Letovanje Grcka
- G0XY
- Garaža: Mito QV
Lukoil je jedina pumpa po nasim standardima na pravcu autoputa,sve ostale su blago receno ocajne,a toaleti su im uzasni.
Lukoil imaju samo dve u Makedoniji i to na samom ulasku iz pravca Srbije i iz pravca Grcke i na njima rade Makedonci...ko je pametan razumece.
Lukoil imaju samo dve u Makedoniji i to na samom ulasku iz pravca Srbije i iz pravca Grcke i na njima rade Makedonci...ko je pametan razumece.
A Man's Got to Know His Limitations...
- Dika
- Garaža: Alfa Romeo GT
Kojim nasim standardima? ... Mozda sto kazes toalet i to ali da se ne lazemo na bilo kojoj pumpi u makedoniji Lukoil,mak ili okta gorivo ( bar evro dizel) je bolji. Letos sam sipao na sve tri pumpe i sve je isto bez zamerke, svuda su bili ljubazni a na Mak petrolu su mi izasli u susret zamenili su mi metalne evre u denare po standardnom ... Tako da ono, sve zavisi ja mogu da ti kazem sipaj bilo gde nema brige 

- Dika
Pa hvala bogu da rade Makedonci nece da rade Spanci
i kod nas rade Srbi
ili ako mozes da objasnis sta znaci to??

- Sule
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 16v
- nole1985
- Garaža: ex Alfa 147 jtdM 16v 2006. 5p distinctive
Ja sam zadovoljan i Lukoilom i Okta petrolom (ako se tako zove predzadnja pumpa pri povratku u Srbiju, znači ne zadnja)...Na Lukoilu sam tankirao kada sam išao ka Grčkoj, znači prođe se ona prva privatna (Detoil čini mi se, tu nisu imali/hteli da vrate kusur u denarima, koje sam bio planirao za putarinu kroz MK) i sa Lukoilom sam zadovoljan, učinilo mi se da je osetno bolje gorivo nego naše, mada kasnije nisam imao taj utisak, ko bi ga znao...
Kada sam se vraćao nazad, planirao naravno da tankiram u mK, i očekivao da ima Lukoil i na izlasku iz MK preko puta one na ulasku, i zamalo da se zahebem da pređem u Srbiju sa 1/4 rezervoara.
Onda sam svratio na Oktu (ako se tako zove predzadnja, bila je posle nje još jedna) i tankirao do čepa.Za njih imam čak maksimalne pohvale na uslugu!
Sipao sam gorivo za 2050 denara, i prvo što su kurs računali 1e=61denar (ne 60 kao na Luk-u), a drugo što sam utopio i 200 denara koji su mi pretekli, i koje mi je oduzeo od 2050, pa je tek onda preveo u evre ostatak iznosa koji sam platio u evrima.I treće, izdao mi je regularan račun na 2050 denara.Mislim, za svaku pohvalu.
Kada sam se vraćao nazad, planirao naravno da tankiram u mK, i očekivao da ima Lukoil i na izlasku iz MK preko puta one na ulasku, i zamalo da se zahebem da pređem u Srbiju sa 1/4 rezervoara.

- G0XY
- Garaža: Mito QV
Samo da se ispravim,što se tiče standarda mislio sam na sadržaje na pumpama,higijenu i kvalitet usluge
Što se tiče goriva,svuda je sličan kvalitet.

Što se tiče goriva,svuda je sličan kvalitet.
A Man's Got to Know His Limitations...
- Veloce
- Saradnik Uprave
- Garaža: ex Alfa Romeo GTV 2.0ts
ex Alfa Romeo GT 2.0jts
ex Alfa Romeo 159 1.9jtdm
ex Alfa Romeo GT 1.9jtdm
ex Alfa Romeo Mito 1.4tb
ex Alfa Romeo Giulietta QV
-Megane 3 RS CUP - Lokacija: Lazarevac
U povratku sam tankirao na MAK Petrolu i imao malo neprijatnu situaciju. Pre sipanja goriva pitam pumpadziju koliko je dizel on kaze 90 centi,napunimo rezeorvar ~55l stalo. Ulazimo unutra covek uzima digitron i racuna 55x0.9 (usput pratim svaki njegov potez) i umesto da ide na jednako on kuca 5 tj. 55x0.95 . Nisam hteo da mu precutim,naravno posle toga je racunao 0.9. Nije mi stalo do tih par evra,ali zasto da se blamiras covece ?
- Dika
Pa svuda ima sitnih prevaranata, i u Grckoj i Mak i u Srbiji kod nas, zato koliko je do nas treba paziti ali ne treba generalizovati jer su iskustva razlicita i mnogi pitaju za savet ovde za gorivo dovoljno je napisati koji je problem imao covek i da se obrati paznja, a ne da se pise o nekim manje bitnim stvarima...meni pumpa sluzi uglavnom za gorivo a za osvezavanje ima jos 5 restorana u toj Mak koji su pored puta ...
- Alfanatic
- Garaža: Giulia Tributo Italiano 2.0
280 AT8 Q4 '24 Verde Montreal
......................................
ex Giulia 200 '22 Sprint Vesuvio
ex MiTo 1,4 QV 170 '10 Rosso
ex Giulietta 1.4 170 '17 Misano
ex MiTo 1.4 155 '09 Rosso
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
ex 145 1.4 Boxer '95 Blue
...................................... - Lokacija: Indjija
Hajde da i ovde zaključim turističku 2015-u iako je vreme u Srbiji takvo da se već može razmišljati o grejanju. Pre samo dan ipo sam se brčkao u toplom moru. Stiže i par prigodnih fotki iz Pefkohorija i okoline:

