Utisci vezani za skup u NS-u

Informacije o Alfa Romeo klubu Srbija, diskusije Alfista o Alfizmu i predstojećim događajima...
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Uto Jun 27, 2006 11:57 pm

Ljudi, sve pohvale ! ! ! :dugokosi:
Vidim da je skup prosao sa izuzetno zanimljivim aktivnostima, 75-ica je bilo ovoga puta najvise, ( pozdrav sektasima ;) )
iako im je na kraju jedan boxer 1.5 zadao domaci zadatak na poligonu ali necemo sada o tome :mrgreen:

Moram da primetim da je skup prosao sa dosta teskim posledicama po ljubimice mnogih,
sto samo govori da je krv prokljucala do maksimuma i da ce morati u buducnosti da se pripremi i cela pista za nase potrebe :lool: :lool: :lool:

Svaka pohvala za nagrade koje su dodeljene i samo tako nastavite !

U svakom slucaju zelim vam brz i sto jeftiniji oporavak automobila narocito Lakyu i Milosu, a i svima ostalima.

Zalim samo sto nisam mogao da dodjem ovaj put, jer sam imao obaveza u sluzenju otadzbine koja je opet u medjuvremenu promenila ime :roll:

Nego nesto dugo se ceka na nase skupove, a oni budu pa prodju dok trepnes, da li i vi imate takav utisak ? :?
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sre Jun 28, 2006 7:58 am

@ sasha ok, poslacu snimak, samo koji user na gmail-u ?
Korisnikov avatar
vojaalfa
Drug Član
Drug Član
Garaža: 156 1.8TS SW
Pridružio se: Pon Dec 01, 2008 3:42 pm

Sre Jun 28, 2006 8:16 am

Kome god pricam da idem na skup alfista prvo im objasnjavam ko su to alfisti a onda me pitaju a sta vi radite tamo? Kako sta radimo, skupimo se svi na jednom mestu pa pricamo, gledamo, vozimo itd. E onda me pitaju pa sta je tu zanimljivo? A na to pitanje neznam sta da im kazem, to je prosto neobjasnjivo.
p.s. : Skup je bio odlican - organizacija na nivou. Sto se tice cunjeva izgleda da ce dosta nas za sledeci skup morati malo da vezbaju. Sto se tice turiranja moracu da pitam vlasnika 75-tice na kojoj nazad pise vepar da mi pozajmi auto kad budemo klali svinju da je dobro oprljimo posto nemam brener.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sre Jun 28, 2006 8:29 am

Kad te pitaju sta tamo radite, lepo kazi .trkamo se.. I kraj price
To se lako razume. :lool:
Sa
Sasha
Drug Član
Drug Član

Sre Jun 28, 2006 11:16 am

mloh napisao:@ sasha ok, poslacu snimak, samo koji user na gmail-u ?
alfazone@gmail.com
Korisnikov avatar
Viper
Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 JTS

Audi Q5 2.0 TDI Quattro

Kawasaki ER-6n

Yamaha Tmax 500
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 6:29 pm

Sre Jun 28, 2006 11:31 am

@vojaalfa

.Kome god pricam da idem na skup alfista prvo im objasnjavam ko su to alfisti a onda me pitaju a sta vi radite tamo? Kako sta radimo, skupimo se svi na jednom mestu pa pricamo, gledamo, vozimo itd. E onda me pitaju pa sta je tu zanimljivo? A na to pitanje neznam sta da im kazem, to je prosto neobjasnjivo..

Ako ni posle tolikog objasnjavanja ne ukapiraju sta rade alfisti na okupljanjima onda sa takvima nevredi vise razgovarati o autima.

