na forumu imas sve informacije, sledece vozimo btcc, ovde se prijavljujes i imas download linkove a pocetak sampionata je za oko 2 nedelje, imas vremena da treniras i izabres odgovarajuci auto
Probao sam Bole, nece. Ovaj instalirao sam ovaj rfactor, kako da skinem ja te modove i kako da ih instaliram, jel se to samo tipa ubaci u fajl gde je instaliran rfactor ili ima instalacija ?
btw. kad skines neki mod, moze biti kao klasicna instalacija a moze i samo kako folder koji uvek sadrzi u sebi bar dva forldera a to su Game Data i Rfm, ako ih ima vise onda sve zajedno ides na copy pa paste u glavni folder gde je instalirana igra, i onda ides na yes to all i ubacen je, isto tako ides i za staze
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Nadam se da cu se pridruzit ubrzo sa jos jednim vozacem,samo da instaliram igricu,samo nas malo hebe timsko bodovanje gdje su timovi sa vise vozaca u boljoj poziciji...
"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
Mislim da ovo niko nije kacio, ako jeste modereratori izvinite sto vam pravim posao U pitanju su dve igre koje sam igrao relativno skoro. Prva je Need For Speed SHIFT druga takodje NFS ali Most Wanted rimejk. Prva je odlicna simulacija, dok je druga obicna arkada. Ako ne mogu u stvarnom makar mogu da ih imam u virtuelnom svetu Sve sto vidite nije sminka vec samo ukljuceni svi moguci detalji...Bravo za ljude koji se bave marketingom u Alfa Romeo-u
NFS SHIFT
NFS Most Wanted
"When I see an Alfa Romeo go by, I tip my hat." - Henry Ford