Andrej Kulundzic u Alfi!
- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
-
Go
- Drug Član
lagune su se vozile prosle sezone, zapravo je kastro imao malo vise srece u odnosu na malo umornog timotica... automobili su bili za 5-, generalno sredjeni i u jako dobrom stanju preuzeti iz btcc sampionata...QV lale napisao:Ja sam puno ocekivao od te honde,ali na kraju me je razocarala,kao i sve ostale.A sta je sa one 2 lagune ,sto su valjda dosle iz nekog engleskog sampionata? jbg. zaboravio sam za koga su ,ali hoce li one biti u st ili je i to propalo?
- speedfreak968
- Garaža: :
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
ex '02. AR 156 2.5 V6 24v
ex '04. AR 156 SW ti - Lokacija: Bgd
), a i Vectra ima prednju vuchu, od kada ti zastupash tu kategoriju kao konkurentnu?

If everything seems under control, you're just not going fast enough.
Ne verujem da ces se smejati, ne pricham na pamet (!!!) malo sam ishao po trkama u poslednjih 20-tak godina i jache (a imam i kablovskuTOKYO napisao:Ja cu se smejati kada ga Vesnic u .truloj. vektri bude prasio. . .speedfreak968 napisao:Naravno da je odushevljen autom... Ako je to zaista Giovanardi-jeva 156-ca, mislim da zaista niko nemoze da mu prismrdi od ovih sa koca i konopca skupljenih automobila u nashem ST...
Ne pricaj na pamet!!!

If everything seems under control, you're just not going fast enough.
- QV lale
- Garaža: Alfe & Lancie
Ma ja sam Andreja video u jednoj od top speed emisija kako stoji u kombinezonu i u pozadini BMW...prica je bila o sampionatu i klubu za koji ce nastupati...Mislim da izmedju Andreja i Alfe nece biti nista...a sto se tice delte...nebi da komentarisem...koliko ja znam nikakvu podrsku klub od nje nema...ako nisam u pravu onda sorry...
- Viper
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 JTS
Audi Q5 2.0 TDI Quattro
Kawasaki ER-6n
Yamaha Tmax 500 - Lokacija: Kac
1. Nigy
2. dekideki
3. Viper

1. Nigy
2. dekideki
3. Viper
"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Enzo Ferrari
- Viper
Audi Q5 2.0 TDI Quattro
Kawasaki ER-6n
Sta je ovo ja sam dosad ocekivao da ce nas biti barem 10 ili 15 kad ono.
samo 3.

"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Enzo Ferrari
- Viper
Audi Q5 2.0 TDI Quattro
Kawasaki ER-6n
Ukoliko nece vise niko osim mene da ide iz NS a bio sam ubedjen da ce nas biti vise onda necu ni ja ici, do nedelje javljam dali idem. 

Enzo Ferrari
Enzo Ferrari
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”