Zaboravio sam da se zahvalim Killazu i Playeru na najboljoj voznji po fruskoj gori koju sam doziveo do sad :applause: :bow:

P.S.
Player ako budes jos koji puta isao gore na frusku goru da se vozis please povezi i mene za takvu voznju u alfi vredi ziveti. :bow:
"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Nigy
Garaža: .
Pridružio se: Sre Nov 19, 2008 4:33 am

Sre Jun 28, 2006 1:34 pm

Poslao sam par klipova voznje oko cunjeva na gmail. :dugokosi:

Snimak nije nesto jer sam snimao foto-aparatom, pa ako neko ima nesto bolje - nek salje! :cool
Sa
Sasha
Drug Član
Drug Član

Sre Jun 28, 2006 1:39 pm

Imam problem kod skidanja klipova.Skine do 50-60% prikaze mi da je skinuo ful fajl i kad hocu da pogledam,klip krene i posle 5-6 sekundi se prekine :? :? :? I to ne samo jedan nego 4 koja sam .skinuo. i pokusao da pogledam!? Jel jos neko ima ovakav problem?

p.s ovo sto je mloh poslao radi normalno!
Nigy

Sre Jun 28, 2006 2:06 pm

:|
Ja se sada ulogovao i skinuo ceo prvi (za download koristim Internet Download Manager) i radi bez problema. Istina, malo je konekcija bila klimava oko 60% i pri negde oko 90, ali je proslo.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sre Jun 28, 2006 2:15 pm

Meni se desava da prilikom skidanja zastane na pola minuta download (preko FlashGet-a) pa ponovo krene. A ako pritisnem pauzu ili stop pa ponovo pokusam da ga nastavim skidanje prijavi mi da je fajl promenio velicinu :shock: Za sada sam skinuo 10-11 filmica.
Nigy

Sre Jun 28, 2006 2:18 pm

Ako ga pauziras, verovatno moras ponovo jer gmail ne podrzava ni nastavak downloada ni vise od jedne konekcije ka fajlu... :|
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sre Jun 28, 2006 2:41 pm

Izgleda da je tako :( Ali jos malo pa cu ih sve poskidati. Inace sad imam snimak svoje voznje sa dva razlicita mesta :cool ;)
ki
kilson
Drug Član
Drug Član

Sre Jun 28, 2006 2:43 pm

Shto jednostavno ne prosledite filmove sebi na email (jedan po jedan)? :?
Korisnikov avatar
HEMI 426
Garaža: Ford Focus 2.0 Ghia
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 5:59 pm

Sre Jun 28, 2006 4:58 pm

Vidim da mnogi hvale ispit spretnosti sa cunjevima i da im se svidja ideja. Sasha i ja smo ga postavili na frku a cilj je bio da se vozi sto lakse i brze a da bude atraktivan za gledanje. Posto sam usao u materiju pravljenja tih poligona ( a sad imamo varijantu i da uzimamo prave cunjeve i ostalu opremu ) hteo bi da cujem misljenja sta bi ste vise voleli da vozite, testove na brzinu ( gde je cilj stici sto pre ) ili na tacnost ( u okviru tacno odredjenog vremena ni brze ni sporije ) gde se vise ceni preciznost voznje nego brzina. Planiram da napravim nekoliko nacrta, neke od vec vozenih ispita a neke koje sam smislim i da ih postavim na net da ih izglasate a cilj mi je da smislimo ultimativni Alfa Romeo Corsa test da bude standard za sve skupove. Imajuci u vidu da se godisnje odrzava 3 skupa, 'ladno mozemo da napravimo sampionat u voznji izmedju cunjeva od ljudi koju su ovo vozili na svim skupovima i da proglasimo pobednika sa nagradama. =] Sta mislite?
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sre Jun 28, 2006 5:57 pm

:idea: :idea: :idea:

bilo bi dobro. ovaj put nisam vozio ali.....
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sre Jun 28, 2006 6:54 pm

Ni ja nisam vozio ovaj put ali slede
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sre Jun 28, 2006 7:09 pm

E stvarno mi nije jasno sta vas je bio blam da vozite, jbte to je zezanje, niti su to neke brznie niti znam ko zna sta da moze da se desi auto ili vama nesto, piiiip ja sam se smotao prvi put da neverujes :-D drugi put je bilo mnogo bolje, samo bi predlozio da sledeci put damo makar 3 puta fore da se prvo provezba staza pa tek onda da se boduje.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sre Jun 28, 2006 8:42 pm

