Misheluk 04.05.2008.
- Viper
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 JTS
Audi Q5 2.0 TDI Quattro
Kawasaki ER-6n
Yamaha Tmax 500 - Lokacija: Kac
Ovaj Terzic je pokazao da mu nije mesto na trkama. 
[size=10:cfa11c83c6]Poruku izmenio: killaz[/size]

[size=10:cfa11c83c6]Poruku izmenio: killaz[/size]
"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Enzo Ferrari
- Viper
Audi Q5 2.0 TDI Quattro
Kawasaki ER-6n
Ma znam majstore i ja sam video svojim ocima kako ga je blokirao. 
[size=10:e5bd29efc3]Poruku izmenio: killaz[/size]

[size=10:e5bd29efc3]Poruku izmenio: killaz[/size]
"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Enzo Ferrari
- QV lale
- Garaža: Alfe & Lancie
Bilo je dobro...Alfa stvarno dobro izgleda i dobro se cuje i ide dobro...e sad sto nije pobedila...mislim da Nije bilo ni ocekivano sad tek prva trka i vec da pobedi Vesnica...Andrej je vozio lepo...mislim da moze jos malo bolje ali dobro...doce i to polako...tek mu je prva trka.
Ja sam isto na startu veoma srcano reagovao kada sam video kako je startovao Andrej...Aaaaaaaaajmooooo AAaaaaalllllfffaaaa!!!!
Sto se Terzica tice....Peder! Feget onaj najgori! Tim gestom je samo pokazao kakav je sportista i covek! To njemu nista nije znacilo i nista tim nije dobio...znaci to je samo pokazatelj o kakvom se coveku radi!
Ja sam isto na startu veoma srcano reagovao kada sam video kako je startovao Andrej...Aaaaaaaaajmooooo AAaaaaalllllfffaaaa!!!!

Sto se Terzica tice....Peder! Feget onaj najgori! Tim gestom je samo pokazao kakav je sportista i covek! To njemu nista nije znacilo i nista tim nije dobio...znaci to je samo pokazatelj o kakvom se coveku radi!

- Viper
Audi Q5 2.0 TDI Quattro
Kawasaki ER-6n
Nema frke za vopi
a kad sam video kako ga gradi terzic toliko sam ga psovao da su me svi okolo cudno gledali tu je bio QV lale pored mene pa moze da potvrdi bas sam po.....
A da imam jedan video snimak od 615mb znaci full 9 minuta uzivanja u zvuku motora Alfe 156 u boksu ali mi je spor net da bih ga postavljao na youtube
Nema frke za vopi

A da imam jedan video snimak od 615mb znaci full 9 minuta uzivanja u zvuku motora Alfe 156 u boksu ali mi je spor net da bih ga postavljao na youtube
Enzo Ferrari
Enzo Ferrari
- QV lale
- Garaža: Alfe & Lancie
Ma strasno! Ja sam bio u ,,drustvu. vagenovaca i svi su okolo govorili sad ce da ga zatvori terza! Sad ce da zatvori Italijansko gov*o!
Ali Svi su se ukenj**i kada se Andrej 2kruga pred kraj skoro u firung priblizio Vesnicu...
E a Viper ,jeli bi hteo sve te slike i klipove da stavis na 1cd ,pa da nam posaljes =] ?

E a Viper ,jeli bi hteo sve te slike i klipove da stavis na 1cd ,pa da nam posaljes =] ?
- Viper
Audi Q5 2.0 TDI Quattro
Kawasaki ER-6n
Mislim sta reci, sami su se izjasnili sta su i ko su.
QV lale
Nema frke za slike i video snimke daj neki kontakt da se cujemo oko preuzimanja.
[size=10:82b895dcfe]Poruku izmenio: killaz[/size]

QV lale
Nema frke za slike i video snimke daj neki kontakt da se cujemo oko preuzimanja.

[size=10:82b895dcfe]Poruku izmenio: killaz[/size]
Enzo Ferrari
Enzo Ferrari
- speedfreak968
- Garaža: :
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
ex '02. AR 156 2.5 V6 24v
ex '04. AR 156 SW ti - Lokacija: Bgd
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
Ja sam okasnio i na zalost celu trku gledao dole kod okretnice... U jednom trenutku Andrej mu je bio na braniku, a onda sledeci krug ohoho iza... Rek'o shta bi jbte???? Kada sam posle, izmedju trka dopichio do prve krivine (cca 1.5 km. uzbrdo, crkoh bre) od Scudetta sam dobi info shta se desilo...
nesportski... Tako nesto se od njega dalo i ochekivati... Zato nash auto sport nikada nece imati neki vishi nivo... Zashto se svaka trka pretvori u neko nadjeb*avanje i/ili tuchu na kraju...
[size=10:a1c644e425]Poruku izmenio: killaz[/size]

