Mora da im je Alfa najveci trn u oku :cool
Pa u nemackoj je ta auto fan i tuning kultura jako razvijena nevezano za marku.156V6 napisao:Cudi me da je tako posto upravo Nemci imaju najvise fan clubova,kozmetike i dod.opreme i slicnih stvari posvecenih Alfi...da ne pricam sto na DSF-u prakticno konstatnto prikazuju testove Feerarija Alfe i ostalih italijana...BRABUS napisao:Hehe....da vidis reakciju kad nekom ovde u Nemackoj, kazes da vozis Alfu i da si super zadovoljan....gledaju te kao ludog
Nidzo kao sto killaz kaze,samo opusteno! Imamo ovaj nas deo foruma,gde se po broju tema i postova vidi razlika, u odnosu na druge,po privrzenosti i ljubavi prema nasim ljubimcima.Koliko sam primetio na vecini opstih foruma o automobilima uvek dodje do rasprava Italija vs. ostatak sveta! Za dobrim konjem se prasina dize....Jos nesto jako bitno,tradicija.....ne moze se porediti npr.jedan grof sa novokomponovanim biznismenom,pa cak i ako je taj isti grof u problemima,a ovom drugom cvetaju ruze.....polako doci ce sve na svoje mestoNikola napisao:Jeste li primetili kako su se svi nesto na ovom forumu okomili na Alfu? Pa cak i neki alfisti (poturica je gori od turcina ).
Mora da im je Alfa najveci trn u oku
:nod:156V6 napisao:Gledacu ubuduce da se drzim iskljucivo Italo sekcije
P.S> Sale nisam jos dobio retrovizore ova mala jos ne dolazi u BG pa se slike odlazu do daljneg...hteo sam da te pitam da li se slazes da kad budem radio slike kola ne kacim u sekciju -Automobili clanova- nego ovde u nasoj sekciji?...naravno ako i ostali moderatori(Boost i Saabo) nemaju nista protiv
Sad tek vidim... Jako .objektivan. test...156V6 napisao: Iskopao sam negde uporedni test Alfe147 GTA(u pitanju je slabija verzija 3.2)vs HondaS2000
radi se o brojkama .crno na belo. ....