Okupljanje

Informacije o Alfa Romeo klubu Srbija, diskusije Alfista o Alfizmu i predstojećim događajima...
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pet Apr 15, 2005 9:20 pm

Stefane count me in :grin:

a ja cu nasechem 10ak cdova sa alfinim delovima (Compact 98)...
mada bilo bi lepse kad bi EPER mogli da nabacimo
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pet Apr 15, 2005 9:47 pm

Quadrifoglio napisao:Stefane count me in :grin:

a ja cu nasechem 10ak cdova sa alfinim delovima (Compact 98)...
mada bilo bi lepse kad bi EPER mogli da nabacimo
Sprzi koji vise ako ostane ja cu da platim.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pet Apr 15, 2005 9:51 pm

Po BG se suska za okupljanje , moze da se desi da dodju i Alfisti koji se ne pojavljuju na forumu.A prate desavanje i ostali : FORDisti ,BMWeisti VAGinisti (oups izvini kume ) i drugi.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pet Apr 15, 2005 10:00 pm

e to bi bila sramota, znaci mogu da dodju ali peske :mrgreen: :twisted:

ja sam pustio buvu kod nekih alfista koji ne dolaze na forum... tj nemaju net... mnogo cemo jaki biti kad se uhoda klub...
ki
kilson
Drug Član
Drug Član

Pet Apr 15, 2005 10:07 pm

Stefane, narezhi i meni neku salatu! Mozhe?

Mada, kad bolje razmislim opali 10 komada - nece se baciti.
Korisnikov avatar
imandic
Drug Član
Drug Član
Garaža: Alfa Romeo 156 1.9JTDM 110kw
Pridružio se: Pet Nov 28, 2008 11:56 am

Pet Apr 15, 2005 10:11 pm

156V6 napisao:Momci za sledece okupljanje sam vam spremio kompilaciju isecaka sa Top Gear-a Ferrari,Lambo,Maserati,Alfa best of the best clipovi....e sad zanima me ko se prijavljuje za disk da znam koliko diskova da narezem

Pozdrav ekipi :cool
Imam ja na notebook-u rezac, pa ce da rezemo...Ponecu dovoljno praznih diskova...
Ali kako vidim, nista od dogovora oko kluba, bice ovo nesto veci skup...
ki
kilson
Drug Član
Drug Član

Pet Apr 15, 2005 10:22 pm

imandic napisao:
156V6 napisao:Momci za sledece okupljanje sam vam spremio kompilaciju isecaka sa Top Gear-a Ferrari,Lambo,Maserati,Alfa best of the best clipovi....e sad zanima me ko se prijavljuje za disk da znam koliko diskova da narezem

Imam ja na notebook-u rezac, pa ce da rezemo...Ponecu dovoljno praznih diskova...
Opusti se Ivane. :lool: Pusti choveka nek' narezhe, a mi i tako treba da blejimo u site i da ga korigujemo, najjache u kafani josh da rezhesh diskove... :(
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pet Apr 15, 2005 10:26 pm

killaz napisao:
imandic napisao:

Opusti se Ivane. :lool: Pusti choveka nek' narezhe, a mi i tako treba da blejimo u site i da ga korigujemo, najjache u kafani josh da rezhesh diskove... :(
Ponesi rezervnu bateriju ili da jurimo agregat , za slucaj da bude navale.
Korisnikov avatar
imandic
Drug Član
Drug Član

Pet Apr 15, 2005 10:28 pm

Bila je fora danas u Cacku u servisu...Sedim u cekaonici (jer je zabranjeno uci u servis) i posto sam u frci da zavrsim ovo sto radim sad (neki katalog), ja izvadio racunar i sljakam...A majstori me gledaju popreko, ko zna sta su pomislili...

Tako ce da bude i na susretu, vi sedite i zezate se, a ja radim...
Uh, bas sam coban...Dobro je da sam uspeo da se ozenim ovakav...
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pet Apr 15, 2005 10:30 pm

imandic napisao: Uh, bas sam coban...Dobro je da sam supeo da se ozenim ovakav...
Jel' to pre formiranja stada ili posle? :lool: :lool: ;)
Korisnikov avatar
imandic
Drug Član
Drug Član

Pet Apr 15, 2005 10:32 pm

gaston napisao: Ponesi rezervnu bateriju ili da jurimo agregat , za slucaj da bude navale.
Nove tehnologije, drzi 3-4 sata baterija...a i ako bude frka, bice 20 automobila, iz svakog izvadimo akumulator, 12V * 20 = 240V, taman...A posle poguramo malo i svima lepo :)
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pet Apr 15, 2005 10:34 pm

I ne trebaju nista da misle nego da rade sta treba.Bice i ovde tako nadam se vremenom ,mislim da ima bar dobre volje a sto ste prvi poceli pa potegli macka ... od pocetka , isplatice se ovo postaje vec velika stvar.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pet Apr 15, 2005 10:36 pm

cuore sportivo napisao:
imandic napisao: Uh, bas sam coban...Dobro je da sam supeo da se ozenim ovakav...

Koji si ti bolid :rotfl:
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pet Apr 15, 2005 10:40 pm

Ej ljudi ....................... pa jeste li vi to stvarno mislili da se okupite bez mene ???????

