Esztergom 2007 - HUNGARY
-
ki
- Drug Član
1. Koja je cena soba po osobi ili zajedno - tachan info?
2. Da li se dobija doruchak?
3. Gde je hotel?
Raspitaj se shto pre, ima dosta zainteresovanih za spavanje.
Shta bi, ima li informacija ovde? Od ponedeljka idemo u ambasadu, a ukoliko zhelimo spavati mislim da bi nam trebala rezervacija hotela...frc164 napisao:Za one kome treba mozda smestalj:
15-20Euro je cena sobe, mislim da su sa dva kreveta.... za ponedeljak vise informacija...
U PP mi pisite kome treba smestalj.
Dakle:
1. Koja je cena soba po osobi ili zajedno - tachan info?
2. Da li se dobija doruchak?
3. Gde je hotel?
Raspitaj se shto pre, ima dosta zainteresovanih za spavanje.
-
Go
- Drug Član
obrazac za izdavanje vize! -Desni klik, save as...
Elem ono sto vam je potrebno:
Za zaposlene:
-Pasosh
-Fotokopija pasosha (prva i poslednja strana sa bilo kojom vizom ako je imate)
-Slika x 1
-Obrazac popunjen (zahtev sa vashim podacima mozhete ga uzeti ispred ambasade ili download-ovati)
-Potvrda o zaposlenju i poslednjem mesechnom primanju (klasika poslodavac napise na memorandumu i lupi pechat).
-Kopija radne knjizhice prva strana i strana sa pechatima...
-Kopija zelenog kartona ako idete kolima (bez obzira ciji je automobil, vozite ili ne - morate imati kopiju zelenog kartona)
Za studente:
+Uverenje o redovnom studiranju
+Chek i kopija penzije ili uverenje o zaposlenju i primanjima osobe koja izdrzhava studenta (dakle ovaj deo se tiche finansija) -nisam siguran da li je ovo sve sto se tice studenata, nadam se da jeste... Zbunjen
Takodje u deo koji se tice mesta (gde idete) popunite kao; Susret ljubitelja Alfa Romeo automobila
Grad: Esztergom
Viza je besplatna i dobija se u roku od dva dana.
P.S: Zdravstveno osiguranje: -Citat sa sajta ambasade-
Ukoliko me?unarodni ugovor ne reguliše na?in finansiranja hitnih intervencija, koja se mogu pružati doti?nom državljanu (u slu?aju Srbije odnosno Crne Gorena osnovu bilateralnog sporazuma sa Ma?arskom državljani Srbije odnosno Crne Gore u pogledu hitnih intervencija u Ma?arskoj se smatraju osiguranim );
Edit by killazzahtevi za vizu ponedeljak - cetvrtak od 08:30 do 14:00 petak 08:30 do 12h
Izdavanje vize ponedeljak - cetvrtak od 14:00 do 16:00 petak 12:30-13:30h
Ulica gde se podnosi zahtev i gde se podize viza je Vladete Kovacevica 3, Senjak.
- Dora
- honorable
- Garaža: FIAT :(
-
Go
- Drug Član
trebalo bi da nam klub obezbedi neke nalapnice svima nama koji idemu u esztergom da bi se nasa ekipa razlikovala od drugih
a to moze da bude nalapnica za auto ili neka majica ili kacket ili sta ja znam nesto...
ajde ko je blizu vatre pa da se raspita... moderatori ili neko
naravno nisam mislio da nas klub finansira... platili bi
trebalo bi da nam klub obezbedi neke nalapnice svima nama koji idemu u esztergom da bi se nasa ekipa razlikovala od drugih
a to moze da bude nalapnica za auto ili neka majica ili kacket ili sta ja znam nesto...
ajde ko je blizu vatre pa da se raspita... moderatori ili neko
naravno nisam mislio da nas klub finansira... platili bi
-
Go
- Drug Član
zee napisao: ps. samo ponedeljkom i petkom!
zahtevi za vizu ponedeljak - cetvrtak od 08:30 do 14:00 petak 08:30 do 12h
Izdavanje vize ponedeljak - cetvrtak od 14:00 do 16:00 petak 12:30-13:30h
Ulica gde se podnosi zahtev i gde se podize viza je Vladete Kovacevica 3, Senjak.
-
Go
- Drug Član
ljudi pa nije moguce da niko ne oseca potrebu da mi, kao grupa iz inostranstva , da se razlikujemo od drugih
mislim na neki kacket majicu ili nalepnicu
mislim da je potrebno, meni doduse i nije ja znam madjarski...
izgubicemo se u guzvi (min 2000 posetilaca) ... bar da znamo (da znate) kome da se obratite
mi se ne poznajemo svi licno, ovako znamo ko je nas a ko nije, ko zna srpski a ko ne...
a na kraju krajeva, bila bi jedna uspomena sa meetinga...
na primer majica: nazad esztergom, napred grb ispod srbija
ili kacket: nazad esztergom, napred grb srbija ili nesto
ili nalepnica : grb obavezno , srbija itd...
po meni kacket je najboja varijanta treba misliti i na devojke...
ako pada kisa majica nevalja a kacket dobro dodje...
ja to nemogu uraditi znate... autorska prava itd ...
jednom sam se opekao necu vise
zato: zee,milose,sasa,killaz,dora, pogledajte koji su mogucnosti kluba
pa to da odradimo. mislim da svi imaju od 200-600 din za tu svrhu...

