kaze ovaj lik na obradi da nisu nesto ali kao ako nema drugih mogu da se srede, a za motor realno bolje mi je da dam 150e za sredjivanje ovoga nego 130e za neki motor koji neznam ni u kakvom je stanju posto zna se kako se alfa vozi. A ima vremena i za drugi motor posto radim limariju kako treba bice kod mene vise godina a zeleo bi 1.8turbo ili 2.0ts a nisam znao da su toliko jeftini ti motori samo treba naci dobar jer ako za 20000 mora opet na rasturanje ne isplati se jedino da ga uzmes za 70e pa da ocekujes da mora na remont..
Ma šljiviš ubacivanje TS-a itd. Julka je zadnja alfa koaj je u svim primjercima proizvedena prije Fiata. U međuvremeu i oldtimer i kako priliči samo staromodno friziranje ide. Dva dupla dell Orto ili Weber 44 ispolirane jasno i čuvanje zadnje alfe s imenom a ne s brojem.
pazi ja nisam nikad video guliettu, do pre nego sto sam je kupio a meni se licno svidela zbog zadljeg kraja koji je originalan nevidjam ih uopste po ulicama pa jel zna neko koliko je ih ostalo u srbiji uopste nisam ni znao da je to toliko redak automobil, jedino bi njoj prosirio izduv i glavu pa stavio neki kompesor, mislim sa tim bi bila zmaj ali polako prvo da je provozam jedva cekam
Pa jest kad ne razumem nista
Inace bas me zanima sta objasnjava klincu pretpostavljam ali opet
Jednom alfa uvek alfa !!!
Prva. druga serija 33 1.7 Veloce
Druga. treca serija 33 Permanent4
Treca. Macchina bella 156 1.9 16v
Četvrta. 156 V6 Sp2 ili TI work in progress
Peta. 166 FL 3.2
Šesta. GT Q2
Sedma. treca serija 33 1.7 16v
Nisam gledao ali pretpostavljam da je rec o reklami de Lauda seda iz formule u Giuliettu...
Objasnjava klincu sistem zadnjeg vesanja i raspodelu mase...Da,jeste bio jedan od boljih auta,cini mi se da je reklama iz 77 ili 76..nisam siguran.Ipak ta osnova je iz 72.
Alfetta...
Jedini problem sa njima je naci delove... 75-ica ima jos kako da se nadju... za giuliettu... veoma tesko... mislim sto se sminke i limarije tice... mehanike uvek ima, alfe se nisu menjale mehanicki mnogo od '54-te...
ne znam koja je najlaksa sasija... alfetta, giulietta ili 75... znam da je gtv najtezi... 50-60 kg je gtv sasija sama teza od 75...
Ne kazem ja da on nije tezi, ali recimo da prazna G bez motora ima nesto ispod 1000kg,kako onda G sa td motoram ima 1230kg? Ispada da je motor 230kg sto je malo nemoguce jer V6 24V ima 170kg a to je ipak dosta veci motor...
Ipak mislim da tu postoji jos nesto ali mozda gresim,nista ne tvrdim sigurno...
Chime i svaki drugi motor, flashencugom. Ili ga rastavljaj u komade pa deo po deo.. A to shto je neki motor veliki vizuelno nema veze kada se umesha pricha na relaciji gus-aluminijum....