Ok, ali ja sam spomenuo lose stanje kola u provinciji juznije, a ti si na to reagovao, pa sam se osetio prozvanim. Nemam ja nikave predrasude i stereotipe, ali je situacija takva kakva je u ogromnom brloju slucajeva. Sve ok.
Situacija je takva da smo u svakodnevnim stvarima bombardovani time kako je sve u Beogradu bolje kako se i koliko ulaze u njega,koliko se standard razlikuje i onda cujemo pojedine Beogradjane da se podsmevaju,pa se onda nadovezu i oni koji nisu iz Beograda kao Redzep na primer sto je skoro izvalio,itd.
Mogu da ti kazem recimo za Trstenik odakle je moja draga.Tamo ljudi kola ne voze po gradu.Sve im je na 5 min hoda od kuce.Oni su obicno vezani za Kraljevo ili Krusevac.To je 90% voznje po otvorenom putu i nebi se puno razmisljao da uzmem auto iz takvog mesta.Naravno da i tu postoje losi auti kao i losi ljudi ali postoje i dobri.Kao uostalom i u celoj Srbiji.
Za Novi Pazar kazu da su losi auti ali je imam tako pozitivno iskustvo u poslovanju sa njima da im dosta verujem na rec i nebih na prvu odbacio auto kao opciju.