Još jedan zanimljiv oglas... [arhiva]
- Viper
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 JTS
Audi Q5 2.0 TDI Quattro
Kawasaki ER-6n
Yamaha Tmax 500 - Lokacija: Kac
Na ovim slikama deluje ok, verujem da je bolji od juga. 

"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Enzo Ferrari
- Jurke
- Drug Član
- Garaža: ex 156 1.8 (2.0) TS
ex 156 1.8 TS
ex 147 1.9 JTDm
ex 156 1.8 TS Polizei
ex 159 Rosso 1.9 JTS
ex 166 Grigio 2.4 MJet
156 1.9 MJet 16V SW - Lokacija: Srbija
E Sale preduhitrio sam te
Kaže, nema više slika a treba da se rade zadnja vrata, levi koš i levo krilo. To i nije baš "mala limarska korekcija".
Nemam ja para za tu avanturu
Možda neko drugi?
Ja mislim za još 1000e(ili i manje) da bude registrovana na putu i 100% ispravna, sa pokrpljenom tom limarijom, a i plinom(ako je nekom do toga, meni bi bilo).

Kaže, nema više slika a treba da se rade zadnja vrata, levi koš i levo krilo. To i nije baš "mala limarska korekcija".
Nemam ja para za tu avanturu

Možda neko drugi?
Ja mislim za još 1000e(ili i manje) da bude registrovana na putu i 100% ispravna, sa pokrpljenom tom limarijom, a i plinom(ako je nekom do toga, meni bi bilo).
Алфа Ромеотик
"Ал' тирјанству стати ногом за врат, довести га к познанију права, то је људска дужност најсветија!" Његош
"Ал' тирјанству стати ногом за врат, довести га к познанију права, то је људска дужност најсветија!" Његош
- Vuk 166
- Garaža: A6 C7 3.0 TDI '13
166 FL 2.0 TS '05
166 V6 TB '00
Ex 166 3.0 Sportronic '98 - Lokacija: NI
- OMP
- Garaža: GP TJet
bas povoljna cena, jeste da su slike lose ali ne deluje jadno
, Jurke za juga uvek mozes da uzmes 1100-1200e, ovom sigurno moze da se ubije cena za bar ovih 50(ako ne i 100 jer ce je tesko nekom, sem ljbiteljima alfe, prodati) tako da ti ostaje nekih 500tinak eura za ulaganje
limarija ti nije prioritet, sredis sve drugo sta treba a limariju kad skupis pare, otom potom

Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- Jurke
- Drug Član
ex 156 1.8 TS
ex 147 1.9 JTDm
ex 156 1.8 TS Polizei
ex 159 Rosso 1.9 JTS
ex 166 Grigio 2.4 MJet
Uh, ma ne znam. Nisam tri noći oka sklopio zbog jedne takve al crvene u Temerinu, a nisam baš u situaciji da se igram i upuštam u probleme, jer ih i pored toga imam za izvoz. Da ne off-ujem više, za sad definitivno ništa, ako me sačeka Sprintaljka pred kraj godine ko zna(ili neka druga), sad stvarno ne mogu i pored želje neopisive srbskim jezikom.
Алфа Ромеотик
- Flavio
- Uprava ARCS
- Garaža: ex 155 1.8 TS,
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
Idea M-Jet 70 - Lokacija: Srbistan
Wide sa narrow krilima napred bila
(ako je to ta
).
Re: Još jedan zanimljiv oglas...
LonciciOMP napisao:sad mi nesto nije jasno, u prvom tvom postu kazes da su prednja bila wide a pozadi uska a sad kazes da su mozda prednja zamenjena sirimFlavio napisao:Ako je to ona,izgleda da su u medjuvremenu skinuta narow pr. krila., da nisi nesto pobrkao
![]()
![]()

Wide sa narrow krilima napred bila

- OMP
- Garaža: GP TJet
tako vec moze 

Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- vnov
- Garaža: Ex Alfa Romeo 147 1.6TS 120ks+chip
Ex Alfa Romeo Sprint QV 1.7 8v
Ex Škoda Octavia A5 FL 1.4TSI
Ex Fiat Punto Sporting 1.2 16v
Ex Alfa Romeo GT 1.9jtd 16v
Alfa Romeo Giulietta Sprint 1.4 tb 2020
Škoda Kodiaq
Peugeot speedfight 3 - Lokacija: Beograd
Jesi li pitao za brojeve šasije i motora da se proveri preko epera ako ima podataka za to godište.Jurke napisao:E Sale preduhitrio sam te![]()
Nemam ja para za tu avanturu![]()
Možda neko drugi?

- teomas
- Garaža: Alfa Romeo GT
BMW 320d e91
KTM duke 690 - Lokacija: Ljig
Jel' ovo sa foruma ?http://www.mojauto.rs/polovni-auto/340615
Ako je vec na prodaju uzeo bih ove felne !
Jos ako bi moglo moje i doplata ...

Ako je vec na prodaju uzeo bih ove felne !
Jos ako bi moglo moje i doplata ...

