Sve o svemu
- milosabs
- Garaža: e39 525 d sport m optic touring
ovde nastavljam...sorry za off u oglasi.
Thesis mi se uopste ne svidja i licnog sam misljenja da je igracka u odnosu na 166.
E sada c6 mi se svidja zbog nekih fora sa ajkule,tipa nema rama na vratima,konveksno zadnje staklo,hidraulika.E sada za 2.7 je registracija paprena.Moram dobro u svojoj glavi da razlucim da li zelim toliko da dajem drzavi.Sa druge strane c6-ci ce cena ici samo gore u sledecih par godina jer ih jako malo...cekam da me drug provaza u njegovom 2.7 a onda u 2.2 ali u C5 s2
Thesis mi se uopste ne svidja i licnog sam misljenja da je igracka u odnosu na 166.
E sada c6 mi se svidja zbog nekih fora sa ajkule,tipa nema rama na vratima,konveksno zadnje staklo,hidraulika.E sada za 2.7 je registracija paprena.Moram dobro u svojoj glavi da razlucim da li zelim toliko da dajem drzavi.Sa druge strane c6-ci ce cena ici samo gore u sledecih par godina jer ih jako malo...cekam da me drug provaza u njegovom 2.7 a onda u 2.2 ali u C5 s2
bio jednom jedan TI
- junky01
- Garaža: Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Alfa Romeo GT - Lokacija: Krusevac
Ala se sirimo, skacemo iz teme u temu..na kraju ce ovo da se zove ARC6 klub
...ma ja razumem tvoju opcinjenost ovim brendom ali pusti nas da zivimo u zabludi i da volimo "pogresnu" marku automobila.
I jos jednom, sretna svima Nova godina

I jos jednom, sretna svima Nova godina

Poslednja izmena od junky01 u Čet Jan 01, 2015 11:27 am, izmenjeno 1 put ukupno.
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
To je limuzina u kojoj treba da te voze a ne da ti budeš šofer. Iskreno auto je odličan ako je održavan kako treba ali dobar primerak košta. Definitivno V6 hd, vozio sam ga u 607 - odličan motor!
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- milosabs
pazi ,alfu bih uzeo na keca,ali samo i samo TI,159 ponavljam mi nije interesantna,iskljucivo 166,mozda nekad se CVETA bude vratila u moje krdo.Na oglasima nijedna 166-ca me nije zaintrigirala...jbg taki mi horoskop.Kad jednom sednes u veliki auto tesko se posle vracas na manje
bio jednom jedan TI
- erdeljan
- BANOVAN
Pa da, to je to: Veličina je bitna! 

Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- OMP
- Garaža: GP TJet
ne znam ali mislim da je taj auto losa investicija sem ako ne planiras da ga vozis narednih 10 godina pa i da nije steta izgubiti lovu na njemu.
Re: Sve o svemu
mozda u evropi ali i to sumnjam. kod nas se i za ovu cenu ne prodaju a kamo li kad godine pocnu da ga gaze i predjena km a cena jos da skocimilosabs napisao:Sa druge strane c6-ci ce cena ici samo gore u sledecih par godina jer ih jako malo...

Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- milosabs
svidja mi se i to je to,medjutim ili cu je uzeti sa adekvatnom motorizacijom,dakle v6 jer kompromis sa 2.2 nije srecno resenje po recima poznavalaca.Kazu na papiru taj motor ima snage ali u praksi je kesa.Pitao sam kakav je u odnosu na 2.4 mjet od 175 ks-185 ks a odgovor je,gde dve turbinice na 4 cilindra mogu da se mere sa TURBINOM i 5 cilindara...zs ovsj v6 hdi kazu da je brutalan ali je preko 100000 dinara godisnje registracije PREBRUTALNO a to mu dodje ozbiljno letovanje-zimovanje za mene i moju porodicu.
bio jednom jedan TI
- erdeljan
- BANOVAN
Za 8300din mesečno imaš V6 koji je mnogo bolji motor, sigurniji i manji potrošač! Mislim da je taj novac uložen na pravi način i da se isplati ako voziš normalno.
U vezi sa investicije: čista glupost! Auto koji se vozi svakodnevno ne može biti investicija. Da ne zalazimo previše u tuđe džepove, svako ima svoje razloge
U vezi sa investicije: čista glupost! Auto koji se vozi svakodnevno ne može biti investicija. Da ne zalazimo previše u tuđe džepove, svako ima svoje razloge

- milosabs
u kom modelu alfe?jts me ne zanima.Ako bi tako razmisljao trebao bi kupiti 3.0 d da li bmw ili MB i ciao bella.Salim se naravno,pored C6 fetis mi je upravo 300 c crdi ali i 730d e38 i samo e38
bio jednom jedan TI
- erdeljan
- BANOVAN
Mislio sam na 2.7 HDI V6. Koja je razlika u dazbinama? Ocigledno nedovoljna da bi uzeo "pogresan" auto!
- milosabs
ma nisam onda ja dobro video,mislio sam da je oko 80000 do 2500ccm a da je preko te kubikaze nesto izmedju 100 i 120 hiljada
bio jednom jedan TI
- Shanirani
- Garaža: 156 2.0 TS
- milosabs
sada sam pogledao do 2500 registracija je od 70-75 a preko toga od 112-120,bas ali bas velika razlika.Mora ovo jos malo da se krcka u mojoj glavi...
bio jednom jedan TI
- CoyoteKG
- Garaža: 147 1.9 JTD 116hp
Re: Sve o svemu
To je to. Taman krenuh fenom da grejem to mesto, kad ispade da je sve OK.OMP napisao:to se i meni desilo par puta na 155ici po onim mrazevima, zaledi brava unutra i nece da ukopca, cim se malo zagreje kabina i brava popusti
Auto ugrabio malo sunca pa se rastopio.
- Alex V6
- Garaža: V6 inside
Sto se Thesisa tice, nijedna Alfa mu po kvalitetu ne moze prici, i to je limuzina u svakom smislu. Dovljno je pogledati golu sasiju, zatvoriti vrata i sve je jasno o kakvom se tenku radi. Spolja nije preterano lep, ali je enterijer san snova, i C6 tu nema sta da trazi.
Mislim da bi trebalo da se provozas u dobrom primerku (ne ovi od 4k evra) pa sam da zakljucis. Samo mu fale besne felne (19") posto su fabricke smesne.
Mislim da bi trebalo da se provozas u dobrom primerku (ne ovi od 4k evra) pa sam da zakljucis. Samo mu fale besne felne (19") posto su fabricke smesne.
- milosabs
iskreno thesis i c6-to samo majka moze da voli...ali thesis mi apsolutno nema nikakav smek,veliki,buljav i to je to
bio jednom jedan TI
- CoyoteKG
- Garaža: 147 1.9 JTD 116hp
- MiloshBg
- Garaža: No Alfa, no fun...
- milosabs
http://www.vosa.gov.uk/vosa/apps/recall ... search.asp
ovde mozete proveriti opozive
ovde mozete proveriti opozive
bio jednom jedan TI
- elas
- Garaža: Alfa 156 sw 1.9 jtd fulvia
- elas
- Garaža: Alfa 156 sw 1.9 jtd fulvia
Ima li neko od clanova ko je dobar u photosopu,ja nemam nameru da se cimam sa tim jer me ti programi ubise u pojam.Mator sam za te stvari.Treba mi konkretno izgled felni na mom autu.Pustim sliku i da mi vrati obradjenu,cisto da vidim kako izgleda u kompletu.Znam da je to laki trening ali za vicne tom poslu,meni je matamatika velika.Placam pice kad se vidimo

- OMP
- Garaža: GP TJet
posalji meni to sto imas
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- Joca
- Garaža: ;)
Otvorite temu 'Photo Shop' pa ko hoće od članova da postavi a ko je vičan neka istu obradi...
- Crni
- Drug Član
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-Jet

Picking suspension is like getting married - you take the time to look at the options, read the reviews, and try as many as you can. Then you pick one, invest loads of cash in it and then find it has hidden secrets or undesirable characteristics.
- Veloce
- Saradnik Uprave
- Garaža: ex Alfa Romeo GTV 2.0ts
ex Alfa Romeo GT 2.0jts
ex Alfa Romeo 159 1.9jtdm
ex Alfa Romeo GT 1.9jtdm
ex Alfa Romeo Mito 1.4tb
ex Alfa Romeo Giulietta QV
-Megane 3 RS CUP - Lokacija: Lazarevac