Odbrana časti Alfe
-
Sa
- Drug Član
Ljudi ono tamo je cirkus i ne treba se uplitati u to. VG su već godinama tragikomičan časopis,a o forumu i likovima koji tamo pišu neću ni da govorim.
btw skyline nije zverko, predpostavljam da je jedan od novinara VG-a
btw skyline nije zverko, predpostavljam da je jedan od novinara VG-a
- MV_ns
- Garaža: Alfa Romeo 156 1,9 JTD Sportwagon
Re: Odbrana časti Alfe
Bingobtw skyline nije zverko, predpostavljam da je jedan od novinara VG-a

- Mique
- Garaža: Mercedes GL500 4Matic
Audi TT Quattro - Lokacija: Beograd
Skyline a.k.a. Bimmer_NS

Postoje 2 vrste telefona : Nokia i ostali
Postoje 2 vrste konzola : Sony i ostali
Postoje 2 vrste automobila : Alfa i ostali
Postoje 2 vrste konzola : Sony i ostali
Postoje 2 vrste automobila : Alfa i ostali
- Viper
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 JTS
Audi Q5 2.0 TDI Quattro
Kawasaki ER-6n
Yamaha Tmax 500 - Lokacija: Kac
Ako im je on novinar kakav im je tek ostali deo redakcije.
MV_ns napisao:Bingobtw skyline nije zverko, predpostavljam da je jedan od novinara VG-a.
Ako im je on novinar kakav im je tek ostali deo redakcije.

"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Enzo Ferrari
- Bogdan156
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.4 JTD M-jet
Decko je ozbiljno poremecen, nisam video takvo bacanje hejta nicim izazvano jako dugo.
- MV_ns
- Alfanatic
- Garaža: Giulia Tributo Italiano 2.0
280 AT8 Q4 '24 Verde Montreal
......................................
ex Giulia 200 '22 Sprint Vesuvio
ex MiTo 1,4 QV 170 '10 Rosso
ex Giulietta 1.4 170 '17 Misano
ex MiTo 1.4 155 '09 Rosso
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
ex 145 1.4 Boxer '95 Blue
...................................... - Lokacija: Indjija
O, pa naravnoMV_ns napisao:Je l' i "Artist" kojim slucajem zalazi na ovaj forum?

ONLY ALFA | FOREVER AND EVER
- MV_ns
- Viper
Audi Q5 2.0 TDI Quattro
Kawasaki ER-6n
Zar jos uvek pisete tamo, ja sta sam imao to sam rekao nepada mi napamet sa nedoraslima da se raspravljam vise, putite ih neka zive u zabludi da voze najbolja auta, mi Alfisti dobro znamo sta vozimo i na to smo ponosni i tacka.

"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Enzo Ferrari
- MV_ns
edit: ne citiraj post iznad svog, nema potrebe...
I to sto kazes...neki su nepopravljivi
.
I to sto kazes...neki su nepopravljivi

- speedfreak968
- Garaža: :
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
ex '02. AR 156 2.5 V6 24v
ex '04. AR 156 SW ti - Lokacija: Bgd
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
Hahaha... Chitanje pojedinih komentara bilo je stvarno neprocenjivo iskustsvo... 

If everything seems under control, you're just not going fast enough.
- 147
- Garaža: Alfa Romeo 147
Samo cu reci: never argue with stupid people, they will bring you down to their level and beat you with experience 

- Blade
- Drug Član
- Garaža: Alfa romeo GT q2
Alfa Romeo 156 TI (Chadjava)
Alfa Romeo 156 V6 SP2 '02
Alfa Romeo 33 Veloce `88
Alfa Romeo 33 Permanent 4
Alfa Romeo 33 1.7 16v
Alfa Romeo 166 3.2
Alfa Romeo 75 Karburatori
Alfa Romeo Spider 916
Ex: Alfa Romeo 33 S2 QV `89 part car
Ex: Alfa Romeo 156 2.5 V6 SP3 '01
Ex: Alfa Romeo 33 S3 part car
Ex: Alfa Romeo 33 S2 1.7 QV part car
Ex: 33 S1 1.3 - Lokacija: Zemun
I ja sam morao sinoc da odgovorim ono je bruka ne mogu da shvatim da su toliko pukli
morao sam da ih nazovem debilima strasno 
@alfanatic svaka cast ali ne mozes priglupim ljudima nista objasniti

