Život piše romane
- dexxxter
- Garaža: 156 2.0 TS 16v
166 Facelift 3.2 V6 24v - Lokacija: Beograd
- dexxxter
- Garaža: 156 2.0 TS 16v
166 Facelift 3.2 V6 24v - Lokacija: Beograd
- QV lale
- Garaža: Alfe & Lancie
Ajde i ja koju... Bio sam u vezi...isto dugoj...nesto jace od 2 god... Naravno bilo je stvarno nekih 1 god. jako lepo... postovanje,ljubav,vernost,sve,sve kako treba...nakon toga stvari pocnu malo da se krive da bi nakon nekog vremena veza pocela da puca zestoko..umesto da reagujem i naravno zavrsim sa tim kada je bilo ocigledno da nema tu buducnosti i kada sam mogao opusteno,ja pozitivac naravno ,uzmem da se borim,sebi da mazem oci kako moze nesto da se promeni... i na kraju raskinemo u nekom losem trenutku po mene..kada su mi kola bas nesto krenula nizbrdo..i tu se naravno slomim kao casa...toootalno sam bio u ofsajdu... Posto mi je sve bilo u qrcu ,ta veza takva kakva mi je opet bila nesto svetlo..nesto pozitivno..e kad sam ostao i bez toga...pfff... Neki odavde i znaju za to... Na zalost i ako sam mislio da se ovde obratim ,tj. da podelim sa vama to ,ja nisam to uradio ...iz razloga sto sam mislio da je glupo da ja smaram sa nekim svojim problemima koji nisu vezani za auto... Medjutim sada vidim da sam se pogresio. Bio sam totalno od svega digao ruke... ali bukvalno.. na forum nisam dolazio.. lancie ni da pogledam... telefon gasio po 10dana..strasno kakve gluposti.. kontam da sam onda imao ovakvu podrsku,savete i sve ostalo kao sto je @SHQ dobio od drugara sa foruma da bi danas mnoge stvari bile drugacije... posto i danas osetim neke oziljke zbog toga... Uglavnom shvatio sam da to na kraju ipak nije bila prava osoba za mene .. i da je dobro sto se zavrsilo.. da sam ja u sustini ipak u dobitku..zalim za nekim lepim trenutcima..i za osobom koju sam upoznao..ali jbg... ne treba zaliti za necim sto je bilo..treba dici glavu gore i samo sibati napred..klin se klinom izbija,drugari,drugarice,alfe,izlasci,utakmice... to je lek..od patnje ,bijelog dugmeta,olivera,kemala,u tim situacijama nema nista..samo lose... Svaka cast zaista ljudi!! Mnogo pametnih ,drugarskih i iskrenih komentara se moglo procitati ovde... A vidi se koliko je svima stalo da se nas drugar oseca bolje i zaboravi na bivsu ,jer je mnogo postova za kratko vreme napisano...
- Bogdan156
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.4 JTD M-jet
Cuo sam za tu foru odavno, extra je a i istina je, no offence ladies.presvjetli napisao:Bogdan156 napisao:Strasno brate zaista, glavu gore! A to sta se desava u zenskoj glavi mislim da niko od nas nece shvatiti zaista nikada koliko god se trudio i razmisljao...
Ne mogu da odolim...mozda je malo off ali...
...umre covek koji celog zivota ziveo skromno i bogougodno.Nije pio,pusio,jurio zene,provodio se,putovao...uopste nije sebi nijedno zadovoljstvo pruzio nego je celog zivota bio posvecen Bogu.Kad je dosao Bogu na istinu,Bogu bi zao tog coveculjka i resi da ga obraduje i ispuni mu jednu zelju.Na pitanje sta bi zeleo,covek odgovori da voleo da ode na Bahame.
-Nikakav problem, rece Bog,odmah cemo odleteti tamo!
-Niposto,rece covek.Uzasno se bojim letenja a isto tako i plovidbe....nego da li bi mi mogao napraviti most kojim bih ja sa svojim automobilom odputovao tamo?
-Auuu,sine moj veliki je to projekat,treba izgraditi toliki most pa jos pumpe,motele na njemu...imas li neku prostiju zelju???
-Imam! Zanima me zasto zene placu kad su srecne,zasto se smeju kad su tuzne,zasto teraju inat i jogune se...ukratko ZELEO BIH DA RAZUMEM ZENE!
-Sine moj,onaj tvoj most...jel zelis sa dve ili cetiri trake???

