ALFA&VIDEO GAMES
-
Go
- Drug Član
The first Alfa up is the 8C Competizione, a concept which made its debut at the 2004 Frankfurt Motor Show. This is the car that is rumored to lead Alfa's charge into the U.S., and given its drop-dead sexy looks, we think that this car is the perfect way to reintroduce Americans to the Alfa brand.
Like all proper supercars, the 8C Competizione utilizes a carbon fiber space frame, which makes it extra light and extra strong. If you had x-ray vision, you could look underneath the car's fiery red paint and find that the C8's body panels are also made out of the high-tech woven material.
A supercar-worthy chassis deserves a supercar-worthy engine, so Alfa Romeo stuck a Ferrari-built 4.2 liter turbocharged 90-degree V8 under the C8's hood. This Ferrari-built engine gives the Alfa well over 400 prancing ponies and rockets the car to 62 miles per hour in just 4.5 seconds.
--------------------------------------------------------------------------------
The next Alfa to get some Test Drive Unlimited love is the Alfa Romeo GT Coupe V6. Yeah, it's not as sexy as the C8, but then, what car is? The Alfa Coupe may not be the exotic head-turner that the C8 is, but it's way cheaper than the $200,000 C8.
This wedge-shaped coupe comes powered by a 3.2 liter DOHC V6 that is good for 240 horsepower and 213 lb.-ft. of torque. When mated to the available 6-speed manual transmission, this engine can propel the Alfa Coupe from zero-to-sixty miles per hour in about 6.7 seconds. That isn't as fast or as exciting as the C8's 4.5 second zero-to-sixty time, but it's still pretty respectable -- especially when one considers the fact that the Alfa Coupe weighs in at a portly 3,108 pounds.
But the 3,000 pound curb weight doesn't mean that the Alfa Coupe is slow. Give the coupe a wide-open road and it will soon hit its 150 mile per hour top speed. Oh yeah, the Alfa Coupe has a back seat, too... So while the C8 will only have enough room for you and Monica Bellucci, the Alfa Coupe will have room for you, Monica Bellucci, and two Monica Bellucci clones. It almost seems as if the Alfa Coupe is the way to go.
Cloning humans is illegal, which sadly means we'll never have a car full of Persephones... Damn, that just means that we'll have to make-do with the Alfa Romeo C8. If we can hop into one of those, we won't need a Monica Bellucci clone, the real one will instantly fall in love with us as soon as she sees us behind the wheel of such a super-pimped-out ride.
Of course, we'll never be able to drive one of these Alfa Romeos in real life, but we can drive 'em to our heart's content in Test Drive Unlimited. Check out our Media Page for more screens of these super-hot Italian imports.
Like all proper supercars, the 8C Competizione utilizes a carbon fiber space frame, which makes it extra light and extra strong. If you had x-ray vision, you could look underneath the car's fiery red paint and find that the C8's body panels are also made out of the high-tech woven material.
A supercar-worthy chassis deserves a supercar-worthy engine, so Alfa Romeo stuck a Ferrari-built 4.2 liter turbocharged 90-degree V8 under the C8's hood. This Ferrari-built engine gives the Alfa well over 400 prancing ponies and rockets the car to 62 miles per hour in just 4.5 seconds.
--------------------------------------------------------------------------------
The next Alfa to get some Test Drive Unlimited love is the Alfa Romeo GT Coupe V6. Yeah, it's not as sexy as the C8, but then, what car is? The Alfa Coupe may not be the exotic head-turner that the C8 is, but it's way cheaper than the $200,000 C8.
This wedge-shaped coupe comes powered by a 3.2 liter DOHC V6 that is good for 240 horsepower and 213 lb.-ft. of torque. When mated to the available 6-speed manual transmission, this engine can propel the Alfa Coupe from zero-to-sixty miles per hour in about 6.7 seconds. That isn't as fast or as exciting as the C8's 4.5 second zero-to-sixty time, but it's still pretty respectable -- especially when one considers the fact that the Alfa Coupe weighs in at a portly 3,108 pounds.
But the 3,000 pound curb weight doesn't mean that the Alfa Coupe is slow. Give the coupe a wide-open road and it will soon hit its 150 mile per hour top speed. Oh yeah, the Alfa Coupe has a back seat, too... So while the C8 will only have enough room for you and Monica Bellucci, the Alfa Coupe will have room for you, Monica Bellucci, and two Monica Bellucci clones. It almost seems as if the Alfa Coupe is the way to go.
Cloning humans is illegal, which sadly means we'll never have a car full of Persephones... Damn, that just means that we'll have to make-do with the Alfa Romeo C8. If we can hop into one of those, we won't need a Monica Bellucci clone, the real one will instantly fall in love with us as soon as she sees us behind the wheel of such a super-pimped-out ride.
Of course, we'll never be able to drive one of these Alfa Romeos in real life, but we can drive 'em to our heart's content in Test Drive Unlimited. Check out our Media Page for more screens of these super-hot Italian imports.
- QV lale
- Garaža: Alfe & Lancie
Kojih jos automobila ima koji onako privlace paznju i koja graficka treba da potera igricu?
Pozdrav
Zee jeli bi mogao da narezes meni jedan primerak? U Zrenjaninu nesto kasnije dolaze igrice a ja stvarno ne mogu da docekam da vidim breru!zee napisao:NFS STIGAO
Pitajte me koji sam autic odabrao... )
Kome treba instalija neka se javi... pa cu da rezem... naravno dvd je u pitanju...
Kojih jos automobila ima koji onako privlace paznju i koja graficka treba da potera igricu?
Pozdrav
-
Go
- Drug Član
no frks... samo mi pusti na pm adresu na koju hoces da posaljem... inace ja igicu teram sa xp2000, 1gb rama, graficka radeon 9600xt... medium detalji i radi extra... inace teska je do bola, barem sto se tice driftovanja, ali lagano ulazim u fazon, sutra uzimam volan od ortaka... samo me *ebe kad sednem u pravu alficu, jer ne mogu da je cukam kao u igrici, ako prsnem i cujete za mene na dnevniku nemojte da se iznenadite... Vec vidim naslove u novinama .Pomhnutali vozac alfe, slupao nekolicinu automobila, trafika, bandera, saobtacajnih znakova....QV lale napisao:Zee jeli bi mogao da narezes meni jedan primerak? U Zrenjaninu nesto kasnije dolaze igrice a ja stvarno ne mogu da docekam da vidim breru!zee napisao:NFS STIGAO
Kome treba instalija neka se javi... pa cu da rezem... naravno dvd je u pitanju...
Pozdrav

