Mislim da bi Sale de la Prezidente trebalo da nam, pored stalnih rubrika Virus, Zone i ostalo, ubaci i Danger Zone-Alfa 75!!!

Sta mislite?

Da tvoj drugar slucajno nevozi plavu 75ticu sa do pola zatamljenom prednjom soferkom?Boki napisao:@Lorenco
Druze, sto se tice onog ljuljanja Alfe 75, ne bih se bas slozio s'tobom. Moj prijatelj vozi 75-icu vec 7 godina, i jedino sto je na njoj promenjeno u odnosu na stanje kada je stigla iz Italije, jesu felne! Od proslih 14-ica, sada su na njoj 16 cola felne. Sa niskim, i sirokim gumama, ovaj auto je kao karting, lepi se za asfalt kao pegla. I kao sto rece drug "Fris", auto ima fenomenalan raspored tezine! Dakle...voznja Alfe 75 po putevima kao sto su u Crnoj Gori, je pravo uzivanje...i dobra provokacija za mnoge skuplje, i novije automobile.
Pa mi smo i nameravali da podjemo sa vama u KG, i ako auto nije u najboljem stanju (u polakoj pripremi za farbanje je)...75ts napisao:@Boki
Znam i auto i decka, dolazio je kod Mise u Mirijevo...![]()
On bese isao u Modenu sa Malborom...ajde dodjite na skup u nedelju da nas bude vise sa 75-ticama.....![]()