- barbarella
- Garaža: Alfa Romeo 156 1.9 jtd 2001, 156 2.4jtd 2003god, 166 2.4jtd 2003god, lancia kappa 2.0 98god :) yo Baby
"Zena voli coveka dok joj veruje. I onda kada ga ne voli, ona trazi
da joj ipak veruje. Ne voli se braniti ni kad je kriva; i hoce da ima
iluziju da je drzite za dobru i kad to nije. Kad je ne drzite za dobru,
ona veruje da je vise ne drzite ni za lepu. A njoj nije dovoljno ni
da izgleda lepa, nego hoce da bude i jedina lepa. Kad zena treba da se
pocne braniti, ona se ne brani, nego prestane da voli i pocinje da mrzi.
Zato, ne objasnjavaj se, nego ili uzmi ili ostavi. - Duboko je uvredjena
kad je prave krivom, a nije kriva; a jos je vise uvredjena ako joj kazu
da je kriva kada to odista jeste. Zena nema osecanja odgovornosti kao
ni dete; i ona se brani suzama, a ne razumevanjem. Ali i kada moli za
oprostenje, to ne znaci da priznaje krivicu, nego izbegava grube scene......"
Gospodin Jovan Ducic ob'jasnio podavno u par svojih dela... Jbg..
oprostenje, to ne znaci da priznaje krivicu, nego izbegava grube scene......"

- SCHUMACHER
- Garaža: Ex ALFA ROMEO 155 2.0 8V T.SPARK
Ex ALFA ROMEO 145 1.4 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 155 2.0 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 156 1.9 JTD
ALFA ROMEO 166 2.4 JTD
ALFA ROMEO 166 3.0 V6 24V - Lokacija: PODGORICA
Nemojte neka Alfistica da se naljuti,ali:Prostudirao ih je maksimalno
...

"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
- DushanSD
- Garaža: Alfa Romeo 156 SW GQ 1.9 JTDm 150hp 2005
Re: Život piše romane
ovoREDZEP napisao:nikako da skontam dule,sta ti je bre ovo na avataru????

dexxxter napisao:"grtalica"
E bas todexxxter napisao:"sa pozdravima iz Kanade"...

FANTAZ'JA
- Alfanatic
- Garaža: Giulia Tributo Italiano 2.0
280 AT8 Q4 '24 Verde Montreal
......................................
ex Giulia 200 '22 Sprint Vesuvio
ex MiTo 1,4 QV 170 '10 Rosso
ex Giulietta 1.4 170 '17 Misano
ex MiTo 1.4 155 '09 Rosso
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
ex 145 1.4 Boxer '95 Blue
...................................... - Lokacija: Indjija
Drago mi je ako je upalilo i život je pred tobom. Jednom ćeš se sam sebi smejati što si bio utučen, ali sa druge strane svako iskustvo je zlata vredno jer nam pomaže da se lakše nosimo sa budućim izazovima. Konačno, život je jedno veliko more, ponekad mirno i osunčano, ponekad uzburkano i razgoropađeno, ali ono što uvek opstaje pod površinom jeste mnoštvo riba
Dobro si postupio i čoveku je uvek lakše kada izbaci iz sebe ono što ga pritiska. Pogotovo ako ima nekoga ko će ga saslušati i podeliti iskustva, a ovo je ipak jedna velika familijaSHQ napisao:Alfanatic, odlican post :-) tnx... ma hteo sam samo da se, glupo je reci ispraznim, jednostavno da mi bude lakse kad to podelim i sa ljudima koji su totalno objektivni za razliku od mene sada ili meni bliskih osoba.
Naravno da nema prisecanja i da nema vracanja u proslost, od toga se ne zivi, idem dalje, svako bira sebi put...