- speedfreak968
- Garaža: :
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
ex '02. AR 156 2.5 V6 24v
ex '04. AR 156 SW ti - Lokacija: Bgd
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
XP 2000, 512 mb, radeon 9550 ge... i sranje.. moram malte ne sve zivo da iskljucim i to u 800 x 600... Ima sutra da kupim novu plocu, procesor, memoriju i graficku pa da vidimo... naravno voznja i dalje nema veze sa realnom (simulacijom), skoro je totalno arcade, ali je zajebancija do bola... i BRERA izgleda FENOMENALNO!
... prosle nedelje sam skinuo RACE (wtcc) demo... U demu ima samo Leon i Bembara ali igra izgleda super i MEGA realno... jos 2 nedelje do izlaska... uff... Igra izlazi tacno na moju Slavu... slucajnost?

... prosle nedelje sam skinuo RACE (wtcc) demo... U demu ima samo Leon i Bembara ali igra izgleda super i MEGA realno... jos 2 nedelje do izlaska... uff... Igra izlazi tacno na moju Slavu... slucajnost?

- QV lale
- Garaža: Alfe & Lancie
Druze hvala ti u svakom slucaju,ali nece to moci kod mene.tako da nema potrebe da mi saljes.Moj je ona standardna cetvorka sto su prve izlazile i nista nije promenjeno na njoj sem harda i ram memorije od kad je kupljen......zee napisao:no frks... samo mi pusti na pm adresu na koju hoces da posaljem... inace ja igicu teram sa xp2000, 1gb rama, graficka radeon 9600xt... medium detalji i radi extra... inace teska je do bola, barem sto se tice driftovanja, ali lagano ulazim u fazon, sutra uzimam volan od ortaka... samo me *ebe kad sednem u pravu alficu, jer ne mogu da je cukam kao u igrici, ako prsnem i cujete za mene na dnevniku nemojte da se iznenadite... Vec vidim naslove u novinama .Pomhnutali vozac alfe, slupao nekolicinu automobila, trafika, bandera, saobtacajnih znakova....QV lale napisao:Zee jeli bi mogao da narezes meni jedan primerak? U Zrenjaninu nesto kasnije dolaze igrice a ja stvarno ne mogu da docekam da vidim breru!zee napisao:NFS STIGAO
Pozdrav
-
Go
- Drug Član
Odakle si skinuo?! Ja sam skidao dva puta sa dva razlicita mesta i stalno mi kaze .file corupted.!
speedfreak968 napisao: ... prosle nedelje sam skinuo RACE (wtcc) demo... U demu ima samo Leon i Bembara ali igra izgleda super i MEGA realno... jos 2 nedelje do izlaska... uff... Igra izlazi tacno na moju Slavu... slucajnost?![]()
Odakle si skinuo?! Ja sam skidao dva puta sa dva razlicita mesta i stalno mi kaze .file corupted.!
-
Go
- Drug Član
Hteo sam da kupim Logitech Formula, mislim da se tako zove, kosta oko 3500 dinara..
Pa interesuje me koliko moze da bude dobar i kvalitetan za taj novac i koliko realno radi taj Force Feedback i gas i kocnica?! Moze li da se regulise dodavanje gasa i kocenje precizno, ili je klasicno dugme u pitanju, pritisnes i teraj?!
Mislim znam da su dugmici na tastaturi glupost, ali koliko ima smisla kupiti taj volan?!
Hteo sam da kupim Logitech Formula, mislim da se tako zove, kosta oko 3500 dinara..
