodsezoveona kartica a deaktiviram vezu između Paypala i Mastera...
Re: PayPal
to me zanimalo, fala matorierdeljan napisao:Mozes da dodajes kartice i da ih brises. Meni istekle dve pa sam morao da ubacujem "nove". Ne znam jel moze DinCard, nisma se zabavljao time toliko...

zbog ovoga i pitamNigy napisao:Ako je moguce, treba za tu priliku otvoriti zaseban racun (uz koji ide i zasebna kartica).

- erdeljan
- BANOVAN
Sve je to super ali problem je sto se to sve lako zakotrlja pa se malo izgubis narucivajuci i sta ti treba i sta ti ne treba, posebno jer je novac "virtuelni" pa ne vidis kako ti ga uzimaju iz ruke vec gledas tamo neke cifre... Pricam jer znam po sebi 

- TheWickerMan
- Administrator
Razumem te, ja nisam otišao na dx.com već 20 dana 

- erdeljan
- BANOVAN
DX jeste da salje u Srbiju ali SVE na tom sajtu je skuplje nego na eBay-u, SVE!
- sibin
- Garaža: 5,4L
vidi ja sam nezaposlen imam i tekuci racun i internet karticu. otvorio bez problema u komercijanoj banci.Nigy napisao:Onaj za koji ces dobiti visa karticu a da to ne bude tekuci racun
-
Ka
- Drug Član
Cekaj malo........meni je dinacard dinarska kartica,msm nemam devize na racunu vec dingere,i kako onda mogu da mi je prihvate,i dalje mi nista nije jasno.......nije ponedeljak a nije ni cetvrtak,izgleda da sam i sredom tupav!