Drago mi je ako je upalilo i život je pred tobom. Jednom ćeš se sam sebi smejati što si bio utučen, ali sa druge strane svako iskustvo je zlata vredno jer nam pomaže da se lakše nosimo sa budućim izazovima. Konačno, život je jedno veliko more, ponekad mirno i osunčano, ponekad uzburkano i razgoropađeno, ali ono što uvek opstaje pod površinom jeste mnoštvo riba

ONLY ALFA | FOREVER AND EVER
Upravo takoživot je jedno veliko more, ponekad mirno i osunčano, ponekad uzburkano i razgoropađeno, ali ono što uvek opstaje pod površinom jeste mnoštvo riba

- Tazio
- Garaža: EX:Alfa Romeo 155 2.0 16 v TS
NOW: Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Alfa Romeo 75 1.8 IE - Lokacija: Koceljeva
Alfisti stvarno svaka cast ! Kad sam procitao prvi post naseg kolege,plasio sam se da ce mu se neko narugati,ili ismejati.Kad ja tamo,a ono medjutim..
Drago mi je da vidim ono sto je postalo retkost kod ljudi danas:SRCE i zelju da se nekom bez razmisljanja pomogne.E ako nicim dosad,OVIM ste me zauvek kupili.
P.S.(pazi sad
)
Redzep efendija,rodili vinogradi i kod mene,pa mozemo nastavljati da nazdravljamo,nazdravljamo,nazdravljamo........
Da ste vi svi meni zivi i zdravi i da uskoro ozenimo SHQ-a !!!! Al sa alfistkinjom

Drago mi je da vidim ono sto je postalo retkost kod ljudi danas:SRCE i zelju da se nekom bez razmisljanja pomogne.E ako nicim dosad,OVIM ste me zauvek kupili.
P.S.(pazi sad

Redzep efendija,rodili vinogradi i kod mene,pa mozemo nastavljati da nazdravljamo,nazdravljamo,nazdravljamo........
Da ste vi svi meni zivi i zdravi i da uskoro ozenimo SHQ-a !!!! Al sa alfistkinjom

Gedora te quiero !
- Alphaville
- Garaža: Ar 159 1.9
(Ex)Ar156 1.8 - Lokacija: Lucani
Bice titesko nekih nedelju dana ili 15-ak, mozda i ne prebolis(Nadam se da hoces) Zavisi od coveka kao je ko skovan ili napravljen mene boli uvo za sve npr.
To ti je sve normalna stvar i stvarno se ne treba uzbudjivati oko toga uopste lepo je sto si smogao hrabrosti i podelio sa nama jer je lakse to sigurno.
Desilo se mom kolegi pre nekih 6-7 godina da ga je u Opstini ostavila buduca mlada na dan vencanja.ljudi sve isplanirali napravili bukvalno sve za svadbu spremili.I na dan vencanja ona u vencanici on u odelu
u opstini izvede ga nasamo i kaze necu da se udam za tebe
Izgleda Dzuliju roberts pa i ona htela da vidi kako je to biti odbegla mlada.
To sto se tebi desilo je neka uobicajena stvar i po meni normalna i zato nemoj da sedis i razmisljas o tome jednostavno nemas nista od toga.
I nemoj pokusavati da shvatis zenski mozak jer on ne moze da se shvati dokazano.
Nisu sve iste slicne su ali ne iste(OD 50 ZENA VALJA 1)
Samo napred i bez kajanja jer sve ti je ovo jedno veliko sranje(Zivot)
Budi hladan kao spricer
Pozdrav sve najbolje.....

