Kao mlađi sam se bavio prodajom(čitaj-švercom

Iz petinih žila se nadam da će mi doći iz dupeta u glavu pa da požurim do diplome "dipl. Agronoma", pa onda neka normalna šljaka, pa onda neka Alfa

Udavih ja

Svaka cast kad si nasao izlaz i uspeo se uz stepeniste!Jurke napisao: ...Radio u podrumu pića...
Brate, likchina si, moram da ti kazemJurke napisao:Iz petinih žila se nadam da će mi doći iz dupeta u glavu
Ma,on nasao izlaz iz podruma u vinariju!!!Meni se sve cini da se on jos vise "zakopao".Gocy napisao:Svaka cast kad si nasao izlaz i uspeo se uz stepeniste!Jurke napisao: ...Radio u podrumu pića...![]()
![]()
![]()
![]()
Sorry Jurke, bilo je jace od mene.
Tzv Pera Lozhachale944 napisao:dipl.ing .masinstva, spaljujem ugalj i drogu u termoelektrani i pravim struju
evo imam i ja koleguJing_Ko napisao:Apsolvent masinstva, diploma...tako blizu, a tako daleko...
ZLI COVJECE !!!ale944 napisao:dipl.ing .masinstva, spaljujem ugalj i drogu u termoelektrani i pravim struju
Mozda buduceg kolegu, a mozda i polu kolegu ako poludim i uzmem "malu" diplomu, a sva je prilika da ce tako na kraju ispasti...Masinac napisao:evo imam i ja koleguJing_Ko napisao:Apsolvent masinstva, diploma...tako blizu, a tako daleko...
Jing_Ko napisao:Mozda buduceg kolegu, a mozda i polu kolegu ako poludim i uzmem "malu" diplomu, a sva je prilika da ce tako na kraju ispasti...Masinac napisao:evo imam i ja koleguJing_Ko napisao:Apsolvent masinstva, diploma...tako blizu, a tako daleko...