a ja cu nasechem 10ak cdova sa alfinim delovima (Compact 98)...
mada bilo bi lepse kad bi EPER mogli da nabacimo
Imam ja na notebook-u rezac, pa ce da rezemo...Ponecu dovoljno praznih diskova...156V6 napisao:Momci za sledece okupljanje sam vam spremio kompilaciju isecaka sa Top Gear-a Ferrari,Lambo,Maserati,Alfa best of the best clipovi....e sad zanima me ko se prijavljuje za disk da znam koliko diskova da narezem
Pozdrav ekipi :cool
Opusti se Ivane.imandic napisao:Imam ja na notebook-u rezac, pa ce da rezemo...Ponecu dovoljno praznih diskova...156V6 napisao:Momci za sledece okupljanje sam vam spremio kompilaciju isecaka sa Top Gear-a Ferrari,Lambo,Maserati,Alfa best of the best clipovi....e sad zanima me ko se prijavljuje za disk da znam koliko diskova da narezem
Ali kako vidim, nista od dogovora oko kluba, bice ovo nesto veci skup...
Ponesi rezervnu bateriju ili da jurimo agregat , za slucaj da bude navale.killaz napisao:Opusti se Ivane.imandic napisao:Imam ja na notebook-u rezac, pa ce da rezemo...Ponecu dovoljno praznih diskova...156V6 napisao:Momci za sledece okupljanje sam vam spremio kompilaciju isecaka sa Top Gear-a Ferrari,Lambo,Maserati,Alfa best of the best clipovi....e sad zanima me ko se prijavljuje za disk da znam koliko diskova da narezem
Ali kako vidim, nista od dogovora oko kluba, bice ovo nesto veci skup...Pusti choveka nek' narezhe, a mi i tako treba da blejimo u site i da ga korigujemo, najjache u kafani josh da rezhesh diskove...
Nove tehnologije, drzi 3-4 sata baterija...a i ako bude frka, bice 20 automobila, iz svakog izvadimo akumulator, 12V * 20 = 240V, taman...A posle poguramo malo i svima lepogaston napisao: Ponesi rezervnu bateriju ili da jurimo agregat , za slucaj da bude navale.
gaston napisao:I ne trebaju nista da misle nego da rade sta treba.Bice i ovde tako nadam se vremenom ,mislim da ima bar dobre volje a sto ste prvi poceli pa potegli macka ... od pocetka , isplatice se ovo postaje vec velika stvar.
Uh sto sam voleo formatiranje, lowlevel je bilo ekstra...cuore sportivo napisao:Jel' to pre formiranja stada ili posle?imandic napisao: Uh, bas sam coban...Dobro je da sam supeo da se ozenim ovakav...![]()
![]()
I ja.imandic napisao:Uh sto sam voleo formatiranje, lowlevel je bilo ekstra...cuore sportivo napisao:Jel' to pre formiranja stada ili posle?imandic napisao: Uh, bas sam coban...Dobro je da sam supeo da se ozenim ovakav...![]()
![]()
Posto vidim da Nas ima za jednju omanju slavu ,ja predlazem da mi skup preimenujemo u "slavu Nikole Romea"...killaz napisao:Dakle..................Skup (zna se vec kada):
Prijavljeni (za sada):
1.Sasha
2.cuore sportivo
3.Alfacrazy
4.156V6
5.Quadrifoglio
6.Nikola
7.Dora (pocasni clan)
8.imandic
9.killaz
10.Gaston
11.AlfaPerSempre
Bravo majstoreimandic napisao:Zoran Doroslovac je oslobodjen krvice i pusten kuci posle utvrdjivanja da nema nikakve veze sa grupom "ALFA" i da se slucajno nasao na mestu zlocina a za dnevnik je izjavio "Sta ce deca, nisu ona kriva, kriv je sistem"...
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”