To ti je sve normalna stvar i stvarno se ne treba uzbudjivati oko toga uopste lepo je sto si smogao hrabrosti i podelio sa nama jer je lakse to sigurno.
Desilo se mom kolegi pre nekih 6-7 godina da ga je u Opstini ostavila buduca mlada na dan vencanja.ljudi sve isplanirali napravili bukvalno sve za svadbu spremili.I na dan vencanja ona u vencanici on u odelu

To sto se tebi desilo je neka uobicajena stvar i po meni normalna i zato nemoj da sedis i razmisljas o tome jednostavno nemas nista od toga.
I nemoj pokusavati da shvatis zenski mozak jer on ne moze da se shvati dokazano.
Nisu sve iste slicne su ali ne iste(OD 50 ZENA VALJA 1)
Samo napred i bez kajanja jer sve ti je ovo jedno veliko sranje(Zivot)
Budi hladan kao spricer
Pozdrav sve najbolje.....

- Alphaville
- Garaža: Ar 159 1.9
(Ex)Ar156 1.8 - Lokacija: Lucani
- Kosovic
- Garaža: /
Kad ti svi nesto rekose, da se i ja ukljucim malo. Stariji si od mene malo, a ja sam to prosao sa 17 god. Doselio se u Vrbas iz Lovcenca, upoznali se i desi se ljubav. Devojka me je odusevljavala od izgleda preko morala, pa sve ostalo, ali... Da ti sad ne idem u detalje i ne smaram, veza je bila prelepa, sve je bilo super dok ja nisam otisao na put od 3 dana i ona to vece kad sam se vratio raskine sa mnom. Jbt, ja sam puko bio, ali totalno puko. Laletova prica me malo podseca na mene,a i isto smo godiste, samo sto nisam gasio tel, ma... Mogao bih celu ovu stranu da napisem o tome. Nakon toga sam otisao na Cetinje i proveo mozda najludje leto do sad u zivotu, sto se tice devojaka i provoda. I onda dosao na fakultet, upozam se s mojom Zeljkom i verovao ili ne, posle mesec dana veze smo poceli da zivimo. Evo jos uvek smo na stanu, studiramo u Somboru i sve ide super, sad ce 2 god. Nista to ne mora da znaci da cemo se uzeti i slicno, ali za sad je sve super.
Nema nazad, samo napred!!!!

Nema nazad, samo napred!!!!

- barbarella
- Garaža: Alfa Romeo 156 1.9 jtd 2001, 156 2.4jtd 2003god, 166 2.4jtd 2003god, lancia kappa 2.0 98god :) yo Baby
Slazem se sa imola33 sva cast! Zensko sam ali sto je istina, istina je! budimo realni hahahahahah!!!!ja sam totalno drugacija! nema kod mene suzica i jadikovanja
odmah saka u glavu!!! hahahahaha ma supac ste!!!