mislim na neki kacket majicu ili nalepnicu

mislim da je potrebno, meni doduse i nije ja znam madjarski...
izgubicemo se u guzvi (min 2000 posetilaca) ... bar da znamo (da znate) kome da se obratite
mi se ne poznajemo svi licno, ovako znamo ko je nas a ko nije, ko zna srpski a ko ne...
a na kraju krajeva, bila bi jedna uspomena sa meetinga...
na primer majica: nazad esztergom, napred grb ispod srbija
ili kacket: nazad esztergom, napred grb srbija ili nesto
ili nalepnica : grb obavezno , srbija itd...
po meni kacket je najboja varijanta treba misliti i na devojke...
ako pada kisa majica nevalja a kacket dobro dodje...
ja to nemogu uraditi znate... autorska prava itd ...
jednom sam se opekao necu vise
zato: zee,milose,sasa,killaz,dora, pogledajte koji su mogucnosti kluba
pa to da odradimo. mislim da svi imaju od 200-600 din za tu svrhu...

-
Go
- Drug Član
Nije nista zaboraljeno......
Ovako cene se krecu od 10Euro/glava pa nadalje sve je pitanje ko gde zeli da bude smesten... izbori su kolegija, privatni smestalj, hotel, motel, apartmani.....
molim sve one ko zele da prespavaju u estergomu neka mi posalju privatnu poruku ili me potraze u nekom licnijom smislu....
Nije nista zaboraljeno......
Ovako cene se krecu od 10Euro/glava pa nadalje sve je pitanje ko gde zeli da bude smesten... izbori su kolegija, privatni smestalj, hotel, motel, apartmani.....
molim sve one ko zele da prespavaju u estergomu neka mi posalju privatnu poruku ili me potraze u nekom licnijom smislu....
-
ki
- Drug Član
Foxy, bili smo tamo i cak su nam Alfe bile rashtrkane na pet strana pa smo se nashli i poredjali, slikali bla bla bla...
Opusti se i uzhivaj chekajuci dogadjaj i sredjuj mashinu, jer niko tamo ne pridaje znachaj tome shto cemo preci 1000 km, niti odakle smo vec se znacaj pridaje samo Alfama.
Dakle josh jednom, opushteno, samo opushteno.
@Frc: Taj smeshtaj je u Esztergomu? Shta mislish o spavanju u Budimpeshti?
Opusti se i uzhivaj chekajuci dogadjaj i sredjuj mashinu, jer niko tamo ne pridaje znachaj tome shto cemo preci 1000 km, niti odakle smo vec se znacaj pridaje samo Alfama.
@Frc: Taj smeshtaj je u Esztergomu? Shta mislish o spavanju u Budimpeshti?
-
Go
- Drug Član
ok :coolkillaz napisao:Foxy, bili smo tamo i cak su nam Alfe bile rashtrkane na pet strana pa smo se nashli i poredjali, slikali bla bla bla...
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”