Alfa Romeo 145/6
-
GostGo
- Drug Član

Srdjane obecaj mi da ces me provozati cim dodjem u Zrenjanin sledeci put!!!
Znaci taj 1.7 boxer mi je takav merak, ne mogu da ti opisem!
Sto se tice tog slajfovanja, pa na 2.0 to malo teze ide jer je menjac dugacaaaaaak, Milos mi nije verovao, kaze ako on moze sa 1.4 onda moze i moja 2.0 u drugoj da slajfuje, a ne da ne moze nego je to druga galaksija, sto je i sam video kad je probao! Iskida mi auto baraba jedna...
Inace meni na plinu auto radi jako dobro, oseca se ta razlika malo u visini na 5-6 k, ali jbg to mu je to, drugacije gorivo, ali... Kad prebacim na benzin (naravno nenamerno, kad mi nestane plina) ne mogu da se nacudim, totalno drugi auto, mnooogo znace tih desetak procenata razlike, prosto da ne verujes! I dalje je tesko da proslajfuje, ali ipak sve do 7k u prvoj klizaj po malo, poskakuje, iako krenem normalno
, loood auto!
To je tih deset konja na 1.8 koji se ipak osete, jednostavno i manje je obrtnog momenta, sve to ima veze valjda...
@luci pogledaj ovu crvenu Ti iz oglasa ovde, Majstor Bob-ovu...
Sto se tice tog slajfovanja, pa na 2.0 to malo teze ide jer je menjac dugacaaaaaak, Milos mi nije verovao, kaze ako on moze sa 1.4 onda moze i moja 2.0 u drugoj da slajfuje, a ne da ne moze nego je to druga galaksija, sto je i sam video kad je probao! Iskida mi auto baraba jedna...
Inace meni na plinu auto radi jako dobro, oseca se ta razlika malo u visini na 5-6 k, ali jbg to mu je to, drugacije gorivo, ali... Kad prebacim na benzin (naravno nenamerno, kad mi nestane plina) ne mogu da se nacudim, totalno drugi auto, mnooogo znace tih desetak procenata razlike, prosto da ne verujes! I dalje je tesko da proslajfuje, ali ipak sve do 7k u prvoj klizaj po malo, poskakuje, iako krenem normalno
, loood auto!
To je tih deset konja na 1.8 koji se ipak osete, jednostavno i manje je obrtnog momenta, sve to ima veze valjda...
@luci pogledaj ovu crvenu Ti iz oglasa ovde, Majstor Bob-ovu...
-
GostGo
- Drug Član

-
GostGo
- Drug Član

naucno je dokazano da covek moze da zivi i sa jednim, tako da ako je za Alfu, nema sta da se razmisljas!luci napisao:pa to je bobova....
ja bi je jako rado kupio, ali eventualno ako prodam bubreg ima sanse da je kupim, a bubreyi mi trebaju.... videcemo kakve ce biti situacija
-
GostGo
- Drug Član

http://www.termagauto.com/index.php?sel ... 4&view=221
Razmisljam da je kupim ali bih molio za vase misljenje
Pozdrav
Razmisljam da je kupim ali bih molio za vase misljenje
Pozdrav
-
GostGo
- Drug Član

Pa nije jeftina ako je stranac i jos u Bosni! To nije Euro 3! Koliko znam u Bosni je do nove godine vazilo ono do 6 godina starosti, mislim da je i tamo sada ta prica sa Euro 3, sto ovaj auto cini nelegalnim! Ukoliko nije tako onda mi skroz fino izgleda i ttrebalo bi je bnolje pogledati i ako je sve OK ne vidim zasto je ne bi uzeo!
-
GostGo
- Drug Član

