Pa posle još po džepu, oduzimanje dozvole i ponovno polaganje. Tako bih ja sa ovim i sličnim idiotima.bums85 napisao:CoyoteKG napisao:Ovo nama treba na ulicama. Cak i na semaforima
![]()
LIcno bih se potrudio da se ovo postavlja i kod nas. Kad stoka nece drugacije, sa stokom ovako i treba da se postupabums85 napisao:CoyoteKG napisao:Ovo nama treba na ulicama. Cak i na semaforima
![]()
Problem je u samoj bezobraznosti i prolasku mimo spustene rampe! Da se ja pitam ja bi takve odma u zatvor jer em sto ugrozavaju svoju bezbednost nego sto ugrozavaju i tudju! Izvedba je odlicna!Danilo napisao:Ne vidim šta je toliko privlačno u razvaljenim automobilima koji će posle da blokiraju raskrsnicu, tj. pružni prelaz, nekoliko časova dok se ne dočekaju saobraćajci i šlep služba.
Na snimku je očigledan problem što je ostavljeno prostora više od širine automobila — da je samo rampa obostrana, pošto su ovako skupili ovih par automobila koji su se „nasukali“, tada verovatno ne bi bio ni jedan.
Naravno, ovakve prepreke ne bi ništa smetale ako bi se nalazile isključivo tik iza rampi — to može sprečiti nekoga da iz obesti ili nepažnje ne proleti kroz rampu i zakuca se u voz (ili, što je verovatnije, voz ga odnese). Ali u prikazanom slučaju, problem je u izvedbi.
Ove prepreke su PRE pruge i PRE raskrsnice a kada na red dodje plaćanje onda sem popravke svog auta trebaš da platiš i OGROMNU kaznu onda je to sasvim okay...Danilo napisao:Ne vidim šta je toliko privlačno u razvaljenim automobilima koji će posle da blokiraju raskrsnicu, tj. pružni prelaz, nekoliko časova dok se ne dočekaju saobraćajci i šlep služba.
Nije problem u rampi već u ljudima koji voze kada sija crveno svetlo - zar ne?Danilo napisao:Na snimku je očigledan problem što je ostavljeno prostora više od širine automobila — da je samo rampa obostrana, pošto su ovako skupili ovih par automobila koji su se „nasukali“, tada verovatno ne bi bio ni jedan.
Kako god, prepreke su definitivno legitimne i potrebne. Svi mi viđamo svakodnevno ljude koje voze na crveno, u suprotnom smeru, parkiraju na mesto za invalide, zauzimaju dva mesta, blokiraju tramvaje i uske ulice... Hrpa egoista ako mene pitaš!Danilo napisao:Naravno, ovakve prepreke ne bi ništa smetale ako bi se nalazile isključivo tik iza rampi — to može sprečiti nekoga da iz obesti ili nepažnje ne proleti kroz rampu i zakuca se u voz (ili, što je verovatnije, voz ga odnese). Ali u prikazanom slučaju, problem je u izvedbi.
Ne, ovde je problem u rampi — ne može se znati ko se nasukao svojom nepažnjom a ko je bezobrazan. Niko se nije nasadio na onaj na desnoj strani — pogađajte zašto?erdeljan napisao: Nije problem u rampi već u ljudima koji voze kada sija crveno svetlo - zar ne?
Mene jednako nerviraju i oni koji vole da desnu voznu traku koriste za parkiranje i „samo kratko zaustavljanje“, npr. u Bulevaru Kralja Aleksandra. No, to ne znači da mislim da bi trebalo neko da im izlupa automobil i onda da čekam još duže da se desna traka oslobodi.Kako god, prepreke su definitivno legitimne i potrebne. Svi mi viđamo svakodnevno ljude koje voze na crveno, u suprotnom smeru, parkiraju na mesto za invalide, zauzimaju dva mesta, blokiraju tramvaje i uske ulice... Hrpa egoista ako mene pitaš!