Nije to bas lepo od vas ................ dolazim i ja .................. ;)

A i CD bi mi prijao .............................. POzdrav
ki
kilson
Drug Član
Drug Član

Pet Apr 15, 2005 10:40 pm

gaston napisao:I ne trebaju nista da misle nego da rade sta treba.Bice i ovde tako nadam se vremenom ,mislim da ima bar dobre volje a sto ste prvi poceli pa potegli macka ... od pocetka , isplatice se ovo postaje vec velika stvar.
:plavi_voli: Najbitnije je da stara garda prihvati ideju, a mi posle mozhemo i u penziju. :lool:
Korisnikov avatar
imandic
Drug Član
Drug Član

Pet Apr 15, 2005 10:43 pm

cuore sportivo napisao:
Uh sto sam voleo formatiranje, lowlevel je bilo ekstra...
ki
kilson
Drug Član
Drug Član

Pet Apr 15, 2005 10:48 pm

Dakle.................. :idea: Skup (zna se vec kada):

Prijavljeni (za sada):

1.Sasha
2.cuore sportivo
3.Alfacrazy
4.156V6
5.Quadrifoglio
6.Nikola
7.Dora (pocasni clan)
8.imandic
9.killaz
10.Gaston
11.AlfaPerSempre
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pet Apr 15, 2005 10:48 pm

imandic napisao:
cuore sportivo napisao:
Uh sto sam voleo formatiranje, lowlevel je bilo ekstra...
I ja.
Mada sam voleo i ono:
cim je upoznam opalim SAVE........pa onda fino ,lepo...............ako nesto userem opalim LOAD i sve u redu...

Kod zadnje mi rikne F10..... :(
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pet Apr 15, 2005 10:50 pm

killaz napisao:Dakle.................. :idea: Skup (zna se vec kada):

Prijavljeni (za sada):

1.Sasha
2.cuore sportivo
3.Alfacrazy
4.156V6
5.Quadrifoglio
6.Nikola
7.Dora (pocasni clan)
8.imandic
9.killaz
10.Gaston
11.AlfaPerSempre
Posto vidim da Nas ima za jednju omanju slavu ,ja predlazem da mi skup preimenujemo u "slavu Nikole Romea"...
Znaci sve po redu:secer,rakija,secenje kolaca,vino i ostalo..... ;)
Korisnikov avatar
imandic
Drug Član
Drug Član

Pet Apr 15, 2005 10:53 pm

Nikola Romeo se rodi
Vaistinu se rodi
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pet Apr 15, 2005 10:56 pm

Prosli put .............. ono barem kad sam ja prisustvovao a to je bilo prvo okupljanje u decembru .................. sa mnom je bio moj brat od ujaka ................... on se sada nalazi u Kazahstanu pa nije u prilici da dodje ( otisho covek tamo da zaradi lovu , pa da kupi Alfu , uuu al sam ga naprizio eheheh)

A ovaj put ce samnom doci jedan moj drugi rodjak .................. ni on ne vozi Alfu , bar za sada ( finansije su po sredi) , ali je totalno napaljen na Alfe .................. covek se ladno tukao milion puta zato sto su vredjali alfu eheheheheh Ludak
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sub Apr 16, 2005 7:09 am

ovaj, ako budemo seckali cdove u kafani, javno mesto ovo ono, da nas ne uhapse zbog piraterije? obzirom da nas je vise mogu da protumace kao organizovanu pirateriju... ;)
Korisnikov avatar
imandic
Drug Član
Drug Član

Sub Apr 16, 2005 8:49 am

Dnevnik2:

24.04.2005.
Danas je dobro organizovana i mnogobrojna piratska grupa "ALFA" pokusala da izvrsi distribuciju velikog broja piratovanih CdDejova, ali je osujecena dobro planiranom akcijom Supa na celu sa Draganom Jocicem.

Akcija je trajala nesto vise od 3 sata jer su bosovi pod pseudonima Sasha i Killaz pokusali bekstvo u svojim friziranim automobilima, ali ih je policija Madjarske uspela da zaustavi u saradnji sa nasom policijom i ministrom Jocicem.

Dvojica glavnooptuzenih su privedeni i informacije se upravo izvlace iz njih, a metod koji je primenila policija na celu sa Jocicem je grebanje njihovih automobila dok ne priznaju...

Izjava gospodina Jocica potvrdjuje da smo i mi krenuli putem Evropejizacije, a stop pirateriji je prvi od mnogobrojnih koraka koje je potrebno preduzeti...

Zoran Doroslovac je oslobodjen krvice i pusten kuci posle utvrdjivanja da nema nikakve veze sa grupom "ALFA" i da se slucajno nasao na mestu zlocina a za dnevnik je izjavio "Sta ce deca, nisu ona kriva, kriv je sistem"...
Korisnikov avatar
Dora
honorable
honorable
Garaža: FIAT :(
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 10:00 pm

Sub Apr 16, 2005 10:06 am

imandic napisao:Zoran Doroslovac je oslobodjen krvice i pusten kuci posle utvrdjivanja da nema nikakve veze sa grupom "ALFA" i da se slucajno nasao na mestu zlocina a za dnevnik je izjavio "Sta ce deca, nisu ona kriva, kriv je sistem"...
Bravo majstore :)) Ovde samo treba dodati da je grebanje vr
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Sub Apr 16, 2005 11:03 am

:lool: :lool: :lool: :lool:

Ovo je super , ali sad jedna istinita prica ............... mozda je neko vec i cuo za nju .................... pre nesto vise od godinu dana u Pokrajini Trentino Alto Adige ( na severu italije , na granici sa Austrijom) , neka riba je makazama izgrebala sve Alfe na koje je naisla .............. :mad: :mad: :mad:

Razlog je bio jel ju je ostavio decko koji je bio lud za alfama , pa je tako htela da se osveti ............... :lool:

Kakva idiotkinja ...............

PS Ej vi iz N. BGD ......... nemojte da sam cuo da ste slucajno ostavili ribu ................... jes pa da posle izgrebe i moj auto ........ :lool: :lool:

Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”