Jedan fino očuvan BMW iz moje mladosti i makina koja mi je golicala maštu. Da je još bilo i nekog ljutog rivala iz Alfine štale tog doba bio bih još srećniji
Sa druge strane jedna ne tako lepo očuvana Corvette koja je izgleda nažalost kolateralna šteta turbulentnih vremena u Grčkoj

A ove fotke već izazivaju nostalgiju kad se pogleda kroz prozor. Toliko do neke sledeće prilike

Jedan fino očuvan BMW iz moje mladosti i makina koja mi je golicala maštu. Da je još bilo i nekog ljutog rivala iz Alfine štale tog doba bio bih još srećniji

A ove fotke već izazivaju nostalgiju kad se pogleda kroz prozor. Toliko do neke sledeće prilike

ONLY ALFA | FOREVER AND EVER
- OMP
- Garaža: GP TJet
dobra dvetisućedvojka 

Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- nole1985
- Garaža: ex Alfa 147 jtdM 16v 2006. 5p distinctive
Hehe...prolazio sam i ja pored ove korvete.
Jeste zapuštena skroz, ko zna koliko stoji i koliko nije paljena...sudeći po tragovima na njoj.
A što se tiče 2002-ojke, ima u Čačku, gde održavam svoj auto, jedna crvena ful restauirana...kao nova, a ipak vanvremenska za većinu nas.
A za nostalgiju, hm...mene još ne prolazi, a vratio sam se pre skoro mesec dana...
Toliko nam je bilo lepo, da još čujem onu opuštenu grčku muziku u ušima, osećam taj vazduh, miris... 

A što se tiče 2002-ojke, ima u Čačku, gde održavam svoj auto, jedna crvena ful restauirana...kao nova, a ipak vanvremenska za većinu nas.
A za nostalgiju, hm...mene još ne prolazi, a vratio sam se pre skoro mesec dana...

- Alfanatic
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
Biće opet Nole
Što smo stariji vreme nam brže protiče, a to u nekim slučajevima uopšte ne mora biti loše
Uzgred, fino je tamo, ali sledeći put ćemo izvesno bez juniora, pa ćemo ipak potražiti neko mirnije odredište. Što se ovoga tiče - sve pohvale i preporuke za hotel u kome smo boravili...

Što smo stariji vreme nam brže protiče, a to u nekim slučajevima uopšte ne mora biti loše

Uzgred, fino je tamo, ali sledeći put ćemo izvesno bez juniora, pa ćemo ipak potražiti neko mirnije odredište. Što se ovoga tiče - sve pohvale i preporuke za hotel u kome smo boravili...
ONLY ALFA | FOREVER AND EVER
- draganpantic87
- rookie
- Garaža: Alfa Romeo
- Sule
- Alfanatic
ex 156 2.0 TS '00 Grigio
- machella
- Garaža: 156 3.0 V6
159 SW 2.4 Q-Tronic - Lokacija: Požarevac
Gde planirate ići? Ja kontam nešto da odem do Parge, nisam siguran koliko zanimacije mogu imati tamo izgleda malo 

- Zillgian
- Garaža: ex '07 AR159, 2.4 JTDm Q4
ex '02 AR156, 1.9 JTD - Lokacija: Ndjamena
Ispočetka sam planirao kolima do GR sredinom jula, ali sam od tog plana odustao, pošto vjerovatno idem na Krit. Kontam da je malo skuplja, ali ipak optimalnija varijanta avion+rentakar, nego automobil+trajekt.
Razmišljam da nađem kakav kabriolet, čisto da vidim kakav je osjećaj, ili pak Đulijetu (pošto sam vidio da je ima u ponudi nekoliko ne baš najbolje ocijenjenih agencija)
Razmišljam da nađem kakav kabriolet, čisto da vidim kakav je osjećaj, ili pak Đulijetu (pošto sam vidio da je ima u ponudi nekoliko ne baš najbolje ocijenjenih agencija)