Jednom Alfa uvijek Alfa
Barbbara Pinky Punek
Barbbara Pinky Punek
- kovalski
- Garaža: ex 156 1.9 JTD 16V giugiaro
remap;
ex 166 2.0 TS
ex 156 SW 2.0 SP3
ex159 SW
ex GTV CUP limitata No_076 2.0 TS
Vectra C CDTI 16V
Yamaha FZ6R - Lokacija: Žabalj
- Zillgian
- Garaža: ex '07 AR159, 2.4 JTDm Q4
ex '02 AR156, 1.9 JTD - Lokacija: Ndjamena
- "Lepa je svaka zena osim one koja misli da to nije, i one koja misli da jeste."
- "Zene ne znaju da postuju, nego da vole. Stoga one ne traze ni da vi njih postujete, nego da ih volite."
- ali ovu mislim da je ub'o najstrasnije: "Zena iskreno veruje da je mu�karac voli samo onda kad zbog nje pati i kad u nju stalno sumnja."
Doduse, i Dusko Radovic je ispekao zanat kako dolikuje: "Ne verujte lepim zenama, suvise su lepe da bi bile verne. Takav je slucaj i sa pametnim muskarcima"
Nego, da ne odemo u offtopic, SHQ i drustvo, mislim da je vecini nas barem jedna djevojka slomila srce, onako najstrasnije. Mislim da je, kao sto i ostali kazu, najbolji lijek drustvo, izlasci, zezancija, i posebno neka druga djevojka. Tako covjek manje misli na sebe, a vise na druge (u ovom slucaju drugu). Ako ostanes sam, ili bez te "alternativne/naredne djevojke", onda se ponovo vracas svojim mislima i slomljenom srcu, koje jos nije zalijeceno... znam kako je
(najbolji drug je neku moju pricu (za koju bih samo od zenske populacije mogao dobiti grdne pare kada bih je napisao i objavio kao roman) opisao ukratko: "Jarane, znas sta se tebi desilo: Znas kako je kad ti sopstveni igrac na utakmici da auto-go u zadnjoj sekundi? ...pa kad se onaj protivnicki igrac zaleti i tu istu loptu onako krvnicki zakuca u go.... e pa to se tebi upravo desilo" 
Ipak, poslije nekog vremena, skontas da sve sto se desava u zivotu, desava se s nekim razlogom. Valjda je to dio nekog veceg plana, ko ce ga znati.
Narod kaze: "Jedna se otegla, druga se protegla"
Samo glavu gore, sam si sebi najprechi
Covjek je objasnio, nema daljeimola43 napisao:"Zena voli coveka dok joj veruje. I onda kada ga ne voli, ona trazi
oprostenje, to ne znaci da priznaje krivicu, nego izbegava grube scene......"Gospodin Jovan Ducic ob'jasnio podavno u par svojih dela... Jbg..

- "Lepa je svaka zena osim one koja misli da to nije, i one koja misli da jeste."
- "Zene ne znaju da postuju, nego da vole. Stoga one ne traze ni da vi njih postujete, nego da ih volite."
- ali ovu mislim da je ub'o najstrasnije: "Zena iskreno veruje da je mu�karac voli samo onda kad zbog nje pati i kad u nju stalno sumnja."
Doduse, i Dusko Radovic je ispekao zanat kako dolikuje: "Ne verujte lepim zenama, suvise su lepe da bi bile verne. Takav je slucaj i sa pametnim muskarcima"
Nego, da ne odemo u offtopic, SHQ i drustvo, mislim da je vecini nas barem jedna djevojka slomila srce, onako najstrasnije. Mislim da je, kao sto i ostali kazu, najbolji lijek drustvo, izlasci, zezancija, i posebno neka druga djevojka. Tako covjek manje misli na sebe, a vise na druge (u ovom slucaju drugu). Ako ostanes sam, ili bez te "alternativne/naredne djevojke", onda se ponovo vracas svojim mislima i slomljenom srcu, koje jos nije zalijeceno... znam kako je

Ipak, poslije nekog vremena, skontas da sve sto se desava u zivotu, desava se s nekim razlogom. Valjda je to dio nekog veceg plana, ko ce ga znati.
Narod kaze: "Jedna se otegla, druga se protegla"