Elem, aj neshto konkretno..
Treba mi reshenje i treba mi brzo.
Evo u chemu se radi: Rezervoar sadrzi govriva do 1/4 svoje zapremine.
Veceras sam probao da sipam gorivo i napunio 5l i tad je grenuo da izbacuje.
Kazaljka na tabli nije pokvarena. Pokazuje tachno koliko ima goriva.
Ja se ne razumem najbolje i ne zakljuchujem shta bi mogao biti uzrok.
Kad bi znao uzrok valjda bi se dodhlo i do reshenja.
Kontam da se verovatno negde neshto zachepilo ali ne shvatam shta.
Te vas molim sve koji imaju neku teoriju ili nagoveshtaj da se jave.
Hvala unapred!
Treba mi reshenje i treba mi brzo.
Evo u chemu se radi: Rezervoar sadrzi govriva do 1/4 svoje zapremine.
Veceras sam probao da sipam gorivo i napunio 5l i tad je grenuo da izbacuje.
Kazaljka na tabli nije pokvarena. Pokazuje tachno koliko ima goriva.
Ja se ne razumem najbolje i ne zakljuchujem shta bi mogao biti uzrok.
Kad bi znao uzrok valjda bi se dodhlo i do reshenja.
Kontam da se verovatno negde neshto zachepilo ali ne shvatam shta.
Te vas molim sve koji imaju neku teoriju ili nagoveshtaj da se jave.
Hvala unapred!
- dexxxter
- Garaža: 156 2.0 TS 16v
166 Facelift 3.2 V6 24v - Lokacija: Beograd
Da izbacuje gorivo iz rezervoara (preliva), ili .izbacuje. pistolj za sipanje goriva???
Alfe imaju problem, bar 145/6, ja sam to iskusio na dve svoje, da mora lagano da se sipa gorivo, jer pistolj .iskace. kao da je rezervoar pun.
Alfe imaju problem, bar 145/6, ja sam to iskusio na dve svoje, da mora lagano da se sipa gorivo, jer pistolj .iskace. kao da je rezervoar pun.

-
GostGo
- Drug Član

Chitam o rezervoaru i crevu za sprovodjenje vazduha iz donjeg u gornji deo da bi se napravio prostor za gorivo i chitam... pa o celom sklopu rezervoara i ne kontam nishta...
Ne mogu da shvatim kako se javlja pritisak u rezervoaru koji sprechava gorivo da udje. Jer postoji 3 vrste pritiska i 3 nachina za oslobadjanje istih. Probacu da potroshom sutra malo goriva pa da sipam opet, ako opet bude stalo do 5l pa krene da izbacuje... (tad cu kao preciznije znati shta je?????)
#####################################
Nishta, sad je sve u redu. Bio sam danas, sipao, i ono ide...
Chitam o rezervoaru i crevu za sprovodjenje vazduha iz donjeg u gornji deo da bi se napravio prostor za gorivo i chitam... pa o celom sklopu rezervoara i ne kontam nishta...
Ne mogu da shvatim kako se javlja pritisak u rezervoaru koji sprechava gorivo da udje. Jer postoji 3 vrste pritiska i 3 nachina za oslobadjanje istih. Probacu da potroshom sutra malo goriva pa da sipam opet, ako opet bude stalo do 5l pa krene da izbacuje... (tad cu kao preciznije znati shta je?????)
#####################################
Nishta, sad je sve u redu. Bio sam danas, sipao, i ono ide...
- miQzma
- Garaža: Alfa Romeo 156
isto se desava i kod mene kad drzim duze.Valjda je proizvodjac hteo da kontrolise ispade .temperamentnih. Italijana.
Salim se,naravno.
Nemam pojma zasto to rade.
#######################
Sad sam video da ti mislis da je crkla.Kod mene jedna prestane,ali se ponovnim pritiskom sve vraca na staro.
Salim se,naravno.
Nemam pojma zasto to rade.
#######################
Sad sam video da ti mislis da je crkla.Kod mene jedna prestane,ali se ponovnim pritiskom sve vraca na staro.
Raven Club Serbia
-
GostGo
- Drug Član

Zice istrulile... To sam sredio ali cela sirena se drzi na dva M8 srafa, sto je OK, ali je sve to prikaceno na neki uzasno tanak lim, pa malo voda, malo rdja i eto ti, samo je spala!
Da bi sve vratio kako .valja. treba da skidam branik, ovako sam sve to nekako uglavio, malo po Srpski vezao zicom i to je to, UZAS! Muka mi je od tih karabudzenja...
Joj zabari...
Da bi sve vratio kako .valja. treba da skidam branik, ovako sam sve to nekako uglavio, malo po Srpski vezao zicom i to je to, UZAS! Muka mi je od tih karabudzenja...
Joj zabari...
- Vuk 166
- Garaža: A6 C7 3.0 TDI '13
166 FL 2.0 TS '05
166 V6 TB '00
Ex 166 3.0 Sportronic '98 - Lokacija: NI
Moguce da je relej zadnjeg grejaca on ti je onaj na kraju table kada je spustis i izgleda ovako nekako samo kod mene je bio siv: (ali ovaj je crn)

A proveri da li uopste radi relej,stavi ruku preko cele table i ukljuci grejac ako ni jedan sa table ne cakce onda je za menjazu....
Grejace u retrovizorima nisam imao tako da ne znam kako to funkcionise....

A proveri da li uopste radi relej,stavi ruku preko cele table i ukljuci grejac ako ni jedan sa table ne cakce onda je za menjazu....
Grejace u retrovizorima nisam imao tako da ne znam kako to funkcionise....