Jednom alfa uvek alfa !!!
Prva. S2 33 1.7
Druga. S3 33 1.7 P4
Treca. Macchina bella 156 1.9 16v
Četvrta. 156 V6 Sp2
Peta. 166 FL 3.2
Šesta. GT Q2
Sedma. S3 33 1.7 16v
Osma. Alfa Romeo 75 Karburatori
Deveta. Alfa Romeo Spider 916
Prva. S2 33 1.7
Druga. S3 33 1.7 P4
Treca. Macchina bella 156 1.9 16v
Četvrta. 156 V6 Sp2
Peta. 166 FL 3.2
Šesta. GT Q2
Sedma. S3 33 1.7 16v
Osma. Alfa Romeo 75 Karburatori
Deveta. Alfa Romeo Spider 916
- Alfanatic
- Garaža: Giulia Tributo Italiano 2.0
280 AT8 Q4 '24 Verde Montreal
......................................
ex Giulia 200 '22 Sprint Vesuvio
ex MiTo 1,4 QV 170 '10 Rosso
ex Giulietta 1.4 170 '17 Misano
ex MiTo 1.4 155 '09 Rosso
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
ex 145 1.4 Boxer '95 Blue
...................................... - Lokacija: Indjija
Inače niko ovde nema iluzije da će nešto preko noći da se menja, pogotovo mentalitet ljudi za čega treba mnogo decenija i kada su idealni uslovi, a kamoli ovde u ovom ludilu!
Ali znaš kako, oni najgrlatiji i najbahatiji odavno su preuzeli sve poluge vlasti i moći utičući na naše živote maksimalno, pa nešto nisam voljan da gurnem glavu u pesak razmišljajući kako će sve samo od sebe da se reši i prođe! Ponekad je neminovno presaviti tabak i postaviti stvari na svoje mesto, ali onako fino, kulturno, bez sekiracije i sa puno argumenata! A onda ih gušiš i daviš kao zmija žabu, ne prestajući sve dok ne kapituliraju na ovaj ili onaj način
Puno sam puta u životu tako nešto radio i veruj mi da mi nikada nije dosadno ili mrsko! Ukoliko sam makar jednoj individui makar malo otvorio oči, da barem ubuduće ne pljuje i ne budali, smatram da sam time učinio dobro delo utrošivši vreme u nešto korisno
Prijatelju, nema sekiracije, meni to dođe kao neki honorarni posao sa dž.Blade napisao:I ja sam morao sinoc da odgovorim ono je bruka ne mogu da shvatim da su toliko puklimorao sam da ih nazovem debilima strasno

Inače niko ovde nema iluzije da će nešto preko noći da se menja, pogotovo mentalitet ljudi za čega treba mnogo decenija i kada su idealni uslovi, a kamoli ovde u ovom ludilu!
Ali znaš kako, oni najgrlatiji i najbahatiji odavno su preuzeli sve poluge vlasti i moći utičući na naše živote maksimalno, pa nešto nisam voljan da gurnem glavu u pesak razmišljajući kako će sve samo od sebe da se reši i prođe! Ponekad je neminovno presaviti tabak i postaviti stvari na svoje mesto, ali onako fino, kulturno, bez sekiracije i sa puno argumenata! A onda ih gušiš i daviš kao zmija žabu, ne prestajući sve dok ne kapituliraju na ovaj ili onaj način

Puno sam puta u životu tako nešto radio i veruj mi da mi nikada nije dosadno ili mrsko! Ukoliko sam makar jednoj individui makar malo otvorio oči, da barem ubuduće ne pljuje i ne budali, smatram da sam time učinio dobro delo utrošivši vreme u nešto korisno