Pa interesuje me koliko moze da bude dobar i kvalitetan za taj novac i koliko realno radi taj Force Feedback i gas i kocnica?! Moze li da se regulise dodavanje gasa i kocenje precizno, ili je klasicno dugme u pitanju, pritisnes i teraj?!
Mislim znam da su dugmici na tastaturi glupost, ali koliko ima smisla kupiti taj volan?!
-
Go
- Drug Član
Ja imam taj volan i sto se tice samog volana mogu reci da je super za te pare, a sa odgovarajucim pritiskom na kocnicu/gas samo doziras kocenje/gas.
Samo jesi li siguran da je to Formula sa Force Feedback, jer kada sam ja kupovao bio je isto Formula sa i bez Force Feedback, i bila je malo veca razlika u ceni? A po ceni mi deluje da je bez Force Feedback.
Samo jesi li siguran da je to Formula sa Force Feedback, jer kada sam ja kupovao bio je isto Formula sa i bez Force Feedback, i bila je malo veca razlika u ceni? A po ceni mi deluje da je bez Force Feedback.
-
Go
- Drug Član
Jeste sa crvenim, ali taj je 5800 dinara!
Hmmm, malo mnogo ali dobro...
Evo sta sam nasao...
http://www.vgmuseum.com/images/amiga/supercars2.html

Evo sta sam nasao...

http://www.vgmuseum.com/images/amiga/supercars2.html
-
Go
- Drug Član
Skinuo sam Race Demo i tamo se vozi Time Trial BMW i Seat!
Ne znam da li je samo stvar navike, ili sam ja subjektivan, ili sto je ovo samo simulacija, ali meni RWD ne lezi nikako, sta vise Seat FWD mi je mnogo bolji, znaci napravio sam 5 sekundi razlike i nema sanse da ga stignem sa BMW!
E sad znam da je RWD .bolji., ali sto se mene tice vise mi lezi bezanje nosa nego dupeta!
Mozda je ovome mesto negde drugde, ali ipak je u pitanju samo Game...
Ne znam da li je samo stvar navike, ili sam ja subjektivan, ili sto je ovo samo simulacija, ali meni RWD ne lezi nikako, sta vise Seat FWD mi je mnogo bolji, znaci napravio sam 5 sekundi razlike i nema sanse da ga stignem sa BMW!
E sad znam da je RWD .bolji., ali sto se mene tice vise mi lezi bezanje nosa nego dupeta!
Mozda je ovome mesto negde drugde, ali ipak je u pitanju samo Game...
- Flavio
- Uprava ARCS
- Garaža: ex 155 1.8 TS,
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
Idea M-Jet 70 - Lokacija: Srbistan
Kako ti se cini ova makina (sa 6 brzina i kvacilom) :cool !
http://www.playfeed.com/index.php/playf ... -05100150/
http://www.playfeed.com/index.php/playf ... -05100150/
-
Go
- Drug Član
Logitech Formula EX Force Feedback, znaci da li to znaci da moze da reaguje i na ruoe, prelaze sa puta na travu, zemlju i ostalo, da vraca povratnu silu u krivini?!
Ima neki demo na softveru njegovom i tu kliknes na dugmice i on demonstrira i radi super, ali u igri jednoj, drugoj, trecoj nista, samo vraca na sredinu!
Treeba li jos nesto da se podesi ili je to samo reklama?!
Ima neki demo na softveru njegovom i tu kliknes na dugmice i on demonstrira i radi super, ali u igri jednoj, drugoj, trecoj nista, samo vraca na sredinu!
Treeba li jos nesto da se podesi ili je to samo reklama?!
- speedfreak968
- Garaža: :
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
ex '02. AR 156 2.5 V6 24v
ex '04. AR 156 SW ti - Lokacija: Bgd
GT4 na PC-u? Nikad, na zalost...