Ja ga korstim uspesno , kao i ELM 327 sa Fiatecuscan 2.5 i alfadiag 3.3

Kod mene čita oko 857000km - znam da je JTD nepoderiv, ali ne ovolikoSauriann napisao:...mogućnost da ne čita jer je dirana kilometraža...
Zavisi - ako nešto ne radi, a nema garancije (Kina), prednost niske cene nestaje, ali to je rizik koji neko prihvata, a neko ne.Sauriann napisao:...dranje kože sa leđa...
ne bih ni poručivao (rizikovao 20 dolara) da ne postoji veoma jaka eBay Return Policy, mada ovde baš nešto i nema da se pokvari tako lako (mislim u transportu).dusan147 napisao: Zavisi - ako nešto ne radi, a nema garancije (Kina), prednost niske cene nestaje, ali to je rizik koji neko prihvata, a neko ne.
probaj da portu u device mng. spustiš brzinu na 9600...Duke Nukem napisao:Pa greska je ta da nece da se konektuje na ecu preko fes 2.5, alfadiag, easyobd itd.
COM port je postavljen na 4 u windows device manageru, a tako sam podesio i u svim programima. ELM327 mi radi super, samo na airbag i abs ne mogu da se konektijem, sve ostalo cita...
misliš kolegi Duke Nukem ne radi...citirao sam njegov post.Dewillex napisao:Sauriannn:
Ovo ti neradi zato sto si po ukljucivao sve parametre. Program ima ogranicenja. Ja nekoristim vise od 4 istovremeno.