ONLY ALFA | FOREVER AND EVER
- Dragon
- Saradnik Uprave
- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Komentar sa B92...
Ne mogu da verujem koliko lik jede govna...ostavio sam odgovor koji verovatno nece da objave. Meni ovo lici na onog sto je na Cannonu poceo da blati Toyotu na istu foru, pa kad su ga provalili, pobegao.kod mene na glanc novoj alfi 159 1.9 JTD od starta nije radio klima uredjaj, kazu propust prilikom montaze. popravili ga, a onda prva hladnoca i magla na staklu, kad ono ni grejanje kavine ne radi. dva puta sam isao u servis da otklone i taj kvar. na 25.000km motor nece da upali, odslepan u servis, kazu sve je u redu. sutradan opet ne pali i tako dan za danom, on neispravan, a oni kazu sve je u redu, a vec posle desetak dana kompjuter otkaze. popravka je bila besplatna, ali je trajala desetak dana. na oko 30.000km auto pocinje strasno da dimi kada stisnem gas-neispravan protokomer i egr ventil. odmah mi nadju i kvar turbo kompresora, nekakav turbo aktuator ili tako nesto. onda su trapovi kompleto renovirani jer nije bilo skoro ni jednog ispravnog dela. nakon toga prednja kociona klesta blokirala od korozije, a auto je bio samo dve godine star i vozen svakog dana. na 32.000km pocinje da popusta dihtung kartera i dihtung poklopca motora, ceo motor je okupan uljem, na zamenu sam cekao dugo, kazu nije hitan slucaj. ubrzo nakon toga radio cd pocinje da dimi i da se pali, nikako nisam mogao da ga izvadim, a ispod instrument table pocinje da gori.aparat za gasenje nista nije pomogao, ali sam brzo uvezao auto u obliznju perionicu i crevom sam sipao vodu gde god sam stigao, pozar ugasen. nakon toga vise nikada nije radio dobro, veliki deo instalacije je nagoreo, a u servisu kazu da za to nisu oni odgovorni i da se to tesko moze popraviti.
vozio sam ga tako neko vreme, i paralelno sa tim sam pokusavao da ga prodam, ali me nijednom niko nije pozvao, iako sam dao oglas na vise razlicitih mesta. na 45.000km se pali lampica za ulje, proverim i vidim da je na minimumu. zamenim ulje i filtere, nakon 2.000km ulja opet nema. u servisu kazu da nema kompresije na prvom i cetvrtom cilindru, sanacija nije bila moguca, vec kompletno skidanje i generalni remont motora. garancija je istekla i tu uslugu sam platio 2.300e! neko vreme sam bio bez kvarova, a vec na 50.000km poceli da sviraju i da bruje lageri na tockovima, i to ne jedan, nego sva cetiri. to uopste nije bilo ni jeftino ni jednostavno za zamenu, trazio sam cak i neku presu da mi sve to namesti. na 55.000km zadnja vrata nece da se otvaraju, a majstori kazu da je to prvi takav slucaj i da neznaju to da poprave. posle par dana proradilo. sada sam stigao iz grcke sa letovanja i kod bubanj potoka se auto jednostavno ugasio i stao, muke i nevolje, psovao sam mu svaki deo koga sam se setio, kvar banalan- crevo za gorivo je dotrajalo i puklo, to su mi tek sutradan majstori rekli, kad su me odslepali do servisa. medjutim, nije bilo samo to, po izlasku iz servisa ista prica,motor se ugasi. resetovali ga i nesto cackali i sada radi. nije proslo cini mi se ni deset dana, a da mi prokletinja nije zadavala muke i glavobolje, i ne znam sta da radim, ne mogu da ga prodam, a za drugi nemam para. dok posmatram svoju alfu razmisljam kolika je to lepotica i izdajica istovremeno,jer moje muke sa njom su tolike da uopste ne znam sta me sledece ocekuje.
(nebojsa, 8. jul 2010 20:11)
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- Bogdan156
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.4 JTD M-jet
pa da li je moguce da je neko toliko zaludan, vidi ti cime se on bavi!
ako ne zna sta ce sa njom od toliko "problema" neka je pokloni nekome od nas!
ako ne zna sta ce sa njom od toliko "problema" neka je pokloni nekome od nas!
- Kosovic
- Garaža: /
Glavu dajem da je to onaj što je bio na CBC. Prvo mi je on prošao kroz glavu dok sam čitao, jer je isto tako za Toyotu pisao sa sve kilometražom. Sve još i nekako mogu da progutam, ali da mu motor strada na 45000 to nikako. Pa motor u mojoj Suzi 1.6D, koji je zvanično najgori motor na svetu, izdrži više. Providan je k'o da mu je ćale staklar.
- dejan555
- Garaža: 147 2.0 TS selespeed
Piaggio X8 200ccm - Lokacija: Klagenfurt am Wörthersee
Prvo drago mi je što je sipao vodu crevom po
instrument tabli gde god je stigo
Ustvari ko zna šta su mu u Delti prodali na prvom mestu !!!
Mogo je preko šapca da uveze keo sav normalan svet
Na kraju, lepo kaže vlada - u boleč za delove je uvek mogao
da napravi dogovor
BTW, jesu objavili odgovor na sajtu ???
instrument tabli gde god je stigo