- REDZEP
- Garaža: tomos APN 4,peglica,sporet na drva za rad preko zime
Ljudi doziveo sam zenske suze,onako najiskrenije sam to primio,naravno nisam ja bio kriv za te suze ali nisam ni napadao jednostavno sam hteo da odem....
Sutradan me je pozvala da se vidimo na 5 minuta...sela je u Alfu kad sam stigao doterana kao da nista nije bilo i kao da je sve ok..rekoh joj,ne idemo nikuda,dosao sam na 5 minuta.Pocelo je raspravljanje..nije vredelo,znam da me je videla sa novom devojkom i da me je zato i zvala a novu sam nasao jer nisam hteo da me vuce za nos niko.Bio sam u vojsci da bih ozakonio tu vezu i da nema vise cimanja nego da se lepo skucimo ko sav svet...
Da se vratim na temu...nista nije vredelo da kazem nije htela da slusa samo da budem sa njom..ne razumem zasto...da me poljubi ili da umre...jednog trenutka sam rekao..ne moze,ja imam devojku....U tom trenutku iz njenih ociju je krenula nijagara..nikad nesto tako nisam video..tolike suze i govor kroz plac...razumeo sam samo-TI SI MOJ!....nisam popustao,ona je urlikala,jednog trenutka sam se nasmejao kao Draguljche(sad se stidim toga)...Izasla je iz Alfe i krenula negde preko travljaka sva zarozana kao LUDA CAJA..Tada mi se srce steglo,otisao sam kod kuma i pustio joj poruku da sve oprastam i da sam njen...sastavili smo jos godinu...poenta ,ja mogu da oprostim a samo sam njena igracka koju ljubomorno cuva..Mislim da mi volimo drugacije od njih,mi smo iskreni.
Sutradan me je pozvala da se vidimo na 5 minuta...sela je u Alfu kad sam stigao doterana kao da nista nije bilo i kao da je sve ok..rekoh joj,ne idemo nikuda,dosao sam na 5 minuta.Pocelo je raspravljanje..nije vredelo,znam da me je videla sa novom devojkom i da me je zato i zvala a novu sam nasao jer nisam hteo da me vuce za nos niko.Bio sam u vojsci da bih ozakonio tu vezu i da nema vise cimanja nego da se lepo skucimo ko sav svet...
Da se vratim na temu...nista nije vredelo da kazem nije htela da slusa samo da budem sa njom..ne razumem zasto...da me poljubi ili da umre...jednog trenutka sam rekao..ne moze,ja imam devojku....U tom trenutku iz njenih ociju je krenula nijagara..nikad nesto tako nisam video..tolike suze i govor kroz plac...razumeo sam samo-TI SI MOJ!....nisam popustao,ona je urlikala,jednog trenutka sam se nasmejao kao Draguljche(sad se stidim toga)...Izasla je iz Alfe i krenula negde preko travljaka sva zarozana kao LUDA CAJA..Tada mi se srce steglo,otisao sam kod kuma i pustio joj poruku da sve oprastam i da sam njen...sastavili smo jos godinu...poenta ,ja mogu da oprostim a samo sam njena igracka koju ljubomorno cuva..Mislim da mi volimo drugacije od njih,mi smo iskreni.
- barbarella
Vratit se staroj ljubavi kao citat knjigu kojoj znas kraj! Ma sad sam se zbediralaaa.........

Jednom Alfa uvijek Alfa
Barbbara Pinky Punek
Barbbara Pinky Punek
- cuno
- Garaža: AUDI S4 B7 Avant
barbarella napisao:Vratit se staroj ljubavi kao citat knjigu kojoj znas kraj! Ma sad sam se zbediralaaa.........![]()
![]()
- bokac
- Garaža: 155 v6 & 156 jts ss
- cuno
Ili službeni auto (devojka)??boka napisao:Neko mi je nekad rekao u vezi devojaka-najbolji auto je nov auto

- REDZEP
- Garaža: tomos APN 4,peglica,sporet na drva za rad preko zime
jedna je imala privilegiju..ostale kao i privilegovana CIAOOOOOOOO...staru nikad vishe
- cuno
REDZEP napisao:jedna je imala privilegiju..ostale kao i privilegovana CIAOOOOOOOO...staru nikad vishe

-
Sa
- Drug Član
Poenta je naći jednu koja je i jedno i drugo,a bogami i trećekovalski napisao:"čovek u životu ima dve ljubavi- jedna mu kuha, a druga mu je sudbina"