Ma naravno, ali eto i to je ovde mnogo bitno, pogotovo ako se jedva nakupi za neki polovnjak što je još uvek realnost većineMique napisao:Jedino je u ovoj nasoj banana drzavi problem voziti auto na benzin i da nema preko 2500 kubika![]()
![]()

Ma naravno, ali eto i to je ovde mnogo bitno, pogotovo ako se jedva nakupi za neki polovnjak što je još uvek realnost većineMique napisao:Jedino je u ovoj nasoj banana drzavi problem voziti auto na benzin i da nema preko 2500 kubika![]()
![]()
A prednji farovi su "simbioza" 159 i BMW 3
Ništa to nije čudno ni neobično kada nas isto "gorivo" pokrećeMique napisao:@alfanatic
Kolega drago mi je da delimo isto misljenje !!!!
Nemam ja ništa protiv terenaca ako služe svojoj nameni i ako koriste ljudima koji zaista imaju potrebu za njima. Meni lično terenac ne treba jer se ne pentram po brdima, a svoj status ne bih na taj način dokazivao sve i da imam svo bogatstvo ovog sveta. Oduvek sam bio pobornik ideje da čovek treba imati širok izbor, a birati ono što mu treba i odgovara.Dzoni Romeo napisao:@alfanatic
Sto ne podnosis terence ?
I ja vise volim vrhunsku sportsku voznju, ali moj burazer ima Rnge Rover .
I da ne verujes , ali meni se taj fazon terenskog vozila svidja , ima cak i lepu liniju.
Ako mislis na kamione od preko 5 metara i robusnog izgleda onda se slazemo u potpunostiodnosis terence ?