- Tihomirce
- Garaža: Alfa Romeo
156 1.9JTD - Lokacija: Arandjelovac
- Vuk 166
- Garaža: A6 C7 3.0 TDI '13
166 FL 2.0 TS '05
166 V6 TB '00
Ex 166 3.0 Sportronic '98 - Lokacija: NI
- Jurke
- Drug Član
ex 156 1.8 TS
ex 147 1.9 JTDm
ex 156 1.8 TS Polizei
ex 159 Rosso 1.9 JTS
ex 166 Grigio 2.4 MJet
@vnov
Nisam baš dotle išao
Nisam baš dotle išao

Алфа Ромеотик
- Trenta Tre
Kod sprinta ne postoji malo limarijsko ulaganje,dok se ne vidi uzivo uz detaljan pregled ovo je jos uvek puno para...Jurke napisao:Joj evo opet ovog Sprinta:
http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... rde/126323
Dodje mi da prodam juga i da uzmem pa šta bude, al opet![]()
Kakav je, jel neko zna?
Kaže da je potrebno malo limarsko ulaganje??????
- Pittatore
- Drug Član
- Garaža: AR 155 3.0 24v Reborn
AR 166 jtd Familiare
Opel Zafira OPC Familiare XL
Yamaha FZR1000 EXUP Hajde da se volimo XD
AA500 Dvogumena raga - Lokacija: BG
Gledali smo je Cezar i ja pre pola godine,tezak dundjeraj,ne radi na benzinu,kvake,detonirala pa polomila kuciste filtera itd. Decko radi na Tosinom bunaru.Tihomirce napisao:Šta je sa ovom 155-comprimamljiva cena
http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... 0TS/125254
- jonicalfa
- Garaža: AR 164 V6 turbo
http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... 0ts/125810
dakle tacno nisam normalan, prvo da sam znao gde je zagubica dao bi kurvama pare, pa to na homolje, planincine katastrofa, ne radi citac ali sutra cu postaviti slike, trulooooo, nijedan far, nijedan stop, auspuh nema, bije nesto iz motora, frata se ne zakljucavaju ni jedna, soferka skroz otisla, felne 5kraka sa dve solidne gume, smejo sam se sam sebi pola sata, sve u svemu samo papiri i to nezna se gde je vlasnik, u saobracajnoj pise 90.god. medjutim ima tablu od 89. sa narandžastim satovima, imam slike suttra cu ih postaviti....u gepeku krater, prednji kos odvaren, upali kompresija na 4, ali se ne moze oceniti auspuh nema dere se i....
dakle tacno nisam normalan, prvo da sam znao gde je zagubica dao bi kurvama pare, pa to na homolje, planincine katastrofa, ne radi citac ali sutra cu postaviti slike, trulooooo, nijedan far, nijedan stop, auspuh nema, bije nesto iz motora, frata se ne zakljucavaju ni jedna, soferka skroz otisla, felne 5kraka sa dve solidne gume, smejo sam se sam sebi pola sata, sve u svemu samo papiri i to nezna se gde je vlasnik, u saobracajnoj pise 90.god. medjutim ima tablu od 89. sa narandžastim satovima, imam slike suttra cu ih postaviti....u gepeku krater, prednji kos odvaren, upali kompresija na 4, ali se ne moze oceniti auspuh nema dere se i....
- Viper
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 JTS
Audi Q5 2.0 TDI Quattro
Kawasaki ER-6n
Yamaha Tmax 500 - Lokacija: Kac
"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Enzo Ferrari
- jonicalfa
Ja mu poslo PP da mu dam ima mi brat 75-icu 1.8iE 90. sa plinom
- Jurke
- Drug Član
ex 156 1.8 TS
ex 147 1.9 JTDm
ex 156 1.8 TS Polizei
ex 159 Rosso 1.9 JTS
ex 166 Grigio 2.4 MJet
Алфа Ромеотик
- jonicalfa
- Flavio
- Uprava ARCS
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
.Verujem ti da si se ziv slomio
.
Re: Još jedan zanimljiv oglas...
Da dodam.Prodavala se 100 godina.Jos od 2006..Bila u GM,pa u KV.Cena shetala izmedju 2 i 3k €.Tada je imala 210.000 i nije imala plin.Pittatore napisao:Gledali smo je Cezar i ja pre pola godine,tezak dundjeraj,ne radi na benzinu,kvake,detonirala pa polomila kuciste filtera itd. Decko radi na Tosinom bunaru.Tihomirce napisao:Šta je sa ovom 155-comprimamljiva cena
http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... 0TS/125254
Htedoh sinoc da te podsetim gde je "to"jonicalfa napisao:http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... 0ts/125810
dakle tacno nisam normalan, prvo da sam znao gde je zagubica

- vnov
- Garaža: Ex Alfa Romeo 147 1.6TS 120ks+chip
Ex Alfa Romeo Sprint QV 1.7 8v
Ex Škoda Octavia A5 FL 1.4TSI
Ex Fiat Punto Sporting 1.2 16v
Ex Alfa Romeo GT 1.9jtd 16v
Alfa Romeo Giulietta Sprint 1.4 tb 2020
Škoda Kodiaq
Peugeot speedfight 3 - Lokacija: Beograd
Ja bi ipak pre otišao da pogledam onu u Nišu nekako mi se više svidja qv enterijer.Jurke napisao:Evo još jednog Sprinta:
http://www.mojauto.rs/polovni-auto/340727
Šta se ovo događa ljudi????
Ova 155 sa cbc-a je preterano jeftina, koji joj je djavo i koliko treba para da bi se "civilizovala"?
- Flavio
- Uprava ARCS
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
Neznam bas cene za delove ali i pored toga,sudeci po slikama i komentaru u oglasu,auto i sredjivanje bi bilo ispod 2k eura najverovatnije ... Na to dodaj jos 100-200e za iznenadjenja i to sto nema klimu,felne,sto je stari tip,opet ispada da bi bila ispod 2.5k €,sto i jeste i nije malo
.
Mogao bi da je pogledas informativno bar,posto je tu u BGu
.

Mogao bi da je pogledas informativno bar,posto je tu u BGu

POslacu poruku vlasniku, pa ako bude mogla da se pravi neka kombinacija, onda cu gledati da nadjem nekoga sa foruma ko se razume da mi asistira u razgledanju/pregledanju.
- jonicalfa
Ja nikako da ga kontaktiram poslao sam mu pm ali mi ne vraca, ima li neko broj od rave-n