- Sule
Parga je odlicna za letovanje. Osim sto je lepo samo mesto, dobra je i za izlete ukoliko vas to interesuje. Odatle mozete u Sivotu, na Krf, na krstarenje Jonskim ostrvima ili sami kolima do Lefkade. Mi smo isli obrnuto-sa Lefkade na izlet u Pargu. Reka Aheron je blizu isto. Do Krfa ima organizovanih izleta a mi smo isli do Igumenice kolima, tu se parkirali pa grad Krf obilazili peske.
Krit smo ramatrali za ovu godinu i trajekt za nas dvoje i auto je oko 230e ali smo ga ipak ostavili za neku narednu. Kad sve saberemo, skupa avantura za sada. Ali smo se pripremali kao da idemo tako da ako zatreba neka informaija, tu sam.
Mi planiramo Skopelos i Alonisos. Sest dana na jednom mestu i cetiri na drugom. Krece se iz Volosa. Samo jos ne znamo da li da kupimo karte za trajekt na licu mesta i reskiramo da ne odemo toga dana jer postoje samo dva polaska u toku dana
ili da kupimo unapred pa reskiramo da zakasnimo i onda vise ne vaze.
Ako je neko bio, javljajte sta da radimo. Idemo krajem juna.
Krit smo ramatrali za ovu godinu i trajekt za nas dvoje i auto je oko 230e ali smo ga ipak ostavili za neku narednu. Kad sve saberemo, skupa avantura za sada. Ali smo se pripremali kao da idemo tako da ako zatreba neka informaija, tu sam.

Mi planiramo Skopelos i Alonisos. Sest dana na jednom mestu i cetiri na drugom. Krece se iz Volosa. Samo jos ne znamo da li da kupimo karte za trajekt na licu mesta i reskiramo da ne odemo toga dana jer postoje samo dva polaska u toku dana

- Mar_Kes85
- Drug Član
- Garaža: live GTV 2.0 16v
in progress 155 3.2 GTA - Lokacija: Beograd
Ja bih pre kupio na licu mesta karte, manji rizik, isplaniraj okvirno kada bi trebalo da stignete i dodaj jedno 2-4h da stignete ranije ako je vec tolika navala za karte.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Zillgian
- Garaža: ex '07 AR159, 2.4 JTDm Q4
ex '02 AR156, 1.9 JTD - Lokacija: Ndjamena
Još jedan glas za organizaciju za trajekt po dolasku na lice mjesta. Previše je faktora koji mogu prouzrokovati probleme do dolaska do luke, i to ne računajući mogućnost da se trajekt popuni do polaska.
Sivota, Parga, Lefkada, Skopelos, Kefalonija... sve je to bilo u opticaju ove godine, ali smo nekako uspjeli da se organizujemo za Krit (mada, ko zna šta se sve može desiti. Možda ipak promijenimo plan do polaska).
Ja sam pretprošle godine bio na Krfu i baš mi je lijepo bilo. Definitivno preporuka, s tim što bi valjalo pitati lokalce (kod kojih odsjednete, recimo) gdje preporučuju da se ode.
Sivota, Parga, Lefkada, Skopelos, Kefalonija... sve je to bilo u opticaju ove godine, ali smo nekako uspjeli da se organizujemo za Krit (mada, ko zna šta se sve može desiti. Možda ipak promijenimo plan do polaska).
Ja sam pretprošle godine bio na Krfu i baš mi je lijepo bilo. Definitivno preporuka, s tim što bi valjalo pitati lokalce (kod kojih odsjednete, recimo) gdje preporučuju da se ode.
- Mar_Kes85
- Drug Član
Ja planiram na kefaloniju ove godine, prosle bio na zakintosu, put isti do kilinija odnosno do trajekta. Mada videh da ima trajekt i od patre ali u tom slucaju plovidba trajeeee... Mislim da cu radije da vozim :-)
- Sule
- Mar_Kes85
- Drug Član
Dobra fora za neku pauzu :-), prelazak mosta prosle godine bese nekih 12-13 evra ako se dobro secam. Ali je cool dozivljaj voziti na Rio Antirio mostu.
- edin
- Saradnik Uprave
- Garaža: alfa 156 1.9 jtd 2001 tuned end remaped; 2.0 ts RIP
Ja sam u toroniju na sitoniji pa ako je neko blizu, neka pise 

“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
- machella
- Garaža: 156 3.0 V6
159 SW 2.4 Q-Tronic - Lokacija: Požarevac
Offtopic: Turci snizili cene u patos, 400e 5 zvezdica odmah pored vode, mislim da nas braca Grci nece obradovati snizenjima