ZEPELINBG napisao:Za nas je rezervisan pusacki deo![]()

ZEPELINBG napisao:Za nas je rezervisan pusacki deo![]()
Wanja, samo upadaj i najopustenije pitaj ko je ko, predstavi se itd... Ekipa kao sto vidis, je najjaca - kakvi su ovde, takvi su i uzivo, samo jos minimum 5 x bolji!wanja156 napisao:Ljudi, možda smaram ovim putem, ali samo da pitam nešto za večeras, jesam član kluba od oktobra ali nisam nikad bio na nekom okupljanju (iskreno, jedva čekam da upoznam Alfa entuzijaste poput mene), pa me zanima samo jel treba i kome treba da se javim tamo? I uopšte kako funkcioniše sve to....da ne dođem tamo ko tantus poslednji.....a i da znam za ubuduće....ako me prihvatite u ekipu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Samo da se check lampa nije upalila u novcaniku! Ako je auto, popravice se...Vitjsa napisao:Ja bih morao da otkažem... Upalila mi se "check engine" lampica, a plata tek u utorak. Ne bih baš vozio, dok ne znam šta je.
Pa, izgleda da jesu...U svakom slucaju uvek mozemo da se drogiramo, ne moramo da pijemo.Nigy napisao:Panduri su me par puta zaustavljali na krivini kod raskrsnice pred semafor za ulazak/izlazak sa starog obrenovackog puta. To im je lokacija za alko-test, a da li su i saobracajci u strajku, nemam pojma.
Pa ako dođem do OMV pumpe na adi, do Red Šuza ću onda lakonelle napisao:Vitsja matori dodji do OMV pumpe kod Ade......povešću te ja,tu čekam Diega i Voju u 21 i 45,tamo gde je salon Delta Motorsa
Ili hoćeš negde u centru da te pokupim...nije frka
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”