[size=10:a1c644e425]Poruku izmenio: killaz[/size]

If everything seems under control, you're just not going fast enough.
- scudetto
- Garaža: Alfa Romeo 146 Ti
supruga od kulundzica mu je rekla .dabogda ti to bila poslednja. a terzic joj je odgovorio .da ali kad sa tobom budem vozio.QV lale napisao:Uf..uf...Da sam bio tamo puk'o bi ga po toj celi!Pogledao sam snimak sto je Scudeto postavio ,ali nisam razumeo sta je Terzic rekao na kraju snimka ? Nesto tipa : ,,Da si samnom vozio. e sad sta tacno?Jeli neko razumeo?
- Nigy
- Garaža: .
Pozicija mi je bila 'na tunelu' pa se ovde pominjani incident dogodio pred mojim ocima.
Blokiranja je bilo i to namernog, tu pogovora nema. Na snimku se to nevidi, al' Andrej je morao da potpuno promasi krivinu. Do zavrsetka serije krivina i izlasna na auto-put, zaostatak za Vesnicem je bio toliki da vise nije imalo svrhe za jurcanjem...
Kada je posle trke isao ka startu, Andrej je pricao sa sudijom krivine, i iskreno, ocekivao sam sankcije za ocigledno onemogucavanje borbe za prvo mesto, ali...
Sve u svemu, Alfa je bolje isla u drugom delu trke i zao mi je sto je izostala borba na kraju.
Blokiranja je bilo i to namernog, tu pogovora nema. Na snimku se to nevidi, al' Andrej je morao da potpuno promasi krivinu. Do zavrsetka serije krivina i izlasna na auto-put, zaostatak za Vesnicem je bio toliki da vise nije imalo svrhe za jurcanjem...

Kada je posle trke isao ka startu, Andrej je pricao sa sudijom krivine, i iskreno, ocekivao sam sankcije za ocigledno onemogucavanje borbe za prvo mesto, ali...

Sve u svemu, Alfa je bolje isla u drugom delu trke i zao mi je sto je izostala borba na kraju.

- Viper
Audi Q5 2.0 TDI Quattro
Kawasaki ER-6n
Enzo Ferrari
Enzo Ferrari
- speedfreak968
- Garaža: :
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
ex '02. AR 156 2.5 V6 24v
ex '04. AR 156 SW ti - Lokacija: Bgd
-
Go
- Drug Član
ajde, ajde... to je pocetak i lakse malo sa tim osudama i teskim recima, pa mi se valjda razlikujemo od nekih po kulturi
bice trka i prilike za nadmetanje, dok se uvozaju i upoznaju bolje bice i te kako konkurentni!
sto se tice sudija i organizacije, nisu dobili prelazni ocenu! incident sa tockom, i povredjivanje jednog gledaoca nisu smeli da se dogode, i hitna pomoc, koja je najblaze receno kilavo odradila svoj posao...

bice trka i prilike za nadmetanje, dok se uvozaju i upoznaju bolje bice i te kako konkurentni!
sto se tice sudija i organizacije, nisu dobili prelazni ocenu! incident sa tockom, i povredjivanje jednog gledaoca nisu smeli da se dogode, i hitna pomoc, koja je najblaze receno kilavo odradila svoj posao...
-
ki
- Drug Član
Momci, lakshe sa ruzhnim rechima. To shto neki ne znaju shta znachi rech viteshtvo, ne mora vas naterati da objasnite u fullu shta znachi .pijachno nap00shavanje..
Sve je deo trke, kako sportski tako i nesportski potezi. Alfa se uhodava a bice dana za megdana i te kako! Ja sam iskreno zadovoljan vozhnjom Kulundzhica, a na kraju je popustio tempo, jer predpostavljam, treba malo misliti i o buducnosti.
Chini mi se da je imalo uticaja to shto smo na par krivina .dodavali vatru. pozdravljanjem, samo je bedak shto nismo bili u grupi (jbga nesporazum i kashnjenje)...
Sledeci put organizujemo kolonu od BG-a pa svi zajedno na krivinchinu!

Sve je deo trke, kako sportski tako i nesportski potezi. Alfa se uhodava a bice dana za megdana i te kako! Ja sam iskreno zadovoljan vozhnjom Kulundzhica, a na kraju je popustio tempo, jer predpostavljam, treba malo misliti i o buducnosti.
Chini mi se da je imalo uticaja to shto smo na par krivina .dodavali vatru. pozdravljanjem, samo je bedak shto nismo bili u grupi (jbga nesporazum i kashnjenje)...

Sledeci put organizujemo kolonu od BG-a pa svi zajedno na krivinchinu!

Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”