Ustvari ko zna šta su mu u Delti prodali na prvom mestu !!!
Mogo je preko šapca da uveze keo sav normalan svet

Na kraju, lepo kaže vlada - u boleč za delove je uvek mogao
da napravi dogovor

BTW, jesu objavili odgovor na sajtu ???
- darko qv
- Garaža: Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde.....Grande Punto 1.3 MJTD 75hp
Alfa Romeo 147 8v traktor
Alfa Romeo Giulietta Qvline 2015 - Lokacija: Sutomore
- branimir_
- Garaža: Alfa 156 berlina TS 2.0 Selespeed
- REDZEP
- Garaža: tomos APN 4,peglica,sporet na drva za rad preko zime
sta kaze majmun..hahahha probio dihtung kartera...hahahhaa pa alfa nema dihtung kartera!!!!!!
Dotrajalo crevo goriva na 159ki i puklo..hahahahha pa on u zivotu nije video kako izgleda to crevo...hahahha Obesi se tim crevom Nebojsa...
sledece sta moze da ga snadje je da dodjemo da ga bijemo!
Dotrajalo crevo goriva na 159ki i puklo..hahahahha pa on u zivotu nije video kako izgleda to crevo...hahahha Obesi se tim crevom Nebojsa...
sledece sta moze da ga snadje je da dodjemo da ga bijemo!
Poslednja izmena od REDZEP u Pon Jul 12, 2010 8:38 am, izmenjeno 1 put ukupno.
- Viper
Audi Q5 2.0 TDI Quattro
Kawasaki ER-6n
Pa taj kad bi se provozao u 159 odmah bi se obesio u o prvo drvo, shvatio bi da mu bez nje nema vise zivota. 

Enzo Ferrari
Enzo Ferrari
- Dragon
- Saradnik Uprave
- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Pazi sad ovog majstora, koliki treba da si debil da ovako nesto napises.
Pa jesu ovaj kulturniji, a nekoliko prethodnih nisu.dejan555 napisao: BTW, jesu objavili odgovor na sajtu ???
Pazi sad ovog majstora, koliki treba da si debil da ovako nesto napises.
Ma ne znam koji djavo me terao da idem tamo i gledam te poruke. Nekoliko puta sam se zajebao i usao u pricu o atomobilima na forumima opsteg karaktera. Au, kakvih likova ima...JTD su najlosiji commonrail motori, nalosija elektronika, najosetljiviji klipovi i karike, hilzne se najlakse nazube, klipnjace sa lakocom pucaju,bregaste i radilice su od loseg materijala, kompletna elektronika je katastrofalna. svaki drugi turbodizel je bolji izbor od JTD-a. pozeljno ga je izbegavati i u opelovim i svim drugim vozilima gde se ugradjuje. to sto su italijani prvi primenili sistem komonrejla im nista dobro nije donelo u nastavku razvoja, to je samo sistem ubrizgavanja goriva i nista drugo. u standardu izrade motora su italijani debelo zatajili, a i cinjenica da se jtd najvise kvari od svih dizelasa govori sama za sebe.
(nikola, 12. jul 2010 12:04)
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- dejan555
- Garaža: 147 2.0 TS selespeed
Piaggio X8 200ccm - Lokacija: Klagenfurt am Wörthersee
Zbog te nepouzdanosti i lakoće pucanja koječega
verovatno taxisti masovno voze Stilo
sa tim JTD-om gde su hilzne nazubljene ... a sve češće ima i Alfi -
toliko o skupokm održavanju - tako im reci
(to što ga ja ne bi nikad kupi ne znači da je loš motor
)
verovatno taxisti masovno voze Stilo
sa tim JTD-om gde su hilzne nazubljene ... a sve češće ima i Alfi -
toliko o skupokm održavanju - tako im reci