Pa mislim sta reci, ako mene sa karavanom i dizelom nije bilo blam provozati stazu. Lepo se kaze: .Boj ne bije svijetlo oruzje, vec srce u junaka.
Korisnikov avatar
Player
Garaža: Gtv V6 TB
Pridružio se: Pet Nov 21, 2008 4:22 pm

Sre Jun 28, 2006 8:57 pm

Ni ja nisam vozio poligon :oops: :oops: A skup je bio bash super!! Samo sam ochekivao malo vishe Alfi... mislim da je bilo bash malo NS tablica :( I mnogo mi je zhao Milosha, Lakija i crvene 75-ice (ne znam nick :oops: ), ali tako to ide kad proradi adrenalin :cool , moglo je biti i gore :|

Sve u svemu super je bilo... sledeci put kupaci i krema za sunchanje :P

@Viper :plavi_voli:
Objects in the mirror appear
TO BE LOSING !!!
ki
kilson
Drug Član
Drug Član

Čet Jun 29, 2006 8:27 am

Dosta bre sa zhalopojkama za Milosha i mene, il' uplatite kesh na tekuci rachun br xx xxxxy il' tishina! :lool:

Shalim se, momci generalno mi je zhao samo shto ta vozhnja do venca nije snjimana, jer je ista bila fantastichna (za sve pare), tako da bar meni za moj sluchaj nije ni malo zhao. Aj' da sam vozio kao baba, pa da se desi neshto, a ovako... :twisted:

Vezano za chunjeve, moracemo da poradimo na proshirivanju razmaka, jer progresivni servo ne mozhe da dodje do izrazhaja na onako uskom razmaku i maloj brzini. Poligon je bio ekstra, ali bih zheleo brzhi za sledeci put. :twisted:

Stvarno ne mogu da razumem one koji nisu vozili, kakav blam i bakrachi, pa zezanje je osnovna stvar za svako druzhenje i tako treba biti, a poligon koji je bio postavljen je upravo tome trebao posluzhiti. Totalno ste se bez razloga bacili u frku.

Vezano za grupni foto, videli ste koliko smo trchkarali levo desno (bar nas pet-shest), jbga ne mozhemo na sve misliti, samo da je neko rekao na vreme, pokrenuo inicijativu, ne bi bilo problema.

Hocu da kazhem da smo svi jednaki i da svi treba da se angazhujemo koliko toliko, da svaki skup bude perfektan. Svakome su odreshene ruke da pokrene bilo kakvu inicijativu kako bi nam bilo josh bolje i upechatljivije. Eto npr. sektashi su predlozhili da naprave mini drag u okviru skupa i svi smo ih podrzhali, dakle opustite se i sledeci put ce biti josh bolje.

Posebna zahvalnost (sa moje strane) ide Bigfoot-u, Dori i Player-u koji su pomogli u organizaciji skupa.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Čet Jun 29, 2006 8:31 am

kakav crni blam?! pa ovo je bila cista zajebancija, malo smo se smejali, i upravo je to sto nam treba...
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Čet Jun 29, 2006 9:22 am

@ Laki

uvek mi je drago da pomognem klubu koliko god da je to u mojoj mogucnosti :cool
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Čet Jun 29, 2006 9:44 am

killaz napisao:Stvarno ne mogu da razumem one koji nisu vozili, kakav blam i bakrachi, pa zezanje je osnovna stvar za svako druzhenje i tako treba biti, a poligon koji je bio postavljen je upravo tome trebao posluzhiti. Totalno ste se bez razloga bacili u frku.
Pa ja sam hteo, al nisam imao alfu :lool:
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Čet Jun 29, 2006 9:55 am

Nisam ni ja imao Alfu, a i ono pivo i perece na terasi me zadrzalo
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Čet Jun 29, 2006 10:13 am

E... ovaj... a koji je password na alfazone@gmail.com, pa da se i ja malo sladim?

Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”