Juce pricam sa likom gde sam uzeo Hitris,kaze izbegava da prodaje Savu jer je fabricka garancija samo godinu dana.Ima i malo vise reklamacija za njih,spram ostalih,u klasi cene.
Starce, koji konkretan model ti vozis? Kako su se pokazale, najvise me zanima da li su tihe, dosta sam na auto putu i sa ovim Potenza-ma znaci vec na 160km/h ne mozes da razgovaras u kolima koliko su bucne.starac vujadin napisao:Centar S je uvoznik za Vredestein. Maloprodaja je u Trise Kaclerovica.
Vozim Sportrac3. Uzeo sam ih zato sto su odlicne po kisi, a posto ne vozim mnogo po snegu, ta guma mi kvalitetno pokriva 11,5 meseci u godini. Takodje, to je uz Goodyear Excellence i ContiSportContact 3 guma koja je najbolje prolazila u uporednim testovima u toj klasi...mozda i najbolje. Uz to hteo sam da vozim pomalo egoztican brend, cisto da probam, a znao sam da se necu zeznuti.Dejan napisao:Starce, koji konkretan model ti vozis? Kako su se pokazale, najvise me zanima da li su tihe, dosta sam na auto putu i sa ovim Potenza-ma znaci vec na 160km/h ne mozes da razgovaras u kolima koliko su bucne.starac vujadin napisao:Centar S je uvoznik za Vredestein. Maloprodaja je u Trise Kaclerovica.
eto sasvim slučajno sam te poslušaoacasmc@146 napisao: TOYO Proxes
kovalski napisao:eto sasvim slučajno sam te poslušaoacasmc@146 napisao: TOYO Proxes. Krenuo danas da kupim Goodyear excellence i na kraju ipak uzeo Toyo PROXES T1-R koje su prilično skuplje, doduše komada dva, al bitno mi samo da sam skinuo par zimskih
pa ja znam gde ima u mladenovcu, ako ti nije daleko castim pice!lux napisao:Gde mogu da se kupe posto kod mene u G.M.niko ne prodaje Kleber.
kod mene je Kleber napred, a Hitris pozadi i mogu ti reci da auto ide kao po sinama. mislim da ti je problem u trapu. cak dok su mi i napred bile Hitris, sa kojima nisam bio prezadovoljan, auto mi se nije tako ponasao. jeste bukvalno poskakivao pri naglom startu sa proklizavanjem, ali to sam pripisivao gumama. ispostavilo se da sam bio u pravu, sa ovim novima nema takvih manifestacija.sErGiO napisao:Evo posle nekoliko meseci sa Tigar Hitris gumama mogu da kazem da nisam bas zadovoljan. Po kisi ako hocu malo ostrije da krenem auto proklizava kao lud, a uz to mi se desava da oce da vuce u stranu kad dam naglo gas. Centrirao sam trapove i sad ne vuce pri malim brzinama (ili se to ne primecuje mnogo), ali kad naglo ubrzavam auto pocinje da se otima i da vuce u desno. E sad posto imam pozadi stare gume i planiram da ih uskoro menjam, te nove gume (najverovatnije Kleber Dynaxer) cu da stavim napred a Hitris pozadi pa cu da vidim kako ce da se ponasa auto i da li su Tigrove gume toliko lose.