OKUPLJANJA PETKOM: Alfaholics garage! [Carozzeria Caraburma]
- Lord_o21
- Garaža: Alfa 156SW, Fiat Punto, Ducati 916, Aprilia Leonardo, Piaggio NRG :D
Ovo, sve vise pocinje da me pali... Polako planiram sledeci petak da oslobodim od ostalih obaveza...
p.s. Djate nekih slika malo...
p.s. Djate nekih slika malo...
Sticks and stones may break my bones, but whips and chains excite me. So tie me up and throw me down and tell me that you like me.
-
Go
- Drug Član
Salim se naravno. Bitno je da jedni druge pomazemo i da se druzimo kao sto rece Mail man, i da se ponekad poodjeebav..mo
VALJA SE.
@Mail man (domaci izdajnik ili strani placenik, trece nema)
valjanje
[size=10:41363949bc]Poruku izmenio: veXon[/size]
Ma jok statije, ima da plane ko petarda, samo kad se svi sastanemo.Nemoj! Lik je br00ka i bash mi je drago shto ce takav chovek biti sa vama u ekipi.

Salim se naravno. Bitno je da jedni druge pomazemo i da se druzimo kao sto rece Mail man, i da se ponekad poodjeebav..mo

@Mail man (domaci izdajnik ili strani placenik, trece nema)

[size=10:41363949bc]Poruku izmenio: veXon[/size]
- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
Kako je krenulo, jos cemo da se pobratimimo...predsednik fuzionisanih klubova bi mogao da Laki jer vozi Skodu, pa to je tu negde
... ili Vlada Trion koji ima legende - .dvojku. dizel i 156...mada .dvojka je dvojka. 

Acqua-Olio-Benzina
-
Go
- Drug Član
Pa dobrooo, znas kakoo, svako je bar polagao da ne kazem imao dvojku tako da nema tu nista lose.........
Ajde mnogo ste homogenizovani mora malo da se pojvi po koji rovac da napravi sranje, koliko da se nesto desava
PozdraWV za ARCS i mnozda me nagovore da svratim do garage

Ajde mnogo ste homogenizovani mora malo da se pojvi po koji rovac da napravi sranje, koliko da se nesto desava

PozdraWV za ARCS i mnozda me nagovore da svratim do garage

Slusaj, `dont mix frogs and grandmothers`!
Ta inkriminisana `VW dvojka` je bila nuzno zlo, obzirom da mi je Alfa bila na servisu, a FIAT nedostupan.
Mada, odajem mu priznanje. Nikad bucniji auto! (1.6D)
BTW, auto nije ni moj...
Slusaj, `dont mix frogs and grandmothers`!
Ta inkriminisana `VW dvojka` je bila nuzno zlo, obzirom da mi je Alfa bila na servisu, a FIAT nedostupan.
Mada, odajem mu priznanje. Nikad bucniji auto! (1.6D)
BTW, auto nije ni moj...

...dobri su momci. Svakako, ima nade za njih... shvatice pre ili kasnije svoju zabludu...
Vidis da na mala vrata vire kod nas, ubedjeni da je prvi TDI napravio VW...
ciao
...dobri su momci. Svakako, ima nade za njih... shvatice pre ili kasnije svoju zabludu...
Vidis da na mala vrata vire kod nas, ubedjeni da je prvi TDI napravio VW...
ciao
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”