skroz cudno vozilo, ne znam koja mu je namena ali izgleda da je neka italijanska kreacija obzirom na stopove od 164ke i felne od dukata, ovo pozadi na mestu soferke mi deluje kao led ekran
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
ja "ga" danas ponovo video i to na parkingu ispred jednog Maxija bas sam ga zagledao i ne mogu da provalim sta je u pitanju... ali na parkingu se izdvajao samo tako i svi su ga gledali... u svakom slucaju vlasnik sada ima jedno upadljivo vozilo, sa kojim ce skretati paznju svakom
aj sledeci put uhvatite neku sliku spreda , jel ima neki naziv proizvodjaca i sl.? nije sigurno domaca radinost kontam da je neka karoserijska firma koja pravi vozila za spec namene i 99% sam siguran da je italijan, osnova vrlo verovatno dukato ili iveko daily
posmatrajuci ova zuta svetla pozadi i ovaj, vrlo verovatno, "ekran" moguce da je neko specijalno putarsko vozilo u prvobitnoj nameni ali ga neko prepravio za druge potrebe nesto poput ovog, samo modernije
mnogo sam radoznao sta je u pitanju, dajte jos neke fotke ko ima, obozavam ove misterije da provaljujem
Aston,GTV,i Porse slikani u Budvi ljetos,a MiTo u Sutomoru.Gtv je bomba,kao nova je,imam jos par slika,al nesto nisu mogle da se ubace,imam i par slika jos od Astona...Neki od Vas je vjerovatno znaju.Aston je cudo,a tek zvuk Porsea....
Slikano u Paraliji pre nedelju dana:)
Inace sam se zbog iste dva dana pre zamalo obrukao u restoranu prilikom vecere, da ste videli koja je to jurnjava i frka bila ahahhha
A kad sam je uhvatio izgubio sam memorijsku karticu a ovo slikao telefonom, baksuz neki ova Alfa
Novi Sad pre par dana, moja korsa vs Brera... slicnost ocigledna ahahhahaa
Toyota je mozak
Aston Martin je lice
Kadilak je stomak Alfa Romeo je srce i dusa...
ovaj 356 je mislim od nekog iz bg-a ali nisam siguran uglavnom jedan moj prijatelj je imao ponudu za jednog silver 356 iz bg-a pa je moguce da je to ovaj
Petronija napisao:
Ko nije video neka pogleda kako se vozi auto putem
Za nepoverovati
Vozi Mujo pogresnom trakom na autoputu, pustio radio i pici. U jednom trenutku spiker saopštava:
- Vozaci na autoputu oprez! Primecen je jedan ludak kako juri u pogresnom smeru!
Mujo: Sta jedan, bolan